Юли 2009 - Тема 67

• 12 091
  • 295
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Честити бебчета на Мише, Раче, Натали и Сиско! Пак стана върволицата Simple Smile
Оле, аз вече съм първа в списъка за секцио... Почва да ме хваща шубето...

Както беше писала Карелия, аз както нямам никакви признаци, ако не беше секциото, можеше бебето да се роди лъвче. Не знам до колко това е намесване в съдбата, аз по принцип не вярвам много в зодиите, но пък се надявах бебето да е рак, защото е водна зодия, а ние с баща му също сме водни  Laughing

Днес следобяд съм на последна ЖК, в понеделник - на изследвания. Вчера ходихме на плаж с мъжа ми, надявам се да мога да отида още поне един-два пъти, че после няма... Sad

Честит имен ден на малките и по-големите именици Simple Smile

# 271
  • София
Честито на Раче,Сиско и Натали!Здрави и усмихнати младежи!

Сиси,честит имен ден и на каката! Heart Eyes
Люлия,честит имен ден!    bouquet

Честито и на всички,които имат празник днес,както и на бебчовците с месечинка!

Джилиан,може би не е лошо да се посъветваш с лекар.
Кукумявка,по принцип е задължително да ви посети в 1вите 1-2 дни-да го прегледа,да ти обясни още 100 неща-къпане,хранене,масажи,колики и т.н.

Аз току-що свърших тази работа с педикюра,в неделя съм планирала кола-маска,в понеделник-фризьор,във вторник-маникюр.Като се замисля каква подготовка му хвърляме,като че ли ще ни върнат от болницата. hahaha

# 272
  • София
Юлско бебе незнам просто не ми дава пейст. Пробвах с копи и после нали трябва да ми даде пейст, но тцъ, а за друг начин не се сещам.
Сиси, честит имен ден на голямото момиче, голямо да порасне. Честит празник и на всички други празнуващи.

# 273
Честито на мама Раче, Натали и Сиско! Да се радват на здрави и прекрасни дечица, мн да ги слушат и радват   bouquet
И аз да съобщя една новина:
Вчера fleur_lilia е родила своя прекрасен син Габриел в 14:40 ч. с мерките 3,250, 52 см.
Да й е честит бебока, мн здраве и щастие на семейството, и безгрижно детство на малкия Габи  Hug
Честито и на всички именници днес   bouquet
Ние вчера бяхме на консултация, първо излизане с колата и кошчето, мн послушни бяхме и ни похвали педиатърката, каза че сме отличнички двете, наддали сме мн добре, правихме пробно къремене и малката изцока 105 мл. Днес сме на разходка в парка късния следобед Simple Smile

# 274
  • София
Юлско бебе да,беше малко зловещо,щото ме зяпаше с малките си оченца и не помръдваше,все едно се опита да ми каже нещо,ама не разбирам гълъбовски  Laughing
Миласара тя ми обясни и за къпане и за колики и за какво ли още не,разбира се,друго си е да ми покаже де,но нали ще съм с майка ми,все пак тя ги знае тези неща,а за прегледа,нали се връщаме от болница все пак.Според мен след 3-тия ден някъде ще ми се иска да го прегледат. Естествено сега мисля така де,после ще видим какви ще ги бълвам.  Laughing
Сърничке честита ви първа разходка!  Hug

# 275
Здравейте момичета!
Честито на всички новородили мами!  Hug

За съжаление нямам възможност да прочета назад, може би малко по-късно, и затова се включвам само с един бърз въпрос:
Налага ли се секцио при положение, че ръчичката на бебчо е до главичката /на бузката/? Надяваме се като тръгне да се ражда след някой и друг час да я изтегли назад, но все пак искам да се подготвя психически, а забравих да питам доктора.

Иначе съм с 4 см разкритие, скъсена шийка, болки, контракции, паднала тапа........ абе с две думи преди малко като бях на преглед док каза, че ако не стане до довечера утре със сигурност ще съм родила.  Crazy

# 276
fleur_lilia, честит ти син, много да те радва малкия Габриел smile3525
Цветен прашец, като натискаш ctrl+ V и нищо не става така ли?
Кукумявче, зловещо си е и нашата така правеше и й чукахме по комарника и не избяга, само гледаше втренчено.

# 277
Честит син Габриел на мама fleur_lilia!!!

inedica - стискаме палци  Hug

# 278
Julsko bebe/ Драга,не го казах със зла умисъл-извини ме,ако е прозвучало така  newsm51.Аз също едвам издържам вече и с нетърпение чакам да дойде другата седмица,за да се оттърва от големия си тумбак и от оттоците по краката  smile3514!А и нямам търпение да си гушна бебето   ylinfant

# 279
Чочо- сан, разбрахте, просто се оплаквах от моите загрижени приятели, роднини и тн. разбирам, че се вълнуват, ама те не разбират колко са досадни. Ти нищо лошо не си казала, не ми е и минало през ум Hug.

# 280
 newsm10
И аз имам 1 приятелка,която всеки ден ми досажда по телефона с 1 и същи въпрос-ТИ ОЩЕ ЛИ НЕ СИ РОДИЛА?.Адски много взех да й се дразня  smile3515 newsm61 smile3516

# 281
Честито на новите мами!Нека бебчетата им бъдат здрави и много щастливи,а на мамите бързо възстановяване!
Драга ти още ли си тук?Много леко раждане ти пожелавам на теб и на всички останали коремчета!
Сиси,честит ти именник на патерици!Здрав,умен и щастлив да расте!Вики и той като Юлиана - постоянно мачка Ради и го целува.Не мога да го отлепя от него!Добре че баба му го взема от време на време!А от другата седмица заминава за северна България при моите родители,а от там на морето!
Ах момичета,напълно ви разбирам за това че постоянно ви звънят и питат дали не сте родили.И при мен беше така.Направо ме побъркваха.Малко остана обаче!
Тази нощ беше кошмарна и сега умирам за сън!Малчо го мъчи коремчето и изобщо не ни остави да спим!Отивам да поспя докато децата спят,защото после и да искам няма!

# 282
  • Силистра
Здравейте!   bouquet
Честито на fleur_lilia, на Сиско, Натали и Раче, здрави и щастливи дечица им пожелавам!

Сиси, честити ти именници да са здрави дечицата, да са послушни и щастливи!

Налага ли се секцио при положение, че ръчичката на бебчо е до главичката /на бузката/?

Дени, имам приятелка, чиято дъщеря се роди с ръчичката напред, а след това излезе главичката, все едно казва "Здравей Живот!", не се наложи секцио, така че мила дерзай и УСПЕХ!

# 283
  • Велико Търново
Здравейте!   bouquet
Честито на fleur_lilia, на Сиско, Натали и Раче, здрави и щастливи дечица им пожелавам!

Сиси, честити ти именници да са здрави дечицата, да са послушни и щастливи!

Налага ли се секцио при положение, че ръчичката на бебчо е до главичката /на бузката/?

Дени, имам приятелка, чиято дъщеря се роди с ръчичката напред, а след това излезе главичката, все едно казва "Здравей Живот!", не се наложи секцио

И моя съпруг така е роден, та си питах докторката дали е истина, а тя каза, че е нещо нормално. Успех и хубаво бебче да гушнешSimple Smile

# 284
Изнервихте се вече коремчета. Напълно ви разбирам  Hug Мен пък много ме дразнеше, че всички ме "настаняваха". Само да се появях и се започваше едно лудо ставане и разместване без никой да ме пита искам ли неискам ли. Още малко остана. Я ударете един крос по стълбите, един душ по-горещичък и после  luvbed

Общи условия

Активация на акаунт