Любители на котки - тема 27

• 31 028
  • 492
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Кетишонка и тя е страхотно подозрителна към непознати и не дава да я пипат много много, понякога се крие, дори от майка ми и баща ми, а тях ги познава уж. Мъж ми вика, че аз така съм я научила - интересно как точно съм я научила Crossing Arms Аз му обяснявам, че си е до характер, той не вярва. Ето че явно не е единствената Simple Smile
ros4enka,
да ви се връщат Hug

# 421
Нямах време да пиша - вчера заведоха Шара при Сисьо - оставили ги насаме, може и нищо да не е станало ... не се знае.

# 422
Здравейте!
Едва ви изчетох  Grinning много сте изписали...
Вече и сватосвания има, чета тука... Crazy
Моите ту се обичат, ту се карат и Джес раздава шамари  Mr. Green

# 423
  • София
Да ви похваля картофените хлебчета на Била. Както бяха мекички и ухаещи дадох на шега една троха на Мъро и я изяде. И като се започна троха по троха и си хапна четвърт хлебче. Припомних си гладните му първи дни когато ядеше сух хляб... Mr. Green

# 424
Добър вечер и от мен!
Четох ви набързо тези три дни - работа, кръчми, приятели и др. работи. Видях страхотни снимки на Алф, на бодилчетата на Миг незабравим, на Шара, чух и за сватосване ... интересни работи.
Ние сме си сами с Макси тази вечер, "детето" /почти 19-годишно/ е навън, а милото - на работа.
Да се похваля и с детето, че само за котака говоря: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401530&pid=13636628
Имам въпросче - Макс от три дни не яде почти, само по няколко гранулки. Ходих до вета, дадоха ми едни кафяви хапчета за апетит, UMP пише на хартиеното пликче, по половин стрито в храната, но той не я яде и не става. Случва ли се при вас? Не му е горещо, защото аз не мога да търпя тези  температури и в къщи климатиците са на 23 гр., ходи редовно, но по малко до 00, жизнен е, играе, бяга, хапе ме  Mr. Green  Абе, не знам какво да мисля, да се притеснявам ли или е просто момент. Предишната ми котка не ядеше като се разгонеше, но Макс е кастриран и хабер си няма ..
Малко дълго стана, ще извинявате
Ето малко снимки от днес:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401412&pid=13770215
Лека и спокойна нощ!  Hug

# 425
Подарявам Персийска Котка 3-4 годишна , женска , но кастрирана

за контакти на лични

# 426
  • Варна
Валери, случвало ми се е и с Кетя, и с предишния ми котарак да нямат апетит от време на време. Не знам на какво се дължи, после им идва. Надявам се, че и при вас всичко си е наред и е моментно състояние.
п.п. Синът ти е голям симпатяга, да ти е жив и здрав Simple Smile

# 427
  • София
valery2002, и на нас ни се е случвало, макар и по за 1-2 дни. Ако искаш непременно да му дадеш хапчето за апетит го стрий и смеси с масло или капки мляко и му го размажи по лапата по възможност на по-голяма площ. Той ще си измие "мръсното" и ще си го хапне без да иска.

Много са ти хубави и двете момчета! Да са ти живи и здрави!

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 23:09 от tania67

# 428
хоп няколко нови снимки от нас

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 10:22 от galentinass

# 429
galentinass , мн. бързо растете  Hug големи сте `убавци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 430
valery2002 , голямото ти момче е страшно чаровен! С удоволсвие бих го снимала  Mr. Green
Моите племенници бяха абитуриенти тази година и също са много готини, но се и притесняват и не мога да ги хвана да ги снимам. След месец заминават за Англия да учат и дотогава съм си дала срок да ги изнудя поне един час да ми отделят за снимки.
galentinass , може ли  да ти викам Гал ?  Grinning  За кой ли път да кажа -  много, много хубав Томи! Пу - пу!
Аз днес ще си чистя цял ден косми Беньови.....
Щяхме да ходим на кръщене. Но Светлин цяла нощ с температура. Сутринта почна и да повръща. Сега съм го натъпкала с лекарства и  се мота по леглата. Като парцал е милото.  А уж вчера не сме излизали много навън, пазих ги от жегата. Но излизахме за порадък за кръщелницата и сигурно е лепнал вирус.
Вчера реших да снимам Нико, че правеше интересни физиономии.... взимам аз апарата, обаче бях с маска на лицето....  Mr. Green а с моя се вижда само през визьора, не от екранчето отзад. И да видите как се снима насляпо  hahaha  По - късно като ги сваля ще ви покажа  Нико без уши, Нико с едно око.... Нико с едно ухо...

# 431
Ted_cat  smile3532 smile3532 smile3532 голям майтап си.... Ще чакам да ги качиш.
galentinass абе от отдавна ме гложди един въпрос относно плочките в/у които лежи сладура  Hug. От къде сте си ги купили? smile3506Много ми приличат на едни,но...

# 432
Ох, досега чистих.... толкоз косми събрах, има- няма за една възглавница  Tired
Ей ги и обещаните снимки.  Голям съм майстор, а   hahaha

таз най- сполучлива  Laughing но пък по физиономията му си личи, че с маска съм леко плашеща .....  Joy

не се размина и Бени с рязането...

тъкми се Нико, скъсва се да позира, пък то...

тука се умилква в хладилника, демек да се сетя, че след фотосесията му се полага награда  Laughing

# 433
еееееееееее не са толкова зле  newsm10 newsm03

# 434
Да ви покажа малко снимки от нета

тед, мн. смешни снимки  Mr. Green особено на нико втората  hahaha

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 13:41 от iguanka

Общи условия

Активация на акаунт