Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 87

• 40 283
  • 362
  •   1
Отговори
# 240
ВСИЧКИ ВЪН!!!!
Защо всички `аресахте моя любимец, а???  Twisted Evil
А Къде е класиката в жанра - "шушляка" ?
На това му се вика КАРИКАТУРА. Поне аз така му викам.... Като не искахте да ми войдисате и да гласувате за КАРИКАТУРНИ ТОРТИ в предизвикателството.... ще ги гледате тук. Аре сега, па шушляк.... Пича е с "Adidas" - чист памук!!! Мислех да ги правя всичките по "перки", ама.... нещо не ги докарах достоверни. Станаха на тумури и буци, та ги облякох, да не им се гледат срамотите.....
Я кажи, що нов кандидат зет бе, онзи сгази лука ли?  Mr. Green
Не ги разбирам тия работи аз.  Sunglasses  И не се бъркам.  
 Конденза е.... мани-мани... Много интересно физичНо явление. Гледаш го как извира... блика направо. Образува перфектни капчици, които стават все по-големи.... и се превръщат в перфектни локвички.... все по-дълбоки..... и изведнъж стават на водопадче, което се стича чак отстрани... Уникална гледка.....  Shocked и си бършеш със салфетката, а тя пък се залепва и става още по-добре.... торта - ДЕКУПАЖ.  Shocked не си правила такава, нали???? Еххххххх, какво разбирате вие там, по Еспанята от декупажна торта......  За вкуса не гарантирам, но вида е неповторим.  hahaha
И откъде се взехте точно вие трите, и то малко,  след като обещах да бъда вече сериозна..... #2gunfire

# 241
Ванче,много е хубава,страхотно си се справила с моделирането.Аз що зор виждам докато си направя фигурките.А тези последните ги правя за втори път,но сега гледах на Пепи от нейните,че първия път ми беше по памет.И като се заприказвах за фигурки,кажете ми освен Рая някой друг правил ли е фигурки на Мики маус,че ми се очертава такава торта.

# 242
И откъде се взехте точно вие трите, и то малко,  след като обещах да бъда вече сериозна..... #2gunfire

Аз специално долетях с това -  

Joy Joy Joy Joy Joy

# 243

Имаше една реклама- "...Събрахме се..."  Joy Joy Joy

И да не спамя само да покажа,че все пак се занимавам със сладкарство   Wink Тук

Виолетке,и аз с това долетях   hahaha ,да му мисли този дето ги подари  hahaha

# 244
  • у дома
barcela, не съм правила Мики маус, ама ТАЗИ и следващите снимки може да са ти от полза  Peace

# 245
barcela - Блюто ме изпревари. Щях да покажа същите снимки...  Grinning Ако са ти от полза Мики и Мини разфасовани - ЗАПОВЯДАЙ. Всъщност, са много елементарни, като изключим муцунките им. А точно тези фигурки, ги слепвах с глюкоза и за по-голяма сигурност ги снаждах със СУРОВО ФИДЕ. Така дори и да си хапне някое дете, няма да е фатално.  Wink

# 246
Ванче, ми нали душа прати по един подарък, сигурно нещо с ДжиПиЕс е било, щом като така скоростно и едновременно долетяхме   Mr. Green
Мани, мани, хич и не ща да разбирам за декупажна торта.На голямата ми дъщеря тортата със замъка и езерото беше така, абе то тече, аз бърша, ама аз тарикат бърсах със салфетка от тези по плътните, та нямаше декупажни истории  Crazy

Барсела, и аз съм правила Микитата, обаче аз имам една играчка от децата и гледам от нея.Някъде в албума ми има фигурките, обаче убии ме не се сещам точно за коя торта бяха, май на дребното за 1-ви РД  Rolling Eyes Муцунките не са толкова трудни-гледай по картинките от другите момичета и ще се справиш!Успех!   bouquet

# 247
Благодаря ви,момичета,точно тези ги гледах и аз в кухарката.Ще се помъча,пък ще видим.А иначе,как ще ми препоръчате да направя самата украса на тортата,че аз напоследък все полянки и езерца правя.

# 248
  • Пловдив
Абе, аз кръжа ли кръжа.....горивото ми свършва а вие място за паркиране не ми оставихте  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Ванче, за тортата ти писах вече- уникална е. Още се търкалям по пода  Joy Joy Joy Joy Joy

# 249
Оооооооооо, Пепи..... Драго ми е да те видя! Ако знаех че моя фитнес ще те изкара от дупката, да бях го направила преди 2 седмици. И без това фигурите бяха готови още оттогава.  welcome
Надявам се и други "покрили се напоследък" да долетят, допълзят или кой-как си може.....  hahahaНапоследък ни запустя темичката..........  Confused
barcela - Горното ме навява на мисълта, че можеш да ги сложиш в една кола тия двамцата.... или пък в една лодка насред езерце.  newsm78 Или пък да си полегнат в някоя разкошна спалня.... така ще правиш само главите - на далавера си....

# 250
  • Пловдив
Оооооооооо, Пепи..... Драго ми е да те видя! Ако знаех че моя фитнес ще те изкара от дупката, да бях го направила преди 2 седмици. И без това фигурите бяха готови още оттогава.  welcome

Абе не е фитнеса. Гледам тук много от моите се събраха. Ама то с такъв подарък от теб всички бързат да долетят  Mr. Green

# 251
Ето така ми харесва,да ви видя всички усмихнати и щастливи. Hug

Ванче,ще я правя за 6 год.момиченце,как така легло...ааа не така.Или само аз си мисля за глупости.По ми харесва идеята за лодка в езеро.Даже и си я представям,нооо дали аз ще се справя-незнам.Ще опитам и ще показвам.

# 252
Темата се съживи  newsm68 ,явно трябваше да извадим метлите   Hug

Пепи, Hug

Барчела,късмет с фигурките  Hug,аз акъл не давам,щото съм от онези дето боравят само с  шприца  hahaha

# 253
Алоу, како, веднъж те предупредих, това ти е за втори път: tantrum

Разклащаш сериозно еко равновесието в р. Дунав, Места, Марица, Тунджа, Черно море и дори на връх Ком ако щеш...
Ще се обадя на природозащитниците, на Глобул  green и до Бриджит Бардо ще стигна...
То бива бива трепане на тая риба, ама само зелени еуглени ша плуват след тая торта бе... smile3534

Та да питам аз няколко въпроса относно главните действащи лица:
Адидаса нов ли е или е стар, откъде е купуван, за колко го взе? Тоя дет се перчи пред огледалото само се перчи или мускули показва? Другия ква марка му е щангата, за трицепс или бицес тренира? Колко вдига от лежанка? Де е инструктора? В кой салон тренират? Имат ли си гаджета....хаха

Та с две думи: тортата е уникална, забавна, шантава като теб самата, много весела и готина. Страхотно си се справила...Ай честит ти и нов зет  Laughing

Виолетката...ще стискаме палци всичко да е наред...а кат` дойде момента, може и 5 торти да спретнем, няма се плашиш.

# 254
Барчела,късмет с фигурките  Hug,аз акъл не давам,щото съм от онези дето боравят само с  шприца  hahaha

Ох,миличка,и на мен ми е по-добре с шприца /защо ми ги купува ония накрайници а...?/,обаче с него немога да ги направя тези фигурки.Така,че неволята ще ме научи да ги правя.Лека,полека,аз не се отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт