AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 251
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Всъщност, спиралите на СТ изобщо не са сухи, напротив. Много са си хубави, особено за цената им. Казвам го от личен опит. Имам една пинсета, която е перфектна. Имам и други, нелоши попадения. А, от блестящата пудра, дето я спомена bubanka, станах на стотици пъпчици. И тук нещата опират до индивидуалност, и дори късмет. Peace
--------------------

Аз пък, все забравям да се оплача от очния Anew Rejuvenate 24 Hour Eye Moisturizer SPF 25. Като продукт е ОК, но ме подразни, че нощния свърши доста по- рано от дневния. Имах поне за още 10- 15 дни. На всичкото от горе, накрая мазнината му се отдели и въобще не можех да извадя крем, а само нещо като олио. (извинявам се за тъпото обяснение)

# 241
Някой ползвал ли е супер дълготрайното червило Perfect wear и по специално цвят Sun  kissed ginger?Ако споделите мнение как е като цвят ще съм благодарна.

# 242
Моля за някакви отзиви за Крем за извайване на бюста на Солюшънс  Peace
newsm78

Имам клиентка,която го ползва вече за втори път и казва ,че е доволна.Тя е с малки гърди, раждала е 2 деца и казва,че като го ползва редовно има ефект. Peace

# 243
  • Sofia
Аз пък, все забравям да се оплача от очния Anew Rejuvenate 24 Hour Eye Moisturizer SPF 25. Като продукт е ОК, но ме подразни, че нощния свърши доста по- рано от дневния. Имах поне за още 10- 15 дни. На всичкото от горе, накрая мазнината му се отдели и въобще не можех да извадя крем, а само нещо като олио. (извинявам се за тъпото обяснение)
[/quote]

И на мен нощния винаги ми свършва по-рано, ама то не пречи после да си ползвам дневния и за вечер. Иначе проблеми с този крем нямам. Откакто излезе само него ползвам и съм много доволна.

И аз съм имала добри попадения от СТ. Отговарят си на цената продуктите, все пак всеки сам си преценява за какъв родукт да инвестира повече редства и за какъв да изберат по-евтина версия.

# 244
  • София
... И на мен нощния винаги ми свършва по-рано, ама то не пречи после да си ползвам дневния и за вечер. ...
Е, в случая дневния е с фактор.

# 245
  • София
Цитат
Някой ползвал ли е супер дълготрайното червило Perfect wear и по специално цвят Sun  kissed ginger?Ако споделите мнение как е като цвят ще съм благодарна.

Аз го имам. Не е много сухо, но пък не  и толкова дълготрайно. Като цвят е оранжевеещо, хубаво е, като за тен. Peace

# 246
  • София
Моля за някакви отзиви за Крем за извайване на бюста на Солюшънс  Peace
Обсъждали сме го доста пъти - не знам какво извайва, но поне прави кожата по-мека и нежна.

# 247
  • гр. Пловдив
Да попитам:- ексфолианта с кафява захар на Solutions за каква кожа е? /в момента е на хубава цена в специалните за к11/

# 248
Да попитам:- ексфолианта с кафява захар на Solutions за каква кожа е? /в момента е на хубава цена в специалните за к11/
Моя клиентка, която е със суха кожа беше много доволна от него. Но доколкото помня е за всякакъв тип.

# 249

Хубав и лек на усет гел за измиване на лице. Имам добри спомени от него миналото лято. Но няма много ексфолиращ ефект, ако това ще очаквате от него. По-скоро наистина добре измиващ.

# 250
  • гр. Пловдив
Благодаря!  Hug
За цветовете на матиращите дон дьо тен-и може ли да ме ориентирате? За какъв тип и цвят кожа са? Shell и Ivory

# 251
  • София
А за колко време изразходвате околоочните кремове? Моите ги мажа с месеци, чак ми писват. И затова слагам по повече, но не знам дали е редно.  Thinking

И се чудя кой масажор да избера. Вече станаха 3 различни.  ooooh! Този с въртящите се топчета мисля е нов, в К11, но няма ли да е труден за почистване?

# 252
А за колко време изразходвате околоочните кремове? Моите ги мажа с месеци, чак ми писват. И затова слагам по повече, но не знам дали е редно.  Thinking

по-добре ги хвърли недоизползвани, но не слагай по повече
и аз моите ги влача с месеци, обикновено ползвам двойния лифтинг, но сега съм взела ейджлес резълтс - много съм доволна и от него, само ми щеше да е мааалко по-пухкав като консистенция, все едно слагам поразмекнат сапун  Confused

# 253
  • София

бре , а пък на мен ми свършват толкова бързо. Обикновено винаги имам един резерва, че с тоя темп не ми се остава без крем

# 254
Някой случайно има ли снимани гланцовете Plump Pout? От брошурата всичките ми се струват с еднакъв цвят....

Общи условия

Активация на акаунт