Декупаж - 30

• 41 505
  • 358
  •   1
Отговори
# 270
Знаех си че някого съм пропуснала  Embarasseddadusq добре си се завърнала, много се радвам да те ''видя'', ама още по-хубаво ще е - ти като си в Бургас, не можеш ли да отскочиш до Варна  newsm78 newsm78 newsm78
 Hug Hug Hug

# 271
Крис благодаря ти много за поканата,ама не съм от Бургас,просто в понеделник отиваме на море в Созопол и мислех да отскоча и до Бургас.Иначе много ви завиждам за срещата и пожелавам приятно прикарване и чакам снимки да ви видя  bouquet

# 272
Момичета, страхотни сте! Големи красоти сте сътворили!  Има доста нещо изписано, а сега нямам време да го чета. Искам и аз да пробвам, но нищичко не разбирам. Купих си едни двупластови красиви салфетки с цветя, мисля с тях на направя първия опит.
Моля на ако не ви представлява трудност  ми пишете на ЛС, всички необходими материали и евентуално от къде могат да се закупят . Живея близо до Габрово, най-вероятно там ще търся.
Вече имам няколко идеи, стига да се получи.  Другата седмица като се поосвободя ще отделя по-вече време до изчета, но най-добре е като го прочета и да го направя, да го пробвам.

# 273
Момичета започвам веднага да ви чета отначало и да се заемам  да майсторя.
Само да ви се похаля,  че без да знам, какво е декупаж и как се прави , в последния момент измайсторих, миналата година дребен подарък за мъжа ми. Сложих една изрязана икона от календар - дебела, много красива, гланцирана хартия. Изрязах я с големината на капака на кутията (стара табекера) и я залепих с подръчно лепило. После залепих около нея едно шнурче, за да обточа. Отвътре залепих различни зрънца от жито и  направих два преплетени сърца с шнурчето (дебел оплетен усукан конец ), после лакирах отгоре няколко пъти с подръчни средства - нов , прозрачен лак за нокти (не ми се е намирал никога лазурен или какъвто там се води) , лакирах и зрънцата от вътрешната страна, матирах около сърчицата с  най-обикновен руж за  бузки  Crazy . Получи се страхотно, мъжът ми не можа да разбере в началото , че аз съм го измайсторила, помисли, че е специална кутия, купена от магазина. Проблемът е обаче, че за една година иконата отгоре леко се поду, явно се разлепва под лака, след като в жегите е изсъхнало лепилото. Но ще извадя въздуха с една игла и като си купя лак ще пробвам да я лакирам, този път качествено, че няма да ви разправям, какво мъчение е да боядисваш с лак за нокти  ooooh! Когато мога ще я снимам и ще я кача, да я видите - моят първи "декупаж". Защото идеята е добра и с подходяща картичка , например и стара ненужна кутия или табакера, могат да се направят чудеса.

Така, че още по празниците се запсете с красиви картички и гланцирани хартии за опаковане на подаръци, от тях също може да се изрежат красиви неща. Ако имате в наследство или лично събирана колекция от стари картички - направо грабвайте ножиците и прежалете някоя.

# 274
червена роза-5, а от каде точно си?

# 275
Didia ,пратих ти сайтове са солено тесто на лични, дано да ти харесат...

Искам и азззззззззззззззз!!! newsm45Вярно, че скоро не съм майсторила нищо ама нали сега събирам идейките и на есен ще ви засипя с красоти!?? Crazy

Крис благодаря ти много за поканата,ама не съм от Бургас,просто в понеделник отиваме на море в Созопол и мислех да отскоча и до Бургас.Иначе много ви завиждам за срещата и пожелавам приятно прикарване и чакам снимки да ви видя  bouquet

Няма да намериш според мен!Аз намерих две на един много забутан магазин и като отидох после за още се оказа, че са свършили!Но ако решиш да търсиш успех! PeaceИ ако намериш да ми кажеш после! Hug Praynig

Антомче, само да ти обадя, че ще ползвам хубавото ти послание към всички в темата за  рождения ден на мъжо другата седмица!Много му се изкефих да знаеш!Страшна си!!!!!!!!!!!!

# 276
червена роза - около Габрово може да значи и Севлиево... Joy
За съжаление в Севлиево такъв магазин няма. В Габрово има един - "Импресия" срещу големият Офис 1, обаче там има ограничени неща. Защото той си е магазин за художници.
ние тук пазаруваме от Миражчето и от Слънчоглед. Гадно е че транспорта ни убива...затова пазаруваме рядко - поне аз! Всъщност май затова ползваме и подръчни средства... Embarassed Embarassed Обаче много ме е грях да ми вземат за 2 шишенца - - 9 лв. куриерска услуга! ooooh!

# 277
Здравейте скъпи ми декупажнички - стари, нови, завърнали се от почивка!
Добре дошли на новите попълнения, много успехи и удоволствие от това с което се захващате, ви желая от сърце! Не пишете по няколко дни, ама като почнете ... човек не смогва да ви изчете! Отново страхотни неща сте показали, не мога да ви изредя - все ще трябва да ви хваля!
Показвам няколко неща http://www.album.bg/profil3/albums/100610/ , има и още - недовършени! Тази седмица се занимавах с прословутия стол - на финалната права съм, но в неделя тръгвам пак да скитосвам и не знам дали ще мога да завърша, така че като си дойда!
Към момичетата от София и околностите - засрамете се, варненки се канят за 3-та среща за тази година! Не е ли време да се организираме и ние? #2gunfire

# 278
Профилче, Профинце  Mr. Green- тази лампа ме впечатли!!!! Hug
Момичета, относно темата за лампата. Искам да направя подходящ лампион за масичката. Сдобих се със месингова стойка от един склад за шеметната сума от 5лв., немска е на стара цена 149.00DM Mr. Green
Сега искам да и направя подобаващ лампион, но незнам откъде да си сваля кройка. Нещо да ви е попадало??? Thinking
Ето я красавицата

По ваш съвет - не замъглих яйцата. Наистина като ги лаккирах станаха много ярки и готини. Радвам се че ви послушах!!!!  bouquet
ЕТО Я И ОСНОВНАТА ХУБАВИЦА
http://media.snimka.bg/4030/014315189.jpg
http://media.snimka.bg/4030/014315187.jpg
http://media.snimka.bg/4030/014315186.jpg

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 20:45 от JuliS

# 279
Профилче, работите ти са приказни. Изпипваш ги яко. Би ли ми казала боите, с които работиш, перлени ли са, витражни ли, ако кажеш и каква марка са много ще съм ти благодарна. Heart Eyes
Момичета, страхотни неща показвате, аз съм в творчески застой, та само гледам и АХ-кам Shocked

# 280
Седя и се чудя след красотите на Профилчето и масата на JuliS има ли смисъл да публикувам новите ми неща  Embarassed Ама ще се прежаля, че не знам кога пак ще се наканя да пиша  Laughing
http://picasaweb.google.bg/vstlis/LlVJVD?authkey=Gv1sRgCJTtnICvg … 72485492937821778

# 281
  • пловдив
Аааааааааааааах  smile3544 profil3 ДуШо, вземи слагай предупредителни табели
"Внимание! Хората с чувствителни сърца да подхождат внимателно към следващите снимки!"
Сърцето ми разхлопваш с тоЛкоЗ красота бе жена /стар човек съм вече/
и понеже от вътре ме напира
Красотата е геният на материята.
Christian Friedrich Hebbel

JuliS основната ти хубавица е станала като самодивите от националния ни фолклор - нежна, ефирна, красива и ...... разцъфнала, погалена от росата /в случай лака/!
vst_80 бутилките са си супер, нямаш нужда от прежалване, какво да кажем ние с гайдите които готовански напоследък само се кефим на чужди красотии /моя милост например/
goguna всичко мое е и ваше /без мъжо, че ми трябва още  Mr. Green/ де що ти хареса сПолЗвай  Joy

# 282
# 283
  • пловдив
JuliSи аз изрових нещо
http://zainteriora.com/index.php?option=com_content&task=vie … 239&Itemid=86
ако си купиш такава плака и допълнително я украсиш за да се получи с мотиви които харесваш
дали няма да ти свърши работа за лампиона  newsm78
ето и още една идея
http://www.comfort.bg/bg/interesno/view/505.html

# 284
Опа, гогунка, ти кО сА спотайваш душо  Hug ти даже ми беше обещала да наминеш като имаш Очни...пък дЪл не бяха Ушни  newsm78  Joy Що не хванеш утре автобусче за Варна  Praynig Praynig Praynig
Профче, абсИлютно съм съгласна с  Антомчето NaughtyМи нИ сЪ за Мен тия снимки- покачи ми се кръвното  SickА тая бутилка в съседство - направо уникат... Sick Sick Sick  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes А ти кат мИтлосваш из страната - що не сЕ СЪБЕРЕТЕ ОТ СОФИЯ града и да кацнете на морето  Hug Hug Hug ама аз сериозно ПИТАМ  Party
Антомче, що не даваш мъжО си бе мило, нЪл сме си свои  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
JuliS  масата ти е чудо и приказ  newsm51 има всички нюанси от розите, а това тюркоазеното е страхотна закачка  newsm51
Сега чакам с нетърпение лампата - страшни идеи са ти дали  newsm10
vst_80 - супер бутилки и свежи и пак СВЕЖИ - особено ми харесата идеята с картичките със същите мотиви - ОТКРАД  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

МалИИИ, в ефуория съм - утре пак срещичкааа newsm68 newsm44
Айде идвайте всичкиии   bigdance2  bigdance2  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт