Любители на котки - тема 27

• 31 016
  • 492
  •   1
Отговори
# 465
# 466
Добро утро на всички писани и техните стопанки.Моето момче също е прието в ТУ Варна,но чакаме класирането в УАСГ,ще излезе в четвъртък,стискайте палци имаме 5,60 по математика.Така ще мога по-често да пътувам до София и да се запозная с някоя от Вас.Лек ден.

# 467
Привет мили мои,
чета ви, чета.....но не ми се пише.....Нямам настроение за нищо.Съкратиха мъжът ми и сега сме двама безработни борещи се за оцеляване.Дори не знам ще мога ли да купувам на Зари храна  Confused Тя иначе расте и хубавее и е все така дива.Нощем спи при мен и много ми се гушка.Мислех другия месец да я кастрирам, но май няма да имам пари.Изобщо.....плаче ми се.Ето защо ще ви чета, но нямам сърце да пиша и сао да ви натоварвам.  Sad

# 468
  • Варна
Близначе, силно гуш от мен. Представям си колко голям е шокът, но няма да се давате на отчаянието, ще се справите. Все ще се намери работа, дори и да не е най-хубавата и желаната. Моят мъж през есента сам напусна, мен много ме беше страх дали ще намери ново място, но той намери веднага, и то не едно, а две-три. Вярно, нямаше нищо общо с това, което е работил досега, но не е лошо, заплатата бива, и сега е доволен. Няма да се предавате и спокойно Hug

# 469
blizna4e   Confused  Hug имаш прегръдка от мен....дано съпруга ти намери скоро работа, всяко зло за добро сега може да намери хубава и добре платена работа, ако можем да помогнем с нещо кажи.

Ние с Томас бяхме на ваксина...смених клиниката...мериха го 1, 700   мериха температура, слушаха сърце, бял дроб...цял час му обръщаха внимание, за тестисите ще го следим 1 си е на мястото другия...или е недоразвит, или липсва или е в коремната кухина....ще го следим възможно е да с еоправи сам, о да дори и зъбите прегледаха бил с обратна захапка  Thinking каквото и да значи, можело да му правят проблем зъбите като се наместват, но не било страшно просто особеност някаква.
Едър бил, но нормален за котарак, за разчепкването на породата бил полуекстремал /нали все се чудех/...доволна съм...заведох го в клиника Петкови/мисля, че игуанка ходат там/...та така не бях доволна отпредните, не го преглеждаха, не му говореха...слагаха ваксината и толкоз.....та такива работи...взех и 1 ароматизатор за котешка тоалетна, ще докладвам как е. Вече тоалетната с борд се употребява както трябва, няма нито 1 парче силикон на земята. bowuu

# 470
  • Варна
На мен това не ми харесва на ОВК и изобщо на големите клиники - може да има професионалисти, но не говорят, не си личи някакво лично отношение към работата им а и не се знае на кой лекар ще попаднеш следващия път. Аз обичам да виждам, че докторът освен професионалист е и истински обичащ животните, да говори, да предразполага. Хубаво е, че си доволна от тези доктори Hug

# 471
  • Costa Rica
galentinass, като стана мама на варненска студентка, нали ще ми уредиш една сесия по мачкане на котьо? Praynig Praynig Praynig

Близначе, имаш гуш и от мен. Знам как се чувстваш, преживяла съм го. Сега, след 5 години, си мисля, че да ме изритат от онази работа беше най-доброто, което можеха да ми направят. Тогава, разбира се, не мислех така. Да са живи и здрави котетата, те ме спасиха да не откача. Оцелява се - има и евтини храни, а кастрирането може да почака - въпрос на приоритети. Пиши и разказвай, така ще ти е по-добре. И малко терапия - направи си списък на всички хубави неща в живота си - сигурна съм, че са много повече от лошите - и като паднеш в дупката, си ги препрочитай. Повярвай ми, като видиш точка 1. Здраво дете, нищо друго няма да ти се вижда страшно.  Hug

# 472
  • София
blizna4e, жалко, че е станало така, но не се отчайвай! Ще видиш, че всичко ще се нареди, дори по-добре от преди  Hug. А кастрацията на Зари може да почака - и без това е много малка. Гушкай я много и тя ще те успокоява в този труден момент.

grigori, честит ти студент и на теб   bouquet! С тази висока оценка по математика и в УАСГ ще го приемат.

Аз да ви разкажа тази нощ Мъро ми се размяука, че иска да излиза от стаята. Може и сам да си отвори, но винаги пробва по-лесното. Пуснах го и като го чух, че рови в легенчето се успокоих, че не е било само каприз и съм заспала. Не знам след колко време влезе с гръм и трясък и се учудих, че пак не се е размяукал, а сам отваря. Какво се оказа - хванал си пеперуда и затова уреда за вряскане бил зает. Донесе си я в стаята и продължи с играта. Пусне я, тя тръгне да бяга и той я хваща пак. Игра сигурно 15 минути преди да се чуе хрущене на пеперуда.  tooth После доволен заспа и аз покрай него  Mr. Green.

