Любители на котки - тема 27

• 31 021
  • 492
  •   1
Отговори
# 60
Привет и от нас Simple Smile

да се запишем ...

Embarassed

сега стана

това е нашата Криспи като малка Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 22:07 от zlatoperka

# 61
  • София
Като стана дума за гребени и четки да ви покажа и моето ресало:

Kaто малки не го понасяха, но сега дори мъркат от кеф. Но и това, и ръкавицата, която е показала Маргита са за късокосмести котки. Иначе сваля космите и е удобно, че е гумено и със струя вода всичко пада.

stefka.k, държа си консервите в хладилника и им я давам студена. Ако са гладни си я хапват така. Ако не са чак толкова им стои в купичката и после си я изяждат. А за профилактика нашия доктор ни беше казал да слагаме нишадър във водата, но не искат да я пият ако сложа. Вкусът е леко солен и явно затова.

zlatoperka, добре дошла! Но не ти виждам картинката   newsm78  Ах, каква сладка муцунка!  Heart Eyes А сега колко е голяма?

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 23:43 от tania67

# 62
Диди, наши приятели хранят котката си само с ДАНТЕ - консерва, която купуват в Кауфланд за 1 лев/400 грама. аз предпочитам по-скъпи храни, но щом тяхната котка по цял ден плющи тази храна и е ок, мисля че и ти можеш да "снабдиш" твоичките котаци с нея - изгодно е и не е гранули  Peace

# 63
 Hug а много благодаря за снимките на чесалките и ръкавиците....ама всички продавачи ми обсняват, че този вид няма да реше козина, а е за котета с къса козина....при мен щяло да бъде масаж...а не за махане на косми, но ще опитам какво пък. Взех гребен както казах с малки въртящи се зъбци и големи комбиниран-Томас по добре го приема от четката Blush ще следя темата с консервите...взех витамини с мая , и разни други котешки глезотии Heart Eyes нали ми е слабост Томенце-кюфтенце Hug
честита радост на мама Стеф Hug

# 64
Здравейте!
tania tda67 , Rorrr след работа им взех от Пикадили една 800гр. кутия за 3.69 . Да видим сега за колко време ще ми стигне.  smile3506 Тъкмо се нахраниха и сега следва баня.  Mr. Green

# 65
Мисля че му хванах цаката Simple Smile
това сме като малки 2-3 месеца

# 66
Ех ,че сладко тигърче  Hug Hug Hug

# 67
  • София
zlatoperka - Криспи е копие на наш Пинко  Mr. Green

# 68
МОмичета , имали ли сте следния случай с котенце - накрая на изакването има малко кръвчица по дупето ? Като му разгледах изпражненията и май има кръв и в тях . А иначе е жизнено , играе си , хапва стабилно , но когато ака промяква сякаш го боли , докато при пишкането няма проблем . МОля за бърз съвет.

# 69
Заведи го на ветеринар възможно най-скоро. Не е никак добре да има кръв в изпражненията. Не знам каква може да е причината, но със сигурност не е безобидна... Дано да се оправи бързо и лесно мъничето!

# 70
  • Варна
Здравейте и от нас Hug Една снимка, че да не ни забравите - Кетя в зимната градина Wink

# 71
Вече ходихме на ветеринар - жената каза ,че причината е храната , която е яло , докато е било бездомно . Каза ми да взема малко Смекта и да му дам , защото вероятно лигавицата  на червата му е разранена точно от неподходящата за него храна и ако има проблем да го заведа пак . Тежим 220 грама   Joy ЛЕкарката ми даде идеи как да му направя спалнята - в единия ъгъл на кашона му правя леглото с меничка постелка в кутия от обувки , а в другия край слагам памперс - взех от големите , за възрастни хора и ще ги нарязвам на парчета  . След като го намърсим , го изхвърлям Simple Smile Още сме много малки за каквито и да е лекарства , само при спешност !

Месечинка виторога , мацонката е прекрасна пу - пу .Всички са прекрасни  Hug

# 72
elpida, значи сте овладели ситуацията, браво  Simple Smile

# 73
***elpida***, 220 грама... hahaha чоченце малко. Бързо да се оправя.
zlatoperka , много хубава Криспи. бонбонско тигърче Crazy
МесечинкаHug за хубавото Кетишонче

# 74
Така е - много сме малки още . Одеве явно изживя стрес при транспортирането му в чантата до вета и сега спи много дълбоко и от доста време , завито в кувертюрата на дивана ,че е много пухкава . Чакам го да се събуди и да му дам Смектичка и млекце .

rorrr , при такива случаи реагирам веднага . И с хората съм така , щото съм малко лекар   Grinning

Общи условия

Активация на акаунт