Харесват ли ви вашите мъже естествени?

• 31 737
  • 449
  •   1
Отговори
# 225
Така както сте я подкарали, рискувам темата ми да бъде преместена в "На пазар" или  в "Здравословни проблеми" или нещо подобно беше  Laughing

# 226
Не ме харесва естествена,но аз него-да.
Това е нормално - в едно стадо кози само кочът смърди, а те му се отдават безскрупулно Mr. Green

Joy Joy Joy

И моят мъж ме души, но не подмишниците, а вратлето   Embarassed и се дразни, когато сложа парфюм. Мислех, че само той е такъв душещ, но явно не е.

# 227
ОФФ!
Тоя гел с ментол на Дурекс докарва гъбки. Tired Иначе изстудява в началото,а после загрява здраво.

Точно обратното  Peace Като установихме че не е подходящ за .... взех да си мажа краката ... и вече нямам гъбички  Party

# 228
Точно обратното  Peace Като установихме че не е подходящ за .... взех да си мажа краката ... и вече нямам гъбички  Party

Shocked Мажеш си краката с лубрикант??? Не се ли пързаляш след това  Mr. Green

# 229
  • София

Shocked Мажеш си краката с лубрикант??? Не се ли пързаляш след това  Mr. Green
Ако знаеш колко лесно се обуват чорапите след това ... Mr. Green

# 230
Ако знаеш колко лесно се обуват чорапите след това ... Mr. Green
tooth tooth tooth вие ме убихте

# 231
аре ве ..... еССССтествените мацки .. ко стана ...побутвам темичката че е интересна и приятна  Whistling

# 232
Кво стана........, всички си мажем краката с лубрикантти  smile3521
мале чорапите ми залепнали  ooooh!

# 233
запис! да ми е по-весело в петък следобед  Laughing

# 234
аре ве ..... еССССтествените мацки .. ко стана ...побутвам темичката че е интересна и приятна  Whistling
Сссссъскаме си в други теми. Mr. Green

# 235
най-добре е в края на работния ден всички да минавате през помещението наречено <баня> и след това да си общувате!!!

# 236
  • София
най-добре е в края на работния ден всички да минавате през помещението наречено <баня> и след това да си общувате!!!
Трябва да въведат такова помещение, наречено 'баня' и във форума, и да минаваме през него, преди да си общуваме.  Laughing

# 237
Трябва да въведат такова помещение, наречено 'баня' и във форума, и да минаваме през него, преди да си общуваме.  Laughing
мислиш ли че ше измием сички мръсотии които бълваме тука   Laughing

# 238
Трябва да въведат такова помещение, наречено 'баня' и във форума, и да минаваме през него, преди да си общуваме.  Laughing
мислиш ли че ше измием сички мръсотии които бълваме тука   Laughing

Само ако завали дъжд у форума ше стане, силен летен дъжд, тогава всички ще придобием естествения си армат Mr. Green

# 239
я пак по темата  Crazy
аз казах че харесвам остатъчния аромат по тялото след плаж но това не включва половите органи ако решим дааааа за тях никви естествени истории  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт