Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 247
  • 362
  •   1
Отговори
# 315
Странна работа  Thinking ..при мен си ядат покритието поне на 95%. Даже ушите на слона ( доста големи и само покритие) бяха изядени...явно си е въпрос на вкус.

# 316
Дракон4е,честит празник smile3525
честито и на щастливите лели,да са Ви живи и здрави мъни4етета  bouquet  bouquet
[color=redClairette[/color],ейй много готин и куфара и цървулките smile3501
краси,много хубави цветове Hug
medunka,супер торта ,бравооо  bouquet
ето една торта за един луд фен на тринкет(много разпространена игра във валенсианска област),с мнооого крем.това е трофея

# 317
ето една торта за един луд фен на тринкет
хмммммммм.... аз ли съм единствения абориген дето не знае това какво е????  Shocked Щото питах и чичко Гугъл, та да не се излагам тука....ама той за жени говория тоя..... една плувкиня и една докторка ми показа...... а като ги гледам тез` тримцата дето си ги показала..... освен роднини да са им нещо  newsm78 ..... Снимката ли е размътена, или аз от много цъклене я размазах????? Виждам двете ръце.... нещо си подават.... ама.... айде, малко жокер : "ПОМОЩ ОТ ПУБЛИКАТА" ако може, щото с "ОБади се на приятел" ...... нищо не стана...   comp03

# 318
  • Canada
Ванче той твоя гугъл незнае испански за това smile3533Ето ти да четеш и аз това ще направя
http://www.google.ca/search?q=trinquet&ie=utf-8&oe=utf-8 … ;client=firefox-a

# 319
Момичета, някой да прави торти от Плевен?Спешно е!Пишете на ЛС.Все още не знам рожденничката къде ще бъде точно по време на събитието, но след празника си, със сигурност ще си бъде в Плевен-искам да изненадам!

# 320
Медунка,Мики Маус си е добре поне на снимката така се вижда,а твоят мъж изглежда наистина изненадан ,поздравявам те Hug
Красимира,много добро съчетание на цветовете Hug
Патривани,аз също нищо не зная за този спорт,но като гледам истинският трофей и твоето творение ни намираам много разлика .Справила си се отлично Hug

# 321
Нещо, няма четящи мами напоследък.То си е разбираемо,времето е чудесно за разходки,но не и за правене на торти.Пускам си последната,сметанова както винаги,в това време не ми се занимава с чаршафи.Пък и по-добре се справям със сметаната засега.

Дано Албенка не ми се сърди, че и откраднах идеята без разрешение.
Моите Микита са готови,но и при мен малко мязат на вълци.Живот и здраве за понеделник ще са на торта и след това ще я покажа.

# 322
Барчела - много е сладка!!! И добре композирана.  Simple Smile
Медунка - заливка с шоколад ли е на тортата? Много лъскаво ми се вижда.  Peace
Краси.Мира - задобряла си страхотно, изпънат и гладка. Чудесен подарък.  Grinning

Ето и моето плачевно последно творение:

Тортата е какаови пандишпанови блатове, какаов сироп за напояване. Крема е ганаш с бял кувертюр, но явно го бях направила рядък, нали меря шоколада на око  Sad. Реших да сгъстя с желатин, който се пресече и стана на парцали, ужас направо. Едрите ги извадих, дребните се поразбиха и постегна крема. Украсата е от 3 цветна сметана, но след борбата с крема ръцете ми трепереха като на алкохолик и всичко стана къдраво. На вкус стана добре поне, клиентелата одобри.  Simple Smile

Снимката е линк към албума, с останалите снимки.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 22:35 от thedragonbg

# 323
Моля за малко помощ-търся момиче от Пловдив,което е близо или знае къде е "ИРИДА".Писах на имейла им,но не ми отговориха. Ако някой се наеме да ми е посредник  Wink ще съм много благодарна  newsm20

# 324
Dragon и Барчела, много хубави са станали.
Патриани, малко странно ми изглежда този трофей, но пък изпълнението е добро. Това отгоре само моделираща маса ли е? Или трюфелмаса има вътре във формата.
Аз чета, но само една и съща торта правя...с ягоди потопени в шоколад и шоколадов борд...този месец 4 пъти, направо ми писна да я въртя една и съща плоча.

# 325
Здравеите отново, zаписвам се в темата с три торти от петък.  Първата е тематична zа юбилеи- годи6нина от сватбата, първо внуче, пенсиониране и хоби работа в градината.  (преди фигурките и след това) Долният етаж е половината с кафяв гана6, другата половина с ванилов крем. Горният етаж е плодов.След няколко часа на 30 градуса плодовото парфе е поддало- виjда се на снимката. Другите две са с нугаткрем, бял гана6 и отново ванилов крем.          роzите са от бадемов марципан, а фондана е дома6ен. Липсват раzдвижени клонки с цветчета и листенца, но наистина не раzполагах с достатъчно време да ги направя.

# 326
Барсела,Дракон4е,браво на вас,мен хи4 не ме бива с тая сметана ooooh!
rien,ръцете са варна,а поставката покрити с варна вафли4ки
ето и моите торти.4естно да си кажа цяла нощ не можах да спя да я мисля тая кола,голямо притеснение беше.трябваше да е като игра4ката на детето в преливащ цвят,но като за първи път и липса на време толкова.стига оправдания..  Tired

# 327
Момичета, няма ли някой да пусне нова тема? Тази няма ли да я затворят вече?

Патрияни, хубава е колата! И кесията с парички също!
Скай, прекрасни, прекрасни торти!
The dragonbg, и аз имам да разказвам за сметаната, но чакам да дойде новата тема! Много ти е добра тортата!
Барсела, много сладуреста торта за 1 годинка!
И от другите торти, които помня: разбира се, фитнес-залата на Ванчето-не торта, а тортено шоу! И също останах със зяпнала уста от тортата на Буболинка (мисля!) с играчката-конче на два етажа! Просто прекрасна!

И много други разкошни торти видях, но не мога да запомням! Но на всички-браво!

# 328
Темите са до 25 страници.

# 329
  • Банкя
много красота
skai супер торти-розите много ми харесаха
patriyani-това на Порше ми прилича .Чудесна работа

Общи условия

Активация на акаунт