ИЗРАЕЛ 43

• 24 132
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Цитат
Танче, ти си си маце  , представям си те с токчета 
хихихи,тюлен с токчета  Joy

# 136
  • Някъде там...

Къде пък си ме виждала на токчета само не разбрах  Mr. Green

# 137
Здравейте,

Аз съм само за малко. Wink
Мента, изчисти си кутията, ако обичаш, защото се опитвам да ти пратя ЛС и не успявам.  Peace
Лек ден на всички   bouquet

# 138
Ай стига бе ! Видяли сте вие тюлен !

# 139
  • T"A
Аз намерих снимка на тюлен с обувки на токчета  Mr. Green (но тюленчето се е гмурнало във водата)... Танче, виждаш ли, че може?!  Joy

Алба, извинявай, поосвободих място в кутията  Hug

# 140
  • София
ЧЕСТИТО НА ИМЕНЯЦИТЕ !

Дълги години с чест и достойнство да носят името си !

Всъщност и аз имам повод да почерпя.

На днешния ден преди 23 години се сгодихме със зайчето и тя дойде да живее при мен.

То какво да кажа освен да благодаря на зайчето, че застана до мен в житейския ми път и през слънчени дни, бури и върхове сме заедно.

А на всички вас да пожелая да имате щастлив семеен живот като моят.
Аз лично ако Господ даваше възможност да повторя живота си без колебание отново бих избрал да го изживея с моето зайче, голямата котка (дъщеря ми), бобъра (синът ми) и малкото коте (внучката).

За информация аз съм мечока.  Laughing Laughing Laughing

P.S.: Извинявайте ама понеже така четох по диагонал какво сте писали та не разбрах, сериозно ли са се появили тюлени по Израелското крайбрежие ?

# 141
  • Някъде там...
Ами дядо Хаджи да ти кажа аз съм единия тюлен  Joy ама хич не слизам по крайбрежието ,че от тюлен да не стане спасете кита  Mr. Green Петя и Танчето и те се борят за тази ценна позиция  Mr. Green ще видим коя ще надделее

# 142
  • София
Тигреееее, аре бързо се явявай тука, че като гледам май жури ще трябва да правим.

# 143
  • На дивана, под юргана
Тигреееее, аре бързо се явявай тука, че като гледам май жури ще трябва да правим.

Тук съм, тук съм! Ама се старая да не вдигам много шум, че да може всички състезатели да се покажат първо.  Laughing

# 144
  • T"A
Тук съм, тук съм! Ама се старая да не вдигам много шум, че да може всички състезатели да се покажат първо.  Laughing

Ми, те се изпокриха  Laughing

Дядо Хаджия, честита годишнина на цялата менажерия Mr. Green

Аз казвам на мъжа си маймуна - много нежно и гальовно, пък и на български му го казвам...  newsm56

Днес и Карол празнува рожден ден - много здраве и късмет, чакаме те в Израел  Wink

# 145
  • Някъде там...
Честит рожден ден,Карол!!!

Намери 5 минутки за нас и се разпиши  Hug

Аз съм тука и приготвям сега серията по бански,но срещам проблем с вечерната рокля  Mr. Green

# 146
  • София
Цитат
Илка, предполагам, че не празнуваш, но и на теб - най-добри пожелания

Като сме безделници, да не сме без празници?  Wink

# 147
Цитат
Аз съм тука и приготвям сега серията по бански,но срещам проблем с вечерната рокля
Мята рокля е разкош - черна ,с гол гръб без предница ....само да ми завиди човек..... newsm03
Тюленската тила е моя ,другите да се борят за друго - морж,кит и т.н.Само като взлезем в морето да не дойдат "Грийн пийс" да ни спасяват .... Joy

# 148
Малииии,каква активност е днес  ooooh!

# 149
  • На дивана, под юргана
То и вчера беше подобно... Лято е все пак!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт