Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 300
  • 362
  •   1
Отговори
# 150
silrai - приемам забележката и моменталически ставам сериозна.
Ще го нарекЪ "ПОЛУспам", щото си е по темата все пак.
Така! Показвам ви един каталог. По-скоро 3 страници от него. КОРИЦА, ГРЪБ и СЪДЪРЖАНИЕ. Ако има желаещи, мога да го сканирам целия. Интересен е, зарибяващ, разтреперващ и определено има какво да се види. По-наблюдателните, ще видят в ГОРНИЯ десен ъгъл на корицата,  визитката. Тези неща, които ги има в каталога, вече могат да се поръчват ...... там. Преди да попитате за цени - НЕЗНАМ. Пратих съпружеството за кутии и той се върна с каталога. Предполагам, че х`Американските /и  не само/, дами са го виждали. Вероятно някъде го има и в PDF формат. Ако някой го открие, може да го разглобим на снимки и да го разгледат повече хора.
Много ми е чудно, какви ли ще са цените на тези неща????? Ако някой вече е разпитал, нека докладва!!!!  newsm78

# 151
  • Plovdiv->Toronto
http://www.goldaskitchen.com/

Ottuk kupuvam az nai-chesto. Dostavjat mi go na drugija den s UPS srestu 6-7 lv. Ako e po-goljama porachka otnema 2-3 dena.
Davam ti saita da sravnish cenite ako iskash, pokagi njakakvi ceni ako namerish  Peace ...

# 152
Ванче, като хрътка си. Браво.

Само се чудя, как ти е убягнало, че нещата във въпросния каталог се продават в БГ поне от няколко месеца  Wink

А и това са продукти на http://cakedecoration.co.uk/ според последната страница.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 21:22 от Smehurko

# 153
http://www.goldaskitchen.com/

Ottuk kupuvam az nai-chesto. Dostavjat mi go na drugija den s UPS srestu 6-7 lv. Ako e po-goljama porachka otnema 2-3 dena.
Davam ti saita da sravnish cenite ako iskash, pokagi njakakvi ceni ako namerish  Peace ...

Тези 6-7 лв за доставка до къде? Пловдив или Торонто

# 154
Само се чудя, как ти е убягнало, че нещата във въпросния каталог се продават в БГ поне от няколко месеца  Wink
Убягнало ми е, защото изобщо не съм гледала. Тоест, като отида там, разглеждам като в музей. Изобщо не гледам кое откъде е е внесено. Гледам артикула, въздъхвам 2 пъти, поглеждам етикета с цената , въздъхвам още 2 пъти.... и вече съм измислила дали мога да го заменя с нещо. А кое е Уилтън, и кое е "незнамсикво", изооооообщо не гледам. То, какво ли значение има, като няма да си го купя.....  Joy

# 155
Убягнало ми е, защото изобщо не съм гледала. Тоест, като отида там, разглеждам като в музей. Изобщо не гледам кое откъде е е внесено. Гледам артикула, въздъхвам 2 пъти, поглеждам етикета с цената , въздъхвам още 2 пъти.... и вече съм измислила дали мога да го заменя с нещо. А кое е Уилтън, и кое е "незнамсикво", изооооообщо не гледам. То, какво ли значение има, като няма да си го купя.....  Joy

Аз нямах в предвид конкретно тях, а едни твои "любимци" .

А, явна хората са разбрали, как да те спечелят, като са ти пратили четиво   bouquet

# 156
Ванче PME  имат някои добри неща .Английска фирма са , аз бих препоръчала да се пазарува от тук http://www.cakesforyou.biz/index.php?cat=PME1 (доставката до Бг не е скъпа) .
 Аз имам тяхната точилка за кошници , ето това на първата картинка http://www.cakesforyou.biz/index.php?cat=PME , щипките им ( 3 бр) . Не са лоши нещата , но кой знае какво вълнуващо не предлагат http://www.pmeltd.co.uk/pmesite.html

# 157
  • Банкя

Медовика стана много добре.Не вярвах ,че толкова поема.Другия път повече крем.
Благодарности от всичките ми колеги.
Албена , каква ти е рецептата за сметана за шприц-не мога да го докарам гладък?

# 158
А, явна хората са разбрали, как да те спечелят, като са ти пратили четиво   bouquet
разбрах какво искаш да кажеш, но само за статистиката да кажа: нямам "любимци", нямам и такива които да харесвам, мразя, величая, рекламирам, антирекламирам. Винаги когато открия нещо ново, различно или "съвместимо" с нашето хоби - докладвам. това че се бъзикам с Лелка Костадинова /да ме прощава че така я кръстих и така си остана/, че "величая и рекламирам" Илчовски /и той да ме прощава, ама има хубави и евтини нещица/, че съм пропагандирала Торнадо Пловдив,/айде и те да ме извинЪт, ама и те си имат своите плюсове и винуси/ и съм се бъзикала и стресирала от "Ксеркс" ли бяха, Ксерокс ли бяха не помня.... това нищо не значи!!!! И това че обиколих България с кухата си глава и се запознах на място с всичките тия хора /без последните/, си е съвсем отделен въпрос.
Тааааааа, "ДРАГИ МИ СМЕХУРКО"  hahaha , никой не ми плаща за реклама или антиреклама. казвам си това което мисля и хич, ама хич не ми пука. Най-лошото което може да ми се случи е, модераторите да ми праснат един голям  ban и ...... това е.
И понеже сега ще скочиш да ми кажеш как не си искала да ме засегнеш, и как нищо лично си вложила, затова те изпреварвам и ти казвам, че изоооообщо не съм засегната, обидена, възмутена и огорчена, просто ми дойде вдъхновението, и поста стана с "назидателен" тон, за което едно голямо  newsm24 /само дето не пия/  hahaha
Айде да млъквам, че пак ще стане някоя сръдня.

# 159
  • Plovdiv->Toronto
Ei ti puk Smehurko  Laughing,
V Toronto, slada e v sasednija grad na 20 km, no e v edna industrialna zona i kato nkama koi da me zakara si porachvam ...

# 160
  bouquet
За Венчето.

# 161
tarlio ,винаги си я разбивай много твърда и след това я разреди със студена вода до гладка,нормално гъста смес за шприцоване.При теб стои пресечена,може би малко водичка щеше да я оправи.
Ванче,спокойно,душа,ние си те познаваме и не се сърдим на приказките ти,даже понякога ни разсмиваш /ех,ако можех и аз да съм като теб.../Тортата ти е върха,много ми харесва.И аз наскоро правих подобна но не съм я пускала,че не е за показване.
Буболинката,невероятни са и трите ти торти.Винаги ги разглеждам "под лупа" да знаеш,не намирам никакви кусури,справяш се перфектно.

# 162
  • в семейството
Пак сте сътворили чудеса   chef
Нещо гледам, напоследък "Династията" доста се прави. И аз мислих да я правя за неделята, ама много сложни тия блатове , пък и за 40 човека  newsm78 .
Още нямам концепция  ужааас ooooh! .А съм обещала  Outta Joint

# 163
А и това са продукти на http://cakedecoration.co.uk/ според последната страница.

Само лека корекцийка, това са продукти на РМЕ, а този сайт е един от многото, които предлагат техни продукти. Ето ТОВА е официалният им сайт  Peace

Ванче, Ванче, Ванче ..... Как може да се окажеш толкова неинформирана? .... Че на Кадемлия предлагаха продукти на РМЕ още преди 2 години, но на безбожно високи цени!!!!!

# 164
  • У дома
На Буболинката тартите чудни, но и останалите много добри!!!

ШЕМЕТ, мина на Уилтън отдавна, сега пак до д-то ми ще има една конвенция, но и аз като Рая съм изпуснала записването за по-интересните семинари на светилата в бранша. Ще се опитам да отида поне да разгледам.

Общи условия

Активация на акаунт