AVON- обсъждане на продукти за 10-та кампания- 2 част

• 25 196
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
Аз пък не се сещам за блестяща!  newsm78

ANEW

# 136
Здравейте!Не съм писала отдавна ,но редовно ви чета.От голяма помощ сте ми.Искам да ви попитам за гланца Plump Pout в К10 на стр.26 и по специално за цвят Nude Pout дали е като на снимката.Иска ми се нещо такова на цвят ,но все не си улучвам и си поръчам светли.Пък нали гланцовете нямат мостри и ако някой го е ползвал ще ми е от голяма помощ!

# 137
Вече втори път задаваш въпроса си, на който лично ти отговорих. Гланца не е същия сцят, който е на брошурата.

# 138
  • Варна
Момичета, какво ще кажете за Маската за лице-гел на Planet Spa? Продуктите са страхотни , но маската не съм ползвала.....? Rolling Eyes

# 139

определено НЕ е блестяща
(блестяща беше тази, за която пита МериДжейн в другата тема, но нея отдавна я няма, както разбра)

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 23:36 от Стики

# 140
Момичета, какво ще кажете за Маската за лице-гел на Planet Spa? Продуктите са страхотни , но маската не съм ползвала.....? Rolling Eyes

Гел-маска  newsm78 няма
Има пилинг-маски, няколко. Всичките са много хубави. Най-силна е със саке и ориз, после е с бял чай. От серията Гръцки морета е най-нежна, става и за нормална кожа.  Simple Smile

# 141
Мисля, че става дума за тази, която се слага в хладилника...
Аз имам такава...не е на Avon, но за мене върши чудеса Grinning

# 142
  • София
Да, май става въпрос за , както ние я наричам, "маската на Зоро".  Laughing

# 143
Да, май става въпрос за , както ние я наричам, "маската на Зоро".  Laughing

Мхм, момичето пита за същата.

# 144
Ау, извинявам се!  Blush
Вижда се кой вече не е в час с новостите!  Sad

Как е тази маска - аз имам от предишните издания и много ми вършат работа. Но тази ми се струва много голяма.  Thinking

# 145
  • София
И аз се надявам да е хубава, че я чакам да ми я донесат  Praynig

# 146
Вече втори път задаваш въпроса си, на който лично ти отговорих. Гланца не е същия сцят, който е на брошурата.

Мисля ,че нещо си в грешка.Както казах не съм писала отдавна.Гланца,който се обсъждаше беше този от стр.27 не този за който питам аз.

# 147

Мисля ,че нещо си в грешка.Както казах не съм писала отдавна.Гланца,който се обсъждаше беше този от стр.27 не този за който питам аз.

Няма значение, въпросите са еднотипни. За да видиш дали цвета отговаря на този в брошурата, трябва да си имаш цветова карта, която можеш да закупиш за скормната сума от 1.90 български лева. В която карта има цветовете на повечето червила, пудри, ФДТ, включително и гланцовете.

# 148
  • София
Вече и клиентите ли трябва да си купуват цветови карти? ooooh!

# 149
  • София

За да видиш дали цвета отговаря на този в брошурата, трябва да си имаш цветова карта, която можеш да закупиш за скормната сума от 1.90 български лева. В която карта има цветовете на повечето червила, пудри, ФДТ, включително и гланцовете.

Да бе, само дето нямат много общо с оригинала. Имам последните 3 цветови карти, но ............

Общи условия

Активация на акаунт