Смешки от форума

• 98 809
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
природени и породени са две съвсем различни неща
да, сега разбирам, че съм прибързала ужасно, за което ПУБЛИЧНО СЕ ИЗВИНЯВАМ  и си посипвам главата с пепел!  Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

Споко, де, поне си правилната тема, както каза Рапунцел.   Laughing

# 481
# 482
Oт форума научих думата ''породени''.

И аз за пръв път я чувам тази дума. Явно в Ст. Загора не се употребява такава дума. Така и не можах да разбера какво значи - нещо срамно е явно, нещо за деца става дума, ама за какви деца точно не можах да разбера - извънбрачни ли, някакви осиновени ли...  newsm78

# 483
# 484
и ние вече цяла седмица  сме на гърне Grinning

Thinking

# 485
Горките, а кога си лягат.... Joy

# 486
Горките, а кога си лягат.... Joy

Дремят на гърнето, като пиле на клонче...  Whistling

Joy Joy Joy

# 487
  • Къде ли не
Скоро ви открих и много се забавлявам да ви чета. Сега нещо което не съм сигурна че е смешно, може би по - скоро трагично,но...:
Мензис - аз да ви споделя как беше при мен - вие все пишете, че не ви е идвало докато кърмите! При мен беше точно обратното, още в болницата ми дойде и 45 дни ми тече, после спря за 5 дни после пак ми дойде и после докато детето стана на три месеца (аз до тогава кърмих) не ми беше идвало! За това си мисля, че това, че ви е дошло не е критерий за спиране на кърмата! все пак аз си кърмих 45 дни с цикъл! 

# 488
Нито е смешно, нито е трагично...

Нооо- хора всякакви!

# 489
  • Sofia
Скоро ви открих и много се забавлявам да ви чета. Сега нещо което не съм сигурна че е смешно, може би по - скоро трагично,но...:
Мензис - аз да ви споделя как беше при мен - вие все пишете, че не ви е идвало докато кърмите! При мен беше точно обратното, още в болницата ми дойде и 45 дни ми тече, после спря за 5 дни после пак ми дойде и после докато детето стана на три месеца (аз до тогава кърмих) не ми беше идвало! За това си мисля, че това, че ви е дошло не е критерий за спиране на кърмата! все пак аз си кърмих 45 дни с цикъл! 

doh rotfImao

# 490
Нито е смешно, нито е трагично...

Нооо- хора всякакви!

Що? Такова невежество е и смешно, и трагично...

# 491

Според мен и е дошло още на родилната маса!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 492
А защо е нямало кой от лекарите да й обяснии що са това лохии???

# 493
  • В събота
Линк, линк, моля  Mr. Green Интересно ми е какви са били реакциите след поста.

# 494
Какъв линк, муцка. Това е авторски пост, не цитат.

Общи условия

Активация на акаунт