AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 198
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Е ее Melissa's Mom , няма ли да ни покажеш твоя ефект от спрея  Blush  newsm53     

# 121
  • Ню Йорк
Благодаря ви. Ще пиша на някое от момичетата.

# 122
не знам за бадема, но как ми липсва бялото грозде  Mr. Green
 Да и аз го обожавах,дали някога пак ще се появи Sad

# 123
  • USA, Steak State
 Crazy На голо или на облечено... Вчера не излзиах, щото някои места не съм ги напръскала хубаво и мъж ми вика, че приличам ан коминочистач Simple Smile Та снощи оправих проблема и днес мога да се покаа Simple Smile

# 124
  • Пловдив
Момичета,има ли мостри на дневния крем от серията Солюшънс?Първият за нормална кожа от стр.58.
Чудя се,дали е същият като  двойния пак на Солюшънс.От него съм доволна,но тъй като не ползвам нощен,този ще е по-подходящ.

# 125
  • София
Момичета,има ли мостри на дневния крем от серията Солюшънс?Първият за нормална кожа от стр.58.
Чудя се,дали е същият като  двойния пак на Солюшънс.От него съм доволна,но тъй като не ползвам нощен,този ще е по-подходящ.
За същия крем, става въпрос. Поръчвай смело. Peace

# 126
  • Пловдив
mimeime-благодаря ти,ще го поръчам.
Аз съм със смесена кожа и мисля да ползвам серията за мазна кожа Солюшънс-почистваща пяна,тоник и лосион.И това кремче,най-вече заради слънцезащитния фактор.

# 127
Здравейте. Искам да ви попитам, кое си личи повече Фон-дьо-тен-а или пудрата ?

# 128
Зависи как се нанесе. Ако е направено с подходящите четки може и да не си личи.

# 129
  • София
E, много зависи- от цвета на фдт-на и пудрата, от консистенцията,  от цвета на кожата и т.н.
По принцип фдт си личи повече.

# 130
А за изпозлване на пудра, необходимо ли е поставяне и на основа за ФДТ ?

# 131
Има минерални пудри, които са фдт. Иначе ефекта от само пудра върху лицето не ми допада. А и след време ще "лъсне"

# 132
Добре е да се сложи основа за грим - така ще е по-траен и ще стои по-естествено, независимо дали ще е пудра или фдт след това.

# 133
А в Ейвън има ли не блестяши пудри ?

# 134
Аз пък не се сещам за блестяща!  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт