AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 260
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
А за колко време изразходвате околоочните кремове? Моите ги мажа с месеци, чак ми писват. И затова слагам по повече, но не знам дали е редно.  Thinking

бре , а пък на мен ми свършват толкова бързо. Обикновено винаги имам един резерва, че с тоя темп не ми се остава без крем
И на мен бързо ми свършват и гледам да си държа един резервен. За около месец и нещо ми заминава 1 кутийка.

# 256
  • София
Странна работа.

Аз най- после си започнах охлаждащия лосион за крака диня- ми той много рядък.  Rolling Eyes А и изобщо не ми хидратира добре. От планет спа- тераията за крака и ръце- също ми е слаба за лятото.
Та сега се чудя кой да е следващият крем- този с алое, с помпичката или този с лавандула, в кръглата кутия. Отзиви?

Или направо ще чакам да пуснат новата серия със захар.   Heart Eyes

# 257
  • София
Динята наистина никак не хидратира, само мирише хубаво.  bebsun, кой със захар?

# 258
kashmir,аз пак да те върна на моя проблем с пудрата Anew - не е ли доста тъмен цвят Nude beige?Аз да си призная,по цветовата карта не мога да се ориентирам кой е подходящия за мен цвят.Затова разчитам единствено на твоето мнение,че утре трябва да поръчвам Praynig

# 259
  • София
Ами не, не е. Аз го ползвам. Не съм идеално бяла, но съм далече от тен  Laughing и е с жълтеникав подтон. Дано да съм ти от помощ  Hug

# 260
Благодаря ти   bouquet
В големи размисли се хвърлих с тази пудра,но не искам да отиде в коша заради несполучлив цвят.С цветовата карта тотално се обърках,мацнах малко от фдт-на който ползвам и цвета е едно към едно със  Sandy beige,но пък дамата в каталога пише че е с този цвят,а ми се стори с доста бяло лице и   newsm78

# 261
  • София
Нали знаеш, че това което пише в каталога относно цвета много рядко е истина.... Rolling Eyes

# 262
  • Sofia
Ами не, не е. Аз го ползвам. Не съм идеално бяла, но съм далече от тен  Laughing и е с жълтеникав подтон. Дано да съм ти от помощ  Hug

Сега си погледнах  и моята, същия цвят е, а и аз съм с тен като кашмир. Стои много естествено този цвят.

# 263
  bouquet - ще се доверя на вас момичета.

# 264
  • гр. Пловдив
За цветовете на матиращите дон дьо тен-и може ли да ме ориентирате? За какъв тип и цвят кожа са? Shell и Ivory
Да се самоцитирам и да помоля за съвет с друго въпросче. Кой от двата нюанса е по-тъмния?

# 265
  • София
Бих казала,че Шел е по-тъмен. Не знам дали си ползвала този фон дьо тен, но аз не съм чувала хубави отзиви от мои клиентки, макар, че не съм го пробвала самата аз.  Hug

# 266
Някой случайно има ли снимани гланцовете Plump Pout? От брошурата всичките ми се струват с еднакъв цвят....
Премествам въпроса напред Blush Колебая се за сега за Pink Pucker....ако някой го има моля да пусне една снимка Praynig Hug
Мерси предварително  bouquet

# 267
  • София
Динята наистина никак не хидратира, само мирише хубаво.  bebsun, кой със захар?

Чак в К 14 :

http://www.avon-forum.ru/4images/details.php?image_id=9699

Серията на Натюралс с ванилия и кафява захар ми беше любима и затова.  Blush

# 268
bebsun

на мен лосионът с мента и чаено дърво ми харесва - не е тежък, но хидратира
и ароматът е чудесен

# 269
Странна работа.

Аз най- после си започнах охлаждащия лосион за крака диня- ми той много рядък.  Rolling Eyes А и изобщо не ми хидратира добре. От планет спа- тераията за крака и ръце- също ми е слаба за лятото.
Та сега се чудя кой да е следващият крем- този с алое, с помпичката или този с лавандула, в кръглата кутия. Отзиви?

Или направо ще чакам да пуснат новата серия със захар.   Heart Eyes

Бебсън , това с динята е лосион, няма как да е мазен и с добра попивност. Аз пък си взех от онзи в кръглата кутийка с лавандула, доволна съм, добре омазнява, горе долу на ниво на парафиновите кремове от планет спа.

За този с помпичката и аз съм се настроила, очаквам да е добър.

Общи условия

Активация на акаунт