Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от темите, обсъждани във форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, раждането и грижите за новородени, включително теми като преждевременно раждане, нормално раждане срещу цезарово сечение, колики при бебета, кърмене и предизвикателства, майчинство след раждането и впечатления от лекари и болници. Форумът също така обсъжда рождени дни на бебета, първите преживявания на майките с тях, проблеми като колики и рефлукс, подготовка за раждане, кръщенета, идеи за подаръци и лични преживявания и съвети за грижи по време на бременност и след раждането.
-
Какви са някои от преживяванията на участниците във форума?
-
Какви са някои от предизвикателствата, пред които са изправени участниците във форума?
-
Какво е пъпна херния и как се лекува?
-
Какво представлява слингът и как се използва за новородени?
Пък тя е не просто лекарка, а шеф на родилното отделение, има си достатъчно работа жената, та да се занимава с мен. 
Да са живи и здрави... Прекрасни имена и на двете са избрали мамчетата...

. Просто веднъж се минава само, но се прави всяка вечер. Освен това външната част на ушите, нослето с клечка с ограничител / когато има нужда / и понеже е момиченце и половите органи. Това минаваме всяка вечер с разтвора, а пъпчето на всяка смяна на памперса със спирт и топоцин

, вчера бяхме на лекар и и казахме, някои деца така рядко акали.Иначе милата се напъва, пруцка страшно много, но не може да се изака.На кърма сме, за 3 дни беше наддала около 300 гр.което говори че имам достатъчмо кърма и не е гладна.А иначе си пишка по 6-7 пъти, което е нормално за бебе на една седмица.На някои случвало ли му се е .Направо ми се плаче като я гледам как се напъва , а нищо.Ако и днес не се изака, ще се обадим на докторката, да каже какво да правим.Вчера тя каза че масаж на коремчето помага и днес мъжът ми като се прибере ще и направи, и още че трябва да се движи повечко, а тя е кротичка, в краен случай плачка, иначе си се напъва без да издава звуk.Чак като ви пиша ми се насълзяват очите,защото немога да и помогна.