Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 284
  • 362
  •   1
Отговори
# 225
 Димитрина, newsm59 nbirthday newsm67

# 226
 hbday smile3510   и от мен

# 227
Димитрина,4естит рожден ден,мила!!!от все сърце ти желая здрав,щастие,късмет и многооо Любов.дано скоро се завърне6,4е много ми липсват съветите и коментарите тии мисля 4е не само на мен smile3525 smile3525 smile3525
аз нямам какво да покажа,правя по 2 бисквитени торти през ден с много семпла украса  за едни бабешки сбирки .
поздрави за вси4ки  Hug

# 228
Дими,Честит Рожден Ден,миличка. newsm51
Желая ти здраве,семейно щастие и много любов.
Нека всеки път,който избираш,води до това,което е истинско,добро и красиво.

E,дойде ми реда да седна и аз на компютъра за малко.Сега, през ваканцията не мога да се доредя от децата,сядам,колкото да прочета.Ами пускам си последните творения.

# 229
Van444eto Нямам представа как се работи с глюкоза на прах.Дори незнаех, че има такава. Да работим с маргарин ,предимно "Унибел" ,"Fama" или турския "Bizim".А що се отнася до крема наистина е сладък.Ако си спомняш паста "Маршал" от едно време това е същият крем.

# 230
Дими, nbirthday!

Бъди здрава, весела и усмихната...
И не позволявай на ремонта да ти прецака РД...е може да изпиете по едно шампанско с мъжа на новите плочки...може и нещо друго Heart Eyes

Дидкеее, супер си е тортата. Аз с ганаш до сега не съм замазвала, точно заради това че ме е страх да не стане гаф...а лошото, е че трудно понасям гафовете ...хихи и залагам на сигурното, т.е. масления крем...  Crazy
Барчела, страхотни торти...Поздравления!

А относно тортената библиотека ...мисля, че разбирам от готварство...е, не съм майстор, но готвя от 12-годишна, торти съм правила и аджеба поне знам к`во е мл, грамове, как се пече и прочие..т.е. готвя редовно.
НО като се зарових в Библиотеката и  бях почти така   newsm77: . Защото четях всичко наред.
Четях веднъж, за да го прочета, втори път - за да го осмисля и трети път, за да го разбера...Добре, че бях в отпуска 1 седмица, за да имам време да смеля цялата информация. Накрая си извадих най-важните неща в мой си файл и така се опитвам да задавам най-малко въпроси...
Та..права е Ванчето - четеш ли всичко наред ще се изгубиш...Търсете информацията, която ви е нужна към момента!

# 231
Пиша защото ми загорча тортата от коментарите на van444eto -  аз съм си казала  в поста, че може да се ползва инфото ако детето държи на определена торта, но тя е побързала да ме клъвне. Близко е до ума, че щом сте тук предпочитате да развивате хобито си,
от друга страна аз не съм сладкар, налага ми се да направя торти за децата си защото в момента не мога да си позволя да отделя към 80 лв. за 2 торти, но пък аз имам право да чета и пиша тук, както и всеки друг и мисля, че никой няма право да се изживява като ментор в тази или друга тема.

Не съм си позволявала такъв тон във форума, но тук повече няма да пиша, със сигурност! Пфу!

Божке, кое те кара да мислиш, че тука преобладаваме сладкарите? Ще си наруша основно мое правило за споделяне на лична информация в нета и ще ти кажа няколко неща за себе си - аз съм инженер-химик, работа в сферата на ядрената енергетика, и не виждам това по какъв начин се връзва с правенето и декорирането на торти?  newsm78  Аз категорично заявявам, че не се възприемам за "майстор", имам още много торти да направя преди да преполовя пътя до тази титла, но от близо две години чета непрекъснато, следя темата и си "водя записки". Това е причината, че съм компетентна по някои въпроси! Мечтица специално към тебе - ако четеше постовете, а не само да влизаш и да си задаваш въпросите и после да дебнеш отговорите, може би щеше да добиеш бегла представа кой как пише, как се изразява и щеше да забелязваш поставяните емотикони.... Но предполагам, че сега ще приемеш, че и аз те "хапя", за това ще побързам да кажа, че никой не те хапе, никой не те гони, никой не ти забранява да пишеш каквото й да било, но да очакваш съвсем на готово да ти се сервира информацията ... Не мисля, че някое момиче ще го направи доброволно.

Дими, ЧъРъДъ! Да си жива и здрава, с голямо творческо вдъхновение  newsm59

Иринка, да знаеш, алармата се включи и оповести, че е време да се завръщаш сред пишещите/спамещите в темата  Mr. Green  Ще си спамим двете дружно, може и Ванчето да поканим  hahaha

Още нещо имах за "споделяне", ама ми изсфиряса от главния мозък  Crazy  hahaha

# 232
Дими - ЧРД и от мен!!!! smile3525
...............
Барчела - страхотни фигурки. Тези герои ги видях май на Пепи на тортата за РД на Любчо. Ама филмчето не го знам...  Sad

Вече ще се държа прилично - обещавам.... Rolling Eyes  /поне за известно време/. И за оправдание на идиотизма си, ви поднасям като извинение поредната ми КУКУ торта с невероятен конденз отгоре.... Направо джапат горките.  Имам си любимец измежду четиримата.....  Joy

И ОЩЕ
ъъъъ.....  newsm78 имам си нов кандидат-зет, който днес става на 21. За останалото ще се сетите от тортата..... Ще се гледа и яде утре....

Поправка!!!
Ало..... лилавата... по-кротко, нали се разбрахме.... едноооо.... двееееееее.... триииии..... Извинила съм се където трябва, така че не се нерви..... чееетири.... пееееет.... дииишай!!!!

# 233
Ванчеее,вече незнам какво да казвам за твоите щури идеи.....уникална еееееее  smile3501  Да знаеш,че ще взема да си поръчам  една торта при теб,ама такава шантава  Hug

Барчеламного хубави торти  Peace

Виолетке,да си поспамим щом казваш  hahaha ,в последно време се случва да попадам на такива постове точно когато имам повечко свободно време  Wink
Ииии щом ще се представяме-и аз не съм сладкар и не си изкарвам парите от това,даже се смятам за новобранец по много теми свързани със сладкарството и тортоправенето,но не чакам някой да ми каже всичко наготово
Казвам само едно нещо по темата и с Виолетка ще си спамим на други теми  Laughing-аз съм слагала пластмасови играчки върху тортите си,поради простата причина,че не мога да моделирам,но никога не съм го изтъквала като предимство,и последно-този сайт отдавна го знаем,ако въпросната дама се беше разходила из двете теми щеше да разбере,че не открива топлата вода....

Виолетке,ти си  Joy Joy Joy

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 21:01 от Иринка

# 234
  • у дома
dimitrina, ЧъРъДъ   ura    Gift  newsm59

van444e  УНИКАЛНА е  newsm20 всичките са един път, ама тоз с погледа, усмивката и ребрата е номер 1  Mr. Green

mari_eta, да е жива и здрава племенницата ти, страхотна торта   bouquet
barcela  и аз героите не ги познавам засега, но тортата е станала супер   bouquet

# 235
Ван4е, кой от всичките е кандидата? Дано да е с чувство за хумор  Sunglasses

# 236
Ванче аз си заплювам пичЪ пред оглИдалото  Joy Joy Joy  УМОПОМРАЧИТЕЛНА  ТОРТА

Иринче, ха познай, като видях двете чертички, мозъкът ми веднага си заоплю една личност, която ще прави тортите и за болничният персонал и за дома като се приберем (живи и здрави и без проблеми да сме Praynig)?
К`во друго щях да казвам ....  newsm78  Аааа да ... Аз кат Ванчето никога няма да мога!  Mr. Green

дишам .... шееест .... вече не повръщаш .... сеееедем ... не ти се вие свят .... дишай.... ооооосееем .... а киселините са мираж .... дееееевет ....  Joy Joy Joy

# 237
Виолетке, и тогава ли си мислеше за торти  #Crazy /майтапя се, пожелавам ти всичко да е наред  Hug/

Е,аз няма да раждам повече,но вече се сещам каква торта да си поръчам-нещо като за педагог  hahaha

# 238
Е,аз няма да раждам повече

Абе, ти не се заричай ... Нали знаеш, никога не казвай "никога" ....

Чакай реших малко критика да фърля на физкултурната торта  hahaha  Душе, тоя с гирите що е облечен в санитарен екип? А другият, в синьото като хирург ... Къде е класиката в жанра - "шушляка" ? А па тоя в жълтото не е достатъчно хилав ....  Joy  Joy  Joy

# 239

Чакай реших малко критика да фърля на физкултурната торта  hahaha  Душе, тоя с гирите що е облечен в санитарен екип? А другият, в синьото като хирург ... Къде е класиката в жанра - "шушляка" ? А па тоя в жълтото не е достатъчно хилав ....  Joy  Joy  Joy[/color]

Алоууу, критиката, кво те грее кой с какъв екип е бил  newsm78 Глей кондензаааа  Twisted Evil

Ванче, майтапа настрана, ама тортето е трепач, направо трепе гадинките  Grinning Я кажи, що нов кандидат зет бе, онзи сгази лука ли?  Mr. Green

Дими, ЧРД, весело посрещане на празника пък макар и с една чаша безалкохолно.Да си ни живичка и здравичка и много, ама много щастлива!

Барсела, Спортакус е върха!!!   bouquet Много ми хареса цялата композиция.

Общи условия

Активация на акаунт