Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 294
  • 362
  •   1
Отговори
# 135
  • Vaudreuil Canada
Някой да вземе да даде стъпка по стъпка този Маккуин че ми се спаружва мозъка всеки път като го видя.

bubolinkata - майстор си! Искам рецептата на крем шампанско-то и шоколадовия мус ако може естествено Simple Smile

Мацки дайте рецепта за крем като за сухи пастички.

# 136
Пепи, Pavi благодаря!  bouquet

# 137
  • София
Здравейте,дами!Пак сте във вихъра си JoyЛеле Ванче тортата е трепач от където и да я погледнеш  Crazybubolinkata тортите са невероятни PeaceМакуина направо не си личи,че е торта-все едно е излезнал от филмчето,а бебешката торта е много нежна.Такаааа сега въпросче:как се правят картинките от този тип newsm78
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-63-5.html

# 138
Абе аз обмислям идеята за един частен бизнес по-нататък, ама още ми е рано...

Аз съм с теб  Mr. Green Имам няколко идеи + твоите, ще ги реализираме и сме в играта, ама с няколко точки аванс Sunglasses  Омръзна ми да работя за някой друг, който пък и не оценява подобаващо труда ми...

# 139
Здравейте,дами!Пак сте във вихъра си JoyЛеле Ванче тортата е трепач от където и да я погледнеш  Crazybubolinkata тортите са невероятни PeaceМакуина направо не си личи,че е торта-все едно е излезнал от филмчето,а бебешката торта е много нежна.Такаааа сега въпросче:как се правят картинките от този тип newsm78
http://www.laguna-bg.com/catalog/cake-63-5.html

Айде дай кръгом назад една или две теми и ще видиш  що за птица е това!!!

# 140
Бублинка, и аз много искам рецептата за тоз крем Шампанско-прозвуча ми много шикарно  Flutter Тортите са върховни-както винаги междуврочем.

Ванчеее, маскара с маскара-срама нямаш, ей, да развращаваш така дечурлигата  Twisted Evil Не стига, че силикон в кубици , ами и плат  не ти е стигнало да и покриеш "срамотиите", пък и мокра фланелка  ooooh!
Страшна е  Hug Много са яки!Пиши им да щракнат някоя снимка и после пусни тук да обсъдим  Crazy

# 141
Пиши им да щракнат някоя снимка и после пусни тук да обсъдим  Crazy
Пак ли аз да съм начело на СПАМ-отбора..... нЕмаш грижи. Свикнах вече.

Бубулинката - Признавам си че от Маккуина и мене ме е страх. Дано не ми се наложи да го правя някога... страхотно си се справила. Но най-ми хареса бебешката торта. фигурите са невероятни. Да ти е жив и здрав малкия палавник......

Аз съм с теб  Mr. Green Имам няколко идеи + твоите, ще ги реализираме и сме в играта, ама с няколко точки аванс Sunglasses 
Без мен, така ли?????  Самички, двечките ще си играете.....      Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 142
Bubulinka, прекланям се пред таланта ти!

# 143
Аз съм с теб  Mr. Green Имам няколко идеи + твоите, ще ги реализираме и сме в играта, ама с няколко точки аванс Sunglasses 
Без мен, така ли?????  Самички, двечките ще си играете.....      Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Не бе, няма такова нещо  Naughty  Ние с Дани ще развием, пък ти ще дойдеш на готово  hahaha  Joy

# 144

Не бе, няма такова нещо  Naughty  Ние с Дани ще развием, пък ти ще дойдеш на готово  hahaha  Joy

Е.....ти спама сте заформили днес  ooooh!

Шемет, до сега рових в тетрадките, ама освен чист маслен крем с жълтъци друг крем за такъв тип пасти не открих .Може и без жълтъците да се направи  newsm78

# 145
  • Vaudreuil Canada
Шемет, до сега рових в тетрадките, ама освен чист маслен крем с жълтъци друг крем за такъв тип пасти не открих .Може и без жълтъците да се направи  newsm78

Давай пропорциите с жълтъците - ще го пробвам.

# 146
На 250 грама разбито масло с пудра„това вече на вкус“ слагаш 4-5 жълтъка.Малко прясно мляко преди разбиването с жълтъците около 2 с.л. Крема си е бая тежичък за лятото обаче.
Ако искаш кафеен крем, вместо млякото слагаш една кафена чашка-от малките- сварено кафе, обаче капка по капка, щото нали знаеш...

# 147
Silrai, жълътците сурови ли се слагат? Пробвала ли си вариант да ги направиш на водна баня първо и после да смесиш? Дали ще стане? newsm78

# 148
Silrai, жълътците сурови ли се слагат? Пробвала ли си вариант да ги направиш на водна баня първо и после да смесиш? Дали ще стане? newsm78

Сурови са,  Confused за това не съм го правила този крем от 10 години вече.Избягвам и торта Гараш да правя, поради същата причина, освен ако имам ама найстина пресни яйца и е посред зима.

# 149
  • Vaudreuil Canada
silrai много благодаря - то при нас лято явно няма да има та нямам притеснение за яйцата. Имаме влага, но не и жега - ненормална работа.

Общи условия

Активация на акаунт