Почитатели на Майкъл Джексън 3 - THIS IS IT

• 55 097
  • 1 293
  •   1
Отговори
# 420
Simple Smileтрябва да направим анкета- кой кога,къде иска да се проведе събирането. балони/moonwalk или и двете?
следващата стъпка е разпространяването на информация ( примерно в dir.bg-доста е посещаван)
ще е супер, ако успеем да се организираме и пове4е хора се присъединят
Да спамим по Фейсбук и други мрежи!!!

# 421
GorgonaMeduza добра идея Grinning

# 422
# 423
...
Да спамим по Фейсбук и други мрежи!!!
Да ,ама трябва да решим мястото/местата,часа и начина,по който ще го направим - балони,moonwalk и да "разтръбим"

Замисляте ли се,че не сме плакали или поне не много тази сутрин.Има въодушевление  Flutter Hug Радвам се ужасно много,че ви има  Hug

Gorgona,да пуснем и там пост.Ето има и други,които искат  Party

# 424
 Thinking българинът не се слави с добър организаторски талант,дано да не си останем само с приказките

# 425
Thinking българинът не се слави с добър организаторски талант,дано да не си останем само с приказките
Да, точно това пише в страницата на фенклуба, която ви постнах.
Някой има ли регистрация там ?

# 426
  • София
Това разби душата ми на парченца........... Гласът, музиката, текста....... Никога не съм и подозирала, за съществуването на тази песен.
Тук съм. И аз, с всички вас. Всеки ден. Чета всеки пост. Не можах да пиша досега. Болката е прекалено голяма. Прегръщам ви всички! Слава Богу, че ви има! Отнесох толкова подигравки за това, че страдам за Майкъл от хората около мен, че.......... вече не ми се споделя. Чудя се как може да съществува такава злоба и неразбиране. Какъв човек трябва да си, каква закърняла душа трябва да носиш, колко трябва да си сляп, та да не можеш да усетиш добротата, чистотата и обичта, изпълвали тази изключителна личност?! Втрещена съм от бездушието на някои хора! Тук при вас ми е уютно и виждам, че не съм сама в тъгата си.  Hug

# 427

Българинът е индивидуалист, трудно се правят такива организации у нас, получава се делене на групичики. Жалко ако идеята остане тук, във форума. От фен-клуба предлагат 29-ти август, но първо е много далече, като време, второ, концерта на Мадона.

# 428
аз пуснах съобщение на едно от момичетата което е в фен клуб в в бокса да предаде на останалите.В този форум които давате нямам регистрация

# 429
Момичета идеите са страхотни!  Party
С вас съм и аз!
Иска ми се да направим нещо по-впечатляващо дори и от шведите!  newsm53
Нямам търпение да се реши нещо окончателно!!!!  Praynig

# 430
Това разби душата ми на парченца........... Гласът, музиката, текста....... Никога не съм и подозирала, за съществуването на тази песен.
Тук съм. И аз, с всички вас. Всеки ден. Чета всеки пост. Не можах да пиша досега. Болката е прекалено голяма. Прегръщам ви всички! Слава Богу, че ви има! Отнесох толкова подигравки за това, че страдам за Майкъл от хората около мен, че.......... вече не ми се споделя. Чудя се как може да съществува такава злоба и неразбиране. Какъв човек трябва да си, каква закърняла душа трябва да носиш, колко трябва да си сляп, та да не можеш да усетиш добротата, чистотата и обичта, изпълвали тази изключителна личност?! Втрещена съм от бездушието на някои хора! Тук при вас ми е уютно и виждам, че не съм сама в тъгата си.  Hug

HugДобре дошла!

# 431

Мила  Hug Hug Hug
Толкова добре те разбирам,не се притеснявай за тези които не разбират.  Naughty
Важното е че ние тук се разбираме и знаем какво ни е!  Confused
И около мен всички мислят,че не съм добре...  Tired

# 432

"Отнесох толкова подигравки за това, че страдам за Майкъл от хората около мен, че.......... вече не ми се споделя. Чудя се как може да съществува такава злоба и..."Grizanka и аз гледам да не споделям с никой, защото освен подигравки ,друго не 4уваш. то4но за това си мисля, 4е няма да може да се съберем много хора ( някои няма да дойдат от "страх"да не им се подиграват)

този бг. форум май е доста посещаван   http://mmlegends.com/invisionforum/index.php?s=2da863196ae8e0b8b … d&showforum=5

# 433
.

off ne moga da si iztriq saob6tenieto

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 15:37 от eva777

# 434
аз пуснах съобщение на едно от момичетата което е в фен клуб в в бокса да предаде на останалите.В този форум които давате нямам регистрация

предлагам преди да по4нем да разпространяваме информацията, първо да се разберем тук във форума, 4е ина4е 6те стане голяма ка6а

Общи условия

Активация на акаунт