Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

  • 40 250
  • 362
  •   1
Отговори
# 330
  • Мнения: X
sisi7510,ето ти малко инфо за "Ирида"...
Ул. "Неофит Рилски" 17- офис
тел. 51 11 30    ,  51 11 31
0888 26 36 42- управител
0888 67 28 31

Миналата година ги търсих.Офиса,който е даден е само канцелария.Там нямат продукти.Цеха им е в някакво село наблизо,не запомних кое.Говорих с управителя и той каза ,че "Торнадо" предлагат техните продукти на същите цени като тях.Ако си сладкарски цех или сладкарница,можеш да поръчаш големи количества от цеха с намаление.Но за любители като нас няма смисъл да ходим до селото.
Това от мен.   

# 331
  • Мнения: 212
краси.мира мерси за инфото,обаче още нямам цех  Wink,само работя в такъв ,а продуктите ги искам лично за мен (по-малко количество). Затова търсех някой от Пловдив да ми ги купи от Торнадо-то

# 332
  • Мнения: 1 610
скай, много са хубави. И то към производителност го докарваш. При нас са под 30 градуса, но е 95 % влажност и е самоубиство да се покрива с фондан. С каква форма прави тези цветчета червените и откъде си я купи?Ванилов крем? Относително готов или бъркаш някакви магии?

# 333
  • София
  • Мнения: 413
Добър ден от мен. Гледам малко сте в застой на тортоправенето. И аз така...За 31.07. ми предстои една торта за първи РД за снахата ми.  Mr. Green Поставила съм си доста високи цели, пък да видим...много ми хареса идеяата с цветните кремове. Може да я открадна най нагло!  Whistling

И да покажа с какво се сдобих срещу 8лв от MOBBO

21 формички с незалепваща тавичка 43х29 см

# 334
  • Мнения: 1 491
за първи РД за снахата ми.  Mr. Green

Аууу, значи снахата идва с няколко дни по-голяма?   hahaha  Нищо де, важното е да се обичат младите  Mr. Green  Аз пък ще чакам след един месец, за да видя грандиозният проект  Twisted Evil

# 335
  • София
  • Мнения: 413
за първи РД за снахата ми.  Mr. Green

Аууу, значи снахата идва с няколко дни по-голяма?   hahaha  Нищо де, важното е да се обичат младите  Mr. Green  Аз пък ще чакам след един месец, за да видя грандиозният проект  Twisted Evil

Ммммм дааам! "Хвани си кака да те отрака"  Joy hahaha Mr. Green А за проекта да ми стискаш палци, че нали знаеш както обущаря ходи бос...да не стане така и с мойто дете! да не стане от грандиозен проект един грандиозен провал!  #Crazy

И в този ред на мисли някой за подялба на кофа съхнеща и несъхнеща ГММ?  newsm78

# 336
  • Мнения: 559
И от мен две нови мързеливи творения...
Ех,топло лято.

http://picbg.net/pic.php?u=6104gypZY&i=333136&file=.jpg
http://picbg.net/pic.php?u=6104gypZY&i=335859&file=.jpg

# 337
  • Мнения: 156
skai ,страхотни торти!Поздравления!  bouquet Как правиш толкова дълги и еднакви фитили и как ги усукваш с такава прецизност? newsm78

Ех, antoan2006 винаги са на ниво твоите торти

# 338
  • София
  • Мнения: 315
Леле antoan2006 ако на това му казваш мързеливо творение ooooh!Страхотни са CrazyИ другите тортички са умопомрачителни-БРАВО на майсторките!!!А сега да питам-коя е най-добрата сметана за украса на тортичките(като се разбие да стои по-плътна,а не да се разтича) и дали има възможност да се пресече при добавянето на течна сладкарска боя?

# 339
  • Мнения: 559
Цитат
коя е най-добрата сметана за украса на тортичките(като се разбие да стои по-плътна,а не да се разтича)

Според мен,само HOPLA и  HALTA биха ти се сторили гладки и мазни.Ще са подходящи за това,което търсиш.

Vitala,Cremio,Megle,Torre и всики останали стават.Просто тези са най-мазни.Не меки,пухкави а най-маслени и затова са доста по-скъпи.
Аз лично не ги ползвам,освен ако имам украса отгоре от сметана.Иначе за пълнежи ползвам по-леснодостъпните и тези които изброих по-долу.

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 16:43 от antoan2006

# 340
  • Мнения: 212
за първи РД за снахата ми.  Mr. Green

Аууу, значи снахата идва с няколко дни по-голяма?   hahaha  Нищо де, важното е да се обичат младите  Mr. Green  Аз пък ще чакам след един месец, за да видя грандиозният проект  Twisted Evil

Ммммм дааам! "Хвани си кака да те отрака"  Joy hahaha Mr. Green А за проекта да ми стискаш палци, че нали знаеш както обущаря ходи бос...да не стане така и с мойто дете! да не стане от грандиозен проект един грандиозен провал!  #Crazy

И в този ред на мисли някой за подялба на кофа съхнеща и несъхнеща ГММ?  newsm78
  аз ,обаче съм от Варна,да му се не види  smile3511.                                     антоан и двете торти са страхотни,жалко,че не те познавам лично   bouquet ,поздрави!
Цитат
коя е най-добрата сметана за украса на тортичките(като се разбие да стои по-плътна,а не да се разтича)

Според мен,само HOPLA и  HALTA биха ти се сторили гладки и мазни.Ще са подходящи за това,което търсиш.
аз пък работя само с ВИТАЛА,ако е добре изстудена няма никакъв проблем, 1л сметана+0.200гр захар ,разбивам на силни обороти и става

# 341
  • София
  • Мнения: 315
Много Ви Благодаря момичета  bouquetОтзивчиви както винаги Hug
Трябва ми точно за украса и се надявам,че няма да има проблеми при оцветяването Thinking

# 342
  • София
  • Мнения: 413
sisi7510 ако искаш мога да ти ги пратя по пощата, като малък препоръчан пакет. Според мен 2-3лв ще са пощенските разходи...знам ли....

# 343
  • Мнения: 1 491
sisi7510 дарлинг, разби ме отвсякъде  Shocked Shocked Shocked  Бях забравила, че си от Варна  ooooh!  Отиваш до Илчовски и си купуваш кофа готова моделираща маса, защото си спокойна, че тя е на Ирида  Mr. Green  Дори да е започнал да прави сам маса, защото имаше такива желания, не вярвам да се различава като качество от тази на Ирида! Адреса ....  newsm78 .... не съм сигурна, но в тортената библиотека май го има  Peace

Диде стискам палци, няма да мислиш за провал, а как да го направиш най-лесно  Hug

# 344
  • Банкя
  • Мнения: 1 292
Антоан разкажи повече за шампанското

Общи условия

Активация на акаунт