# 473
Прочетох и аз за blizna4e. Tа исках да кажа... тя щом е мъничка котката ще яде не много големи количества. Не се тревожи. Всичко се нарежда. Аз си спомням, че имаше периоди, в който съм вземала 250 лева, а точно тогава все още хранех нашия Мишо с Дарлинг консерва, което ми излизаше адски скъпо. Моят не се сещаше да дава за храна за него. Точно пък в този период жената, която работеше в магазина за храни се опитваше да ме убеди да го храня с гранулите на Роял. Не исках и да чуя. Мислех си: "Тази пък сега! Аз това едва му купувам, а тя иска да ме набълбука с храна за 15 лева килото". Но след време пробвах и установих, че действоително разходът е по-малък.

А и да ти кажа всичко се нарежда. Точно когато е най-зле. Ако си в София да се надяваме, че по-бързо ще стане. Там има повечко работа. Желая ти успех.  Hug

# 474
Валери, честит студент! Само радост да ви носи!   bouquet
Grigori, честит студент и на теб Simple Smile О, с тази оценка ще влезе без проблем, а и доста нисък е бала на момчетата тази год май. Аз също да се хвална за УАСГ- май май съм приета архитектура Embarassed Laughing Не, че не ми е писнало вече от УАСГ, ама... Simple Smile Ще съм сигурно най-старият 'заек' Simple Smile
близначе  много мъчно ми стана. аз също съм безработна сега и съм изцяло под крилото на милото... представям си, ако го съкратят ( недай Боже). Разбирам как се чувстваш, но се надявам мн скоро да се похвалиш с нова работа ( за него или за теб). Прегръдки Hug
galentinass, Томас е страхотен Heart Eyes

# 475
galentinass в тази клиника кастрирах Алф. Аз бях писала, че като търсихме къде да го кастрираме минахме и през други големи ветеринарни клиники, но накрая се спряхме на тази и не съжалявам - докторите имат отношение към животните Hug Heart Eyes

# 476
Скъпи момичета, толкова се радвам, че започнах да пиша при вас!  Hug  За няколко седмици имам чувството, че ви познавам, толкова сте мили!  Hug Благодаря за пожеланията за сина ми,   bouquet много съм щастлива, той също. /това беше първото му желание/
Делфина, поздрави и от мен, ще се радвам да се видим лично. Сигурна съм, че дъщеря ти ще успее в УАСГ!
Близначе, всичко ще се оправи да знаеш. Понякога съдбата ни поднася неприятни изненади, за да ни изпита силите! Съпругът ти ще си намери по-добре платена работа, все пак сте в София, там предлагането е по-голямо! Желая ви успех.  Peace
Макс вече е по-добре с апетита, хапва си, играе. Днес имах гости на кафе, държа се безобразно, но да се знае кой е стопанина на къщата ... Crazy
Котково, въоръжи се с търпение, мисля, че ще свикнат, но им трябва време, особено на голямата котка, той се чувства застрашен. Не ги оставяйте сами на първо време, ако имаш тази възможност. Успех и на теб!
Извинете за "оливането", но нямах ток - профилактика, а и батерията на лаптопа ми е стара, та имаше и още, но ... забравих. До после!

# 477
Ужасно сте мили всички !  Hug Благодаря ! Гледам, че много сте изписали, ама мен нали ме нямаше....Прегръдки и добре дошли на всички нови   bouquet
Аз да ви се оплача как вчера Зари избяга през терасата  и отиде у комшиите  ooooh! Мъжът ми отворил терасата на спалнята и тя от там - право в съседния апартамент.И отивам аз да я търся и я заварвам на другата тераса да се облизва  Shocked Явно беше яла нещо .Добре, че като ме видя и веднага дойде при мен.Ама за пръв път разбрах колко я обичам, направо сърцето ми щеше да се пръсне  Confused Много е дива и не спира да скача по нас и да ни хапе.Но вечер като се разлигави няма по-мила от нея.Спим си двечките прегърнати.
Докато бях на село , бях на гости у един приятел.Той си взел прекрасно сладко коте.Снимах го с телефона и ще ви пусна снимки.
За сега толкова, пак ще пиша като сваля снимките.Прегръдки и за вас от мен !  Hug

# 478
Аз да ви се оплача как вчера Зари избяга през терасата  и отиде у комшиите  ooooh! Мъжът ми отворил терасата на спалнята и тя от там - право в съседния апартамент.И отивам аз да я търся и я заварвам на другата тераса да се облизва  Shocked Явно беше яла нещо .

Важното е, че се прибира сама. На едната ни тераса няма плексигласови прегради и ако го изтървем нашият ходи също в съседите. Но не се прибира. Търкаля се там. Преди време живеехме под наем. На друго място. Също и там прескачаше у съседите. В този апартамент имаше един много възрастен и болен човечец и дъщеря му. Тя казваше, че редовно влизал вътре в апартамента им. Питам я: "Е, какво прави като влезне?". "Ами просто си лежи в коридора". Е това е. ooooh!  Нагъл много. Да иде да си легне в чужда къща. Нахлуваше през отворения им прозорец ако случайно вратата към терасата е затворена.

# 479
  • София
Близначе, както се е облизвала да не си е хапнала нещо тайно от съседите hahaha. Те със сигурност не си крият яденето, заради котки  Mr. Green. И Мъро се е случвало в Пловдив да тръгне по съседи в тъмни доби и аз само си представям как се стряска човека докато си спи(един възрастен мъж живее там) или му отмъква някоя мръвка  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт