МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 786
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
Стеле, благодаря за информацията. Между другото в Люлин ли живееш, ще вземем да се окажем и комшийки  Grinning Grinning

yanitaiv май и ти си комшийка:)))

Е ще има с кой да бутам количката в Люлин Grinning Grinning Grinning Grinning Живот и здраве де

# 136
да в Люлин съм
наистина сме комшиики, тъкмо може да си правим компания като се поосводим  Grinning
Супер

Междодругото личната ти  поща се е запълнила и немога да ти пращам лични съобщения поизтриия малко

# 137
Незнам какво се случва с пощата ми, Имах само 3 съобщения, сега и тях ги нямам. Пиша а ми пише че съм с 0 публикации. Това е сигурно защото съм регистрирана от 2007, но пиша чак сега.

Ще се радвам да направим компания.

# 138
Я кажете мами казахте ли вече на някого. На родителите си, на много близки приятели или само вие си знаете.

Аз днес казах на майка беше шашардисана. Но никой друг не знае още.

# 139
Аз казах на майка ми и на брат ми и на свекърва ми казахме. Близки приятели също знаят. Ограничавам се в разпространинето на новината, но мисля че това ще е до една седмица още, немога да издържа, искам да кажа на всички. Не страдам от суеверия. Въпреки че имало и едно суеверие че колкото по-рано кажеш, толкова по-бързо ще ти проговори детето.

Искам всички да знаят за да мога да се радвам и аз спокойно.

# 140
Хей момичета пожелавам на всички безпроблемно и леко бремнеене през зледвщите 2 седмици.
Аз изчезвам в отпуска.
Надявам се като се завърна да сте поддържали успешно огъня Laughing Laughing
И дано да са се запълнили всички дати от месец март - СГОВОРНА ДРУЖИНА ПЛАНИНА ПОВДИГА  lalalala moresmile pregnant
аЗ ОТИВАМ В ПЛАНИНАТА да си правя барбекю и да се пека на слънце и птичките да ми пеят  newsm41

# 141
Stellee да си изкарате чудесно ти пожелавам. !!!

# 142
цветослава, пловдив 38 год. първа бременност - 12.03.2010 г. може да ме включите и мен

# 143
letiziq, относно казването, моя мъж все още не иска да казваме на никой, но кумовете знаят и една приятелка,
предполагам, че на родата ще кажем другата седмица, защото сега е гадно, ние все още живеем при родителите му и снощи ми беше лошо, не мога да гледам ама трябваше да се правя че всичко е наред, ама още малко ще потърпя, вижда му се края Simple Smile

# 144
STELLEE Много весело и спокойно прекарване на почивката.

Относно казването, аз се сдържам казали сме само на моите и неговите роднини, но ако зависи от мъжлето ще го обяви в държавен вестник. И аз не страдам от суеверия, но знам не съм достатъчно сигурна в себе си. да мине осма седмица и казвам на всички вече ... Simple Smile

# 145
цветослава, трябва да имаш поне една публикация, за да получаваш лични съобщения.   bouquet
STELLEE, хубаво изкарване на почивката!  Hug
И ние утре, живот и здраве, заминаваме за една седмица.  Flutter

# 146
Момичета, които ще почивате, приятна почивка и хубаво да си починете, че бебчетата имат нужда от вас, да сте здрави и щастливи за да се развиват хармонично Simple Smile
На всички останали весел уикенд, и да съберем сили за новата седмица. На мен определено ще ми трябват за работата...
До скоро   bouquet

# 147
Благодаря за вписването Simple Smile Някак е по различно чувството сякаш Simple Smile

Приятни емоции през уикенда момичета

# 148
Момичета исках да впиша новите в списъка отпред, но се зачудих тези, които са примерно с втора бременност, но са написали, че първата е неуспешна, как да ги пиша - първа или втора?

Арлина

# 149
Здравейте момичета  Hug,
засега съм с единия крак при вас. Мислех да си изчакам прегледа и тогава да се запиша, но нямах търпение  Embarassed
Силвия съм. Втора бременност /надявам се Praynig/. Терминът ми е на 9 март. В момента съм в 7г.с.
Имам син на година и почти 2 месеца. Надявам се на лека и безпроблемна бременност и от сърце я пожелавам на всички  Peace. Засега толкоз ...

Общи условия

Активация на акаунт