МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 803
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро и от мен!

Много се радвам на новите попълнения  bouquet Сега нямам време, но довечера, ако никой друг не е обновил списъка ще ви добавя.

Да ви кажа аз съм отслабнала с половин килограм за една седмица. Това прави общо 1,5 кг. от както разбрах, че съм бременна (малко по малко от месец). Силно се надявам бебето да се храни добре въпреки това.

Стискам палци на всички, които днес са на прегледи!

# 196
Добро утро момичета!
Желая ви лек ден ! и да стоите на хладно, че в тези жеги не е хубаво да се излиза навън! sweating newsm37

# 197
Добре дошли на новите мами
MUSIMI  Hug
Fighty  Hug
maimp  Hug, я обясни това за момиченце и момченце.Ние свършихме работата 4дни преди овуто, явно съм заченала по-късно.Със сигурност е така , тъй като по време на овуто се прибрах в бг.Я кажи сега какви са шансовете ