МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 786
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
За казването, не мисля да казвам до 12седмица.
Имам горчив опит преди малко повече от два месеца!Казах на абсолютно всички , и се случи най-лошото!Разбира се това няма връзка, но после хич не ми се обясняваше на всеки по отделно защо и как.
Моля се този път всичко да е наред Praynig

# 151
Цитат
Я кажете мами казахте ли вече на някого. На родителите си, на много близки приятели или само вие си знаете.
на роднините и приятелите - държа ги в течение и за проблемите ми и за щастие получавам голяма подкрепа от тях  Heart Eyes

приятна почивка на заминаващите на море. Ние сторихме това юни месец за щастие, сега сигурно нямаше да можем да заминем

избрах си нов лекар, уттре отивам при него, стискайте палци да ми каже обнадеждаващи неща. Моят лекар супер много ме ядоса, не съм с убеждението, че съм единствената му пациентка, ама една седмица след кървенето да не може да намери 20 минути да ме види  Crossing Arms

# 152
За казването, не мисля да казвам до 12седмица.
Имам горчив опит преди малко повече от два месеца!Казах на абсолютно всички , и се случи най-лошото!Разбира се това няма връзка, но после хич не ми се обясняваше на всеки по отделно защо и как.
Моля се този път всичко да е наред Praynig
И аз така ще кажа чак след изследванитя които са между 12-18 седмица защото и аз имам горчив опит от миналата година на кой ли не не казах а след това хората те гледат със съжаление и ти викат горе главата а само аз си знам какво ми беше 2 месеца тогава.
За сега знае само една много билзка приятелка и моя мъж разбира се.
Може би като отидем на почивка щерка ми ще се усъмни като и кажа че не съм си взела колелото и като ме види че няма да слизам с тях на басейн когато ми е лошо Wink
Ама по добре така.

# 153
Мариса, и на мен ми е болна тема(за доктора)
Имах най прекрасният такъв, говоря за човек и доктор!Имах му страхотно доверие, то да ти напълни душата, как посрещаше всички пациентки , как слагаше всяка една радост и трагедия на сърцето си!
За съжеление малко след като ми направи секциото почина.На работното си място!

# 154
Първо добре дошли на новите мами! Много лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Тези, които са примерно с втора бременност, но са написали, че първата е неуспешна, как да ги пиша - първа или втора?

Арлина, може би трябва да сами да си кажат.  Rolling Eyes  Аз имам миналата година една извънматочна бременност, но сега писах, че ми е първа бременност, така че може би всеки сам трябва да си реши.
Между другото не знам коя от вас си е поиграла с първа страница, но е станала страхотна. Аз опитах преди няколко дни да сложа някои интересни линкове, които видях от Януарките, но не успях, не си обяснявам защо. Излизаше ми:"Празно поле на съобщението"  newsm78

Ние засега сме казали на вече бившия ми шеф, на баща ми и на кумовете. Свекърите още не знаят, както и братята ни на двамата с милото, но не че се крием, а просто не сме намерили повода да им кажем   Grinning

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:37 от Scarlet_

# 155
  • там където мога да си закача хамака
Момичета исках да впиша новите в списъка отпред, но се зачудих тези, които са примерно с втора бременност, но са написали, че първата е неуспешна, как да ги пиша - първа или втора?
Аз съм от тези с първа неуспешна. Моето предложение e да се броят само изкараните до края бременности - така ще знаем кои вече имат деца. Иначе може да стане така, че някой четейки втора бременност да зададе въпрос как е минало раждането или как е детето или някакъв подобен въпрос - трябва да ви кажа, че повечето от нас сме доста чувствителни по темата на определени моменти - а и в момента хормоните си играят с нас. Нека да избегнем объркване и негативни чувства. Сега ни е необходимо само спокойствие и силна храна Grinning. Нямам нищо против в скоби ако се добавя за спонтанния аборт. Например: Pаpolino 36г - гр. Варна - първа бременност /една неуспешна/. Това беше само пример. Ще ви помоля да ме запишете мен когато чуем сърчице.
Това е от мен по този въпрос.

По повод на казването - знаят хората от една тема във форума, съпруга ми и една приятелка. Този път сме решили да уведомим родителите на съпруга ми доста по-късно. А от баби и дядовци ще крием колкото може по-дълго. Те и моите родители още не знаят за предишния случай.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 10:17 от papolino

# 156
Подкрепям изцяло papolin Hug
По - добре да не вписваме неуспешните бременностти.
Хубав уикенд мацки Hug

# 157
Здравейте момичета! В четвъртък бях на първи преглед и всичко е ОК. След две седмици съм пак на преглед и тогава ще ми правят изследвания. Вчера влязох в 6- та седмица и снощи за първи път повърнах. Може би точно тогава се усетих като бременна, беше гадно, но някакси и прекрасно. Когато стигнах на бегом до тоалетната, таткото извика от другата стая : " Ти успя мамо ! ". И това ме накара да се почувствам щастлива, макар да не знаех каде се намирам, толкова зле ми беше. А и точно вчера таткото имаше рожден ден:). Лек ден на всички!

# 158
Lapiovra  Laughing

Смених ли лекаря и се поуспокоих (МариРус, наистина е много важно да имаш пълно доверие в лекаря си). Новият доктор също видя отлепване, малко промени терапията и ми каза да лежа поне по 6-7 часа на ден. Сега остава да намеря кой да гледа детето и всичко ще е ок Grinning настроена съм оптимистично

# 159
добро утро и от мен на всички мамички   bouquet моля ви да ми помогнете да си направа лентичка заштото от вчера се мача и не успявам,всъщност успях да йа направа но не мога да йа сложа в профила ми  newsm78  #Crazy

# 160
мила лила, как се поставя лентичка

ако искате, може да сложим този линк на първа страница

# 161
за съжаление не успявам да си сложа лентичката в профила но все пак благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат   #Cussing out   Embarassed

# 162
  • в Надежда-та
Момичета на всички вас желая лека и безпроблемна бременност и на финала здрави бебчета.
Чета Ви от време на време и много силно се надявам да се запиша при вас \но все още отлагам теста\.
Хубав ден и надявам се до скоро..... Hug

# 163
Здравейте момичета,
аз днес не съм се включвала, но ми е едно криво и незнам защо. Няма причина ама ей сега мога да ревна.

Днес си взех една книга за бременноста и изчетох доста.

Гледах преди малко един клип и реших да ви го пусна дано да ви хареса.

бащи сменят памперси

# 164
Здравейте,момичета !

Тази сутрин видях и аз двете чертички EFP .Безкрайно щастлива съм.Терминът според калкулатора и моите сметки е на 1 април,но ще се запиша при вас.Най вероятно ще раждам секцио,а нали то се прави две седмици преди термина,та тогава задължително ще съм мартенска мама.  Grinning
Ще ви помоля да ме вмъкнете някъде края на март.Например на 31.3.Благодаря ви предварително.
Какво да кажа за себе си.Имаме една прекрасна дъщеря на две годинки и половина и много сме щастливи,че ще стане догодина живот и здраве кака.Аз съм Веси на 26 години от Троян,но живеем в Германия.Това ще ми е разбира се втора много желана и силно планирана бременност.
Целувки на всички мартенски мами и в най-женския месец,в най-хубавия месец този на майката,нека станем и ние едни щастливи майки на малки съкровища. (отново)

Общи условия

Активация на акаунт