МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 786
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Burgas
На мен определено от както влязох в 7г.с ми е много зле,почти по цял ден ми се гади,преди това все едно нищо ми нямаше.Даже изобщо не ми се пуши,като помириша цигара направо ми иде да се  Sick
Благодаря Стела,дано да ги намеря.

# 121
Здравейте,

Стели и аз съм любопитна за витамините от била.

Мами я кажете кога започна да ви става лошо, в коя седмица?
Ами на мен започна сериозно да ми прилошава от тази седмица и то от вчера. Вечерта бях като труп след спане 2 часа даже  и кръвното ми се беше качило 144/82 и пулс 88. а след около 40 мин изведнъж всичко ми мина без да съм правила нищо особенно. А днес съм направо като парцал от сутринта. В момента малко ми просветна ама си направих един фреш от грейфрут с много лед.
По лентичката се водя 5 с и 5 дни а в сряда доктора каза че ембрионалното развитие е 6 с и  4 дни

# 122
На мен с двете предни бременностти май започна да ми става  лошо към 7г седмица до към11г сед.
Сега съм в 6г и 1ден и съм ок.

# 123
Хм, значи не е късно и на мен да започне да ми става лошо. Аз тъкмо си мислех, че ще пропусна тази екстра ...
Дано все пак ме пропусне  Whistling

# 124
Мила-лила ако искаш си направи лентичка като моята,там си въвеждаш последната менструация и сайта сам си изчислява в коя седмица си и всеки ден ти смята,много е удобно да следиш така,няма постоянно да смяташ.
Стелла може ли да ми кажеш какво точно пише на тези витамини,днес може да отида до билла да си взема,нещо като сок ли е,вкусно ли е?
ако можеш точно къде да си  направа тази лентичка ще сам ти много благодарна  Thinking и предварително благодаря

# 125
  • Burgas
Чукни върху моята лентичка и ще влезеш в сайта,руски е,там ще си избереш,каквато искаш после ще избереш дата на последен цикъл и какво точно да пише отдоло и запаметяваш,и после копираш в твоя профил и така.

# 126
Преборих се с лентичките и аз. Наистина е доста по лесен начин да се следи седмицата. Благодаря Аник79 за добрата идея.

Да ви се облача, много, ама много ми се спи. Направо съм като парцал и понеже спрях да пия кафе , а аз попринцип съм си с ниско кръвно и още повече ми се спи.

Я кажете каква козметика против стрии мислите да използвате? и за друго исках да ви питам, ама по-натам, рано му е сега

# 127
Преборих се с лентичките и аз. Наистина е доста по лесен начин да се следи седмицата. Благодаря Аник79 за добрата идея.

Да ви се облача, много, ама много ми се спи. Направо съм като парцал и понеже спрях да пия кафе , а аз попринцип съм си с ниско кръвно и още повече ми се спи.

Я кажете каква козметика против стрии мислите да използвате? и за друго исках да ви питам, ама по-натам, рано му е сега

ееееее штом си се преборила моля те да ми обясниш как го копира заштото аз успях да направа чертичката но не мога да йа копирам

# 128
  • Burgas
И аз съм с ниско кръвно и с предишната бременност и сега сутрин пия по едно по слабо кафе или 3в1.Предния път ползвах против стрии някакво мазили,мисля че беше олио на Икаров,но се ползва след 4я месец,нямам стрии от бременността незнам от това мазило ли е или от кожата ми.

# 129
Мила-лила, като създадеш лентичката и натиснеш бутон съхрани, ти се появяват две малки прозорчета с е-адреси или нещо такова, над първото пише ВВС нещо си, а над второто HTML май. Аз лично с мишката маркирах първия адрес ВВС-то и десен бутон - Копи и отиваш в профила си. В подписа натискаш десен бутон и Пасте и след това запаметяваш промените в профила.

Дано да съм обяснила като хората

# 130
Аз се прибрах в къщи, не издържах в офиса до края на деня.

Четох ви и много неща исках да кажа, но сигурно половината ще забравя Embarassed Можете ли да ми кажете колко е нормално да бъде кръвното. Взех един апарат, но не знам дали го ползвам правилно. Показа ми 87/44, не съм си следила кръвното преди да забременея и не знам каква е промяната.

За козметиката - аз съм си харесала крем за бюст на Чико и искам някоя масло/олио, видях на Чико и на Авент, които ми харесаха. Другата седмица ще си ги поръчам да пробвам. Както писах по-рано сега се мажа с Дева.

shosho, аз също мислех, че ще ме подмине, но уви Sad Дано имаш повече късмет!

Шофирате ли? Понякога ми е трудно да се съсредоточа, но с автобус 13 км. не знам как ще изкарам Rolling Eyes

# 131
Принципно нормалното кръвно е 120/80. Но аз например редовно съм с 90/60или 100/70. Незнам как точно се изменя кървоно по време на бременност, според мен нетрябва да има промяна освен ако няма здравословен проблем. Знам че пулса се покачва и до доста с първата си бременост съм стигала до пулс 120 удара в минута. На мен ми е ниско кръвното защото съм много свикнала с кафето според мен. Начина да си вдигнеш кръвното е с поемането на течности. Но всеки човек си има кръвно с които си живее и е свикнал.

Аз лично съм страстна шофьорка и всеки ден съм на кола. Не се чувствам разсеяна, но наистина взех да забравям някои неща:))), но дали е от бремеността или от възраста не се знае Grinning Grinning Grinning

# 132
Арлина, на мен не ми звучи правдоподобно това, което си измерила, може би не го правиш правилно, но аз не разбирам и може да греша.   bouquet
Аз съм с ниско кръвно и събрани граници, 85-60.
Знам, че от течностите айрян със сол вдига успешно кръвното.

А пък аз станах по-гнуслива.  Sick Crazy

# 133
По въпроса за кръвното налягане при бременност ето малко инфо от нета:
http://www.lekar.bg/lek-8/info-73/%D0%9A%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%BE … D1%82%D1%82%D0%B0

http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=43

http://www.biberonbg.com/info/pgprobs.htm

Хубаво е да се следите кръвното налягане по време на бременност, нито е болезнено нито отнема много време. Да звучи малко като че сме стари бабички но това е срамно.
По принцип лекарите препоръчват кръвното да се мери сутрин при събуждане още в покой преди да се стане от леглото, защото през другото време има фактори, които оказват моментни въздействия върху показателите и може само да се шашнем а в същност да няма никаква причина за притеснение. Grinning

А относно шофирането аз съм за, стига в момента да не ми е доста лошо или да ми се вие свят както е през последните дни и ми се налага да взимам маршрутка, но поне съм в началото и сядам защото пътят е доста дълъг около 17-20 км от дружба до Люлин Sunglasses

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 16:28 от STELLEE

# 134
за шофирането и аз съм твърдо, за,
честно казано, при тези миризми не знам как бих издържала пътуване Дианабад - Люлин, а и като сме свикнали с коли, трудно е да ги оставим Simple Smile , аз се чувствам вързана, ако съм без кола

Общи условия

Активация на акаунт