AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 226
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
На мене не ми хареса от страницата. Ето тук има съставките http://www.fragrantica.com/perfume/Avon/Absynthe-5412.html
По-добре поискай от представител мостричка Simple Smile

# 16
  • София
Момичета,какво ще кажете за парфюма Christian Lacroix Absynthe - траен ли е и хубав ли е  newsm78 То,ясно че за аромати всеки има различен вкус, но на ароматизираната страница ми допадна и ако по описание на съставките се окаже "мой парфюм",бих си го взела и без да го пробвам. Видях,че е намален в следващия каталог и въпреки че още не се обсъждат продуктите от този каталог,реших да си питам по-отрано.
  bouquet

Парфюмът е много траен. И аз съветвам да се пробва, защото е специфичен. Снаха ми го харесва много, но е въпрос на вкус. Не е сладникав. Сега мисля да го взема /в К11/ и да го подаря за рождения й ден.

# 17
# 18
Много е специфичен парфюма Абсент, определно променя аромата си върху кожата, бих определила че ухае на мед и дърво.
За мен аромата е невероятен - най сполучлив от авторските.
Ако имаш възможност помоли за мостричка - да опиташ. Общо взето не го обсъждаме за пръв път и досега мненията за него са строго противоречиви - или много се харесва или въобще.

# 19
  • София
emi_lia , аз имам мостри, но не видях да си написала от къде си. Ако си от София - насреща съм.

# 20
Благодаря ви момичета! Знам,че всеки има различни предпочитания за парфюм и знам че всеки аромат трябва да се "поноси" малко поне, за да се развие.Един и същи аромат ухае по-различен начин на различна кожа,така да се каже.И най-добре е наистина да си взема мостра.
rimar   bouquet,но съм далеч от теб иначе с удоволствие щях да се възползвам от предложението ти,въпреки че от една седмица и аз съм представител,и няма как веднага да се запася с всички мостри.

# 21
О, много си го обичам АбсинтаHeart Eyes
Цитруси и дърво. Траен, интересен. Намалението си заслужава, наистина.

Ох, а аз съм се замислила за лилавия ТреселThinking
Като излезе, михареса много. Но оттогава много ми се промени вкусът за аромати. Вие как го намирате?  Grinning

# 22
Стики, някой писа, че лилавия Treselle свети в червено, но провери все пак , ако можеш. И на мен Абсент страшно ми харесва. Много специфичен аромат.

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 21:29 от danisev

# 23
  • Варна, а по празниците в Ямбол
newsm47 wavey И аз тук, да не би да пропусна нещо! Mr. Green

# 24
Момичета, някой ползвал ли е пудрата за крака. Въпросът ми е дали може да се ползва против изпотяване и ефикасна ли е.

# 25
  • София
Момичета, някой ползвал ли е пудрата за крака. Въпросът ми е дали може да се ползва против изпотяване и ефикасна ли е.

За кремообразниялосион-пудра ли имаш предвид ? Аз го имам от миналата година и съм доволна - за лятото е подходящ, когато обувам обувка без чорап.

# 26
Да за него става въпрос. В каталога пише, че продуктът е освежаващ, а аз не търся такъв ефект.Та мисълта ми е като съдържа пудра,  дали има подсушаващо действие?

# 27
  • София
Та мисълта ми е като съдържа пудра,  дали има подсушаващо действие?

Да, поне на мен .

# 28
Благодаря ти   bouquet

# 29
  • София
Цитат
Ох, а аз съм се замислила за лилавия Тресел.  Thinking
Като излезе, ми хареса много. Но оттогава много ми се промени вкусът за аромати. Вие как го намирате?  
На мен ми светеше в червено. Прилича мноого на Мадмоазел на Шанел и е много траен. Моля ви, ако някой, като прави поръчка, не му светне в червено да ми го вземе!  Praynig ( И да е от София  Wink)

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 13:56 от kashmir

Общи условия

Активация на акаунт