AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 206
  • 277
  •   1
Отговори
# 1
  • Бургас
Пляс със засилка  Mr. Green

# 2
  • София
И аз тук

# 3
  • София
И аз  Laughing

Имам питане: Кой от продуктите на ANEW стапя мазнинките? Аз съм ползвала тройната лазер терапия за целулит, но другия не съм. Клиентката ми преди била ползвала такъв лосион и била доволна, но не се сеща кой е от двата /а може и да има промяна в продуктите/.

# 4
Тройната лазер терапия е добър вариянт за стопяване на мазнините Peace

# 5
И аз цопвам при вас Laughing

# 6
И аз цоп  Hug

# 7
  • София
Aз да споделя очудването си от факта, че на очната ми линия Perfectly Portable пише Made in USA.   Shocked Това е първият продукт, който аз виждам да не е произведен в Полша (козметичните) или Китай (некозметичните).  Grinning

P.S. Сега си погледнах другата очна, която е на Калър Тренд, в синята опаковка, и е Made in Argentina.  newsm78

# 8
И аз туккк  Whistling

# 9
  • Sofia
Аз от 2 седмици се мажа с "гащите" и има видим ефект, но го комбинирам с гимнастика и лека диетка, но определено ми е изваяла талийката.

# 10
  bouquet
вместо запис

# 11
Aз имам питане за един продукт от серията Foot Works. Какво представлява този крем " Невидим силиконов чорап"? Нещо като омекотяващ крем ли е?

# 12
  • о`майна лунна нощ е
Не точно. По-скоро създава филтър между крака и обувката и по този начин предпазва кожата от протъркване.

# 13
  • София
цоп и аз   bouquet

# 14
Момичета,какво ще кажете за парфюма Christian Lacroix Absynthe - траен ли е и хубав ли е  newsm78 То,ясно че за аромати всеки има различен вкус, но на ароматизираната страница ми допадна и ако по описание на съставките се окаже "мой парфюм",бих си го взела и без да го пробвам. Видях,че е намален в следващия каталог и въпреки че още не се обсъждат продуктите от този каталог,реших да си питам по-отрано.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт