AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 254
  • 277
  •   1
Отговори
# 270
За цветовете на матиращите дон дьо тен-и може ли да ме ориентирате? За какъв тип и цвят кожа са? Shell и Ivory
Да се самоцитирам и да помоля за съвет с друго въпросче. Кой от двата нюанса е по-тъмния?

Ivory е доста светъл цвят.Аз го ползвам и съм с доста светла кожа.

# 271
  • София
Като заговорихме за краченца, моля за съвет. Триумя се между новия с помпата (защото е нов), силиконовия чорап и минералите от мъртво море на Planet spa newsm78 Тази година много ми побеляват краката, въпреки че редовно ги мажа с дълбоко овлажняващия.
Отворена съм и към други предложения.

# 272
  • София
Минералите от мъртво море е за крака, не за стъпала! Аз съм си харесала пак от Планет спа този с шеа. Crazy

# 273
  • София
Мерси за отговорите за кремчетата за крака.  Wink
Този с мента го пробвах вчера и наистина е добър. То голям избор, голямо нещо.  Mr. Green И аз още се чудя кой точно.

# 274
  • София
Аз съм си харесала пак от Планет спа този с шеа. Crazy

И аз, но чакам офертата 2 за 14,90 и ще си го взема заедно с този за ръце.  Whistling

# 275
  • София
Минералите от мъртво море е за крака, не за стъпала! Аз съм си харесала пак от Планет спа този с шеа. Crazy
А, тогава, защо вървеше с чорапки за пълноценно абсорбиране?

# 276
# 277
  • София
Да наистина има и крем за стъпала с минерали.  Rolling Eyes Аз си помислих за този новият гел за крака с минерали. Извинете.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт