Любители на котки - тема 27

• 31 030
  • 492
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Нико на втората снимка, оплезен, е страхотен сладур Hug Гале, а Томас наистина расте с часове, много е готин Heart Eyes
Ето малко снимки и от нашето Кетишонче - повечето спящи, естествено Party

# 436
Момичета, благодаря за комплиментите от името на сина ми! Месечинке, Таня67, Тед-кат - много сти мили.    bouquet 
Интернета ми е ужасен, така че набързо - Макс днес яде саламена пръчица - някаква скъпа глупост, но му хареса, и малко "Фрискас" за бебета. Май се подобрява. Половин хапче не е изял за апетит, утре ще пробвам с мляко да му дам.
Синът ми нощес заминава на море, сам с колата, сещате се, че "умирам от щастие" по повода. Дано всичко е наред.
Аз ще работя и ще си гледам котарака, че май само той ще ми остане за компания. /И за да не звуча като баба, ще си призная - на 40 години съм, бързах, за мога да се фукам като млада майка на голямо момче./
Кетя е красавица, Нико - много фотогеничен, Томи - сладурче мило! Искам всички да ги видя наживо!  Hug Hug Hug

# 437
Ето ме и мен да докладвам какво стана между Шара и Сисьо  Grinning
Срещата се осъществи много набързо и не бях подготвена какво да очаквам. Та заведох Шара при кавалера. Отварям чантата, но тя 15 мин. не иска да излиза стои си вътре, а той усети че нещо става и стои на метър от нея. После я изкарахме от там и ги оставихме двамата. Тя хъщи, а той мяука нежно. Той иска да се приближи, но тя не го допуска на повече от 50 см. И така 2 часа. Решихме, че като за първи път това е достатъчно. Докато отворя чантата и тя се намести вътре да си ходим. В къщи се поуспокои. На следващия ден вече не беше разгонена. Уговорихме се следващия път като се разгони Шара да я заведем още втория, третия ден от разгонването и /този път беше последния ден/и може би да ми кажете, колко време трябва да прекарат заедно -ден, два.Трябва ли да и нося храната, тоалетната докато гостува на мъжкия. И тя там се чувстваше видимо притеснена и стресната.

# 438
  • София
Теди, твоя Нико какъв поглед има! По принцип ли така си гледа или ти го караш с разни фокуси  hahaha? Невероятни кръгли очи  Mr. Green! Как е малкия? Оправя ли се? Много неприятно посред лято да се разболее  Sad.

Месечинке, твоята Кетя се чуди как да полегне  Grinning!

А Томас расте невероятно бързо!

Tasha, вчера писах - сетих се, че Диана имаше наскоро бебета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395761.msg11250951#msg11250951  Нищо не ти пречи да я попиташ как е било при тях. Във вторник ще се виждам с една позната с персийка и ще я питам ако знае.

valery2002, напълно ти съчувствам за шофьора. Миналата година дъщеря ни заяви, че щом ние не и даваме колата, приятелката и като вземе книжката в края на месеца и ще отидат с тяхната.... Добре, че не стана  Mr. Green! Не, че сега знам какви ги върши. Два дни вече не съм я чувала и само поглеждам към скайпа  Sad.

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 21:08 от tania67

# 439
Tasha другия път защо не опитате обратното Сисьо щом е по уверен той да ви дойде на гости newsm78 с такава хубава котана и такъв хубав котарак си представям какви хубави бебета ще имат  Heart Eyes
Теди ми криви не криви снимките ти пак са хубави  Crazy бързо да оздравява дететнцето ти!
Месечинка виторога Кетишонка как хубаво си полегнала Hug
Благодаря за хубавите думи за Томас.
Имам 1 питане, тоалетната на Томето е без борд и навсякъде разпилява силикон, малко е неприятно като се настъпи  hahaha та да питам някой ползва ли такъв съд с БОРД, дали има полза да не се разпилява, чакам отзиви...че  Sick а и май ще трябва да взема по-голяма уж взех среден размер, но гъза на Томасито порастна Blush наистина бързо от малко пухино топче заприличва на котарак...едва на 3 месеца е а вече придоби размер на голяма котка newsm78 може пък от косми да го докарва hahaha
за децата...ох сега когато имам свое разбирам майка си 1 време дето все ме мислеше и ме караше да се обаждам, но децата имат нужда да порастнат...може би затова си вземаме котки  Whistling

# 440
Ох, Кетишона каква е сладурана спяща!
Но на последната снимка е уникална  Joy каква поза клюкарска е заела....
Валерине ти завиждам за притеснението - момче на 18-19 години само да кара до морето  и то ношно време си е бая плашещо за майката. 
Моите от сега ги влекат моторите и високите скорости, та не знам как ще ги опазвам като станат по- големи.
Светлин се оказа с гнойна ангина, сега се върнахме от преглед. Цяла нощ не съм спала, все повръща, вдига температура, аз се мъча да я свалям... Чак към 5ч се поуспокои, та поспах 2 часа.
Сега ще му дам антибиотика, и ще поизлезем навън на въздух. А утре ги пращам с баща им за Добрич, да ги гледат баба и дядо.

А, за малко да забравя...
Снощи, понеже примъкнах Светлин при мен на спалнята, да го следя по- добре.. и мъжа се изнесе да спи на дивана. Добре, ама там обиконовенно вечер спят котките  Laughing  И по едно време го чувам - Млъквай бе, стига си мъркал, шшшшшшт... тихО !  hahaha Те и двамата си полегнали при него и не може да ги изгони. Та така са си спали заедно до сутринта  Laughing

# 441
  • Варна
Ох, миличкият Светли, намъчил се е Tired Че и ти покрай него. Дано да е последната тежка нощ и да започне да му минава Hug
Пък перипетиите на мъж ти много ме разсмяха Joy Joy Joy Аз така обичам Кетя да ми мърка на ухото, ама който не е свикнал Laughing Виж какви са добрички, той им заел кревата, а те му мъркат Party

# 442
Здравейте!  Ted_cat, дано детето се оправя по-бързо, че в тази жега,  гнойната ангина си е истинско мъчение!  Hug
Аз също не пускам Макс да спи при мен, защото като му стане скучно си играе, но душмански - хапе ме, дере и др. "нежности", като отиде да спи при мъжа ми - мир и любов, само го "мие" от време на време, любов, какво да правиш!  Laughing
Да се похваля, синът ми стигнал безпроблемно до Слънчев бряг, към 11 ч. бяха вече на плаж.  Sunglasses
Тази седмица ще съм без нови снимки, че ми взеха апарата, а на камерата не й разбирам особено.
Отпуска съм, така че, ще се виждаме често! Много хубава седмица на всички стопани и любимци!  Hug
П.П. Galentinass, права си, децата растат, но не е лесно да преодолееш психологическата бариера, че то довчера си беше почти бебе, а сега ... на 21 август навършва 19 години. Иначе той пътува вече трети път на дълги разстояния сам, ходил е и преди с приятели на море... Само аз си знам ... ooooh!  Praynig

# 443
 Sad  никой ли няма тоалетна с борд  Rolling Eyes

# 444
  • София
Sad  никой ли няма тоалетна с борд  Rolling Eyes

hahaha Едната ни е почти с борд - от най-дълбоките възможни легени. Поне 50 см дълбочина. Заради заслуги, разбира се, не иска да прикляка като си върши работата. Пак изнася камъчета навън - завират се между пръстите и то без да е дългокосмест.  Mr. Green

# 445
 newsm78 е някое друго камъче няма да ме изплаши.....на фона на по 1 лопатка разпиляна на всяко ходене  Joy
Благодаря танче.... а и преди малко мерих моята размер 40 на 30 на 10 дълбочина... ooooh! косматия задник на Томасито не се събира вече hahaha   такава ми е сегашната, дори е същия цвят.

май трябва да взема по -голяма  49,5 x 39,5 x 15,0 в см  newsm78  гледам има по-големи размери
 Thinking  за нещо такова си мисля, борда е с щипки се маха да се почиства  newsm78 около 5 см борда е широк

# 446
  • Варна
Кетя като и дойде музата така почва да изгребва тоалетната, че половината отива навън ooooh! Не ми се вярва някой борд да може да я спре, може и да изхвърли малко по-малко, ама пак ще има по земята. Друг път си заравя съвсем кротичко. Зависи Томчо как действа, ама вярно, че понякога и с лапичките изнасят.
Галче, 10 см ми се виждат малко. Ние сме с легенче, не съм го мерила, но 15 см минимум има. Май спасението е малко по-дълбок съд.

# 447
  • София
Доколкото знам има и с покривче - цялото коте влиза вътре. Мисля, че на рекламата на Стийм моп котката излиза от такава тоалетна. Тогава няма да се вдига прах ако е с тип Бенто. Все пак трябва да се има предвид, че си вършат работата изправени и покрива трябва да е доста нависоко  newsm78. Аз досега си мислех, че питаш за тях. Това, което си показала наистина е много плитко и този борд не вярвам да попречи. Нормалните легени за Мъро са около 25 см дълбоки. И пак вади като се зарови. Рови по 1-2 минути преди голямата работа, че да му дойде вдъхновението  Mr. Green

# 448
 newsm78 тез с покрива ги гледах в 1 магазин има 2 вариянта с някакъв филтър отдолу....ама хич не ми харесва идеята, няма как да накарам Томас да влезе в 1 кутия и да си върши работата  newsm78 той не може да седи в транспортната чанта, а какво остана да го напъхам в такава тоалетна  hahaha
Благодаря на всички за отговорите, мисля да пробвам да взема 1 с борд по-дълбока, ако продължава разпиляването минавам на друг вариянт ще взема дълбок леген поне около 25-30 см.....но дали ще му е удобно да влиза.... newsm78 а сега като сменя съда, дали няма да се стресира и да не иска да ходи там... newsm78 освен да сложа стария силиконец....дето си го помаркирал да му е познато...идеи други?

# 449
Нашата тоалетна  представлява  малка ваничка, висока към 50см. От Била я взех, към 8лв беше.
Но височината не им пречи да изкарват навън силикон. Както са писали момичетата- между пръстите на лапичките им залепват. Та спасение май няма.
Засега решавам този проблем като  спрях да ползвам силикон и си пикат директно на плочките или във ваничката. След тях измивам с препарат и вода и миризма няма.  Е,мирише вечер като се прибера от работа, но след като измия, няма проблем.

Валери, радвам се, че синчето е стигнало живо и здраво!
Игуанке, и сега кво...няма да ставаш баба, а  Laughing

Светлин е вече по- добре. Игра си навън, дори започма да се храни - е, само плодове, но пак е нещо.

Ще подосаждам по- късно със снимки. Че няма какво  друго да правя цял следобед.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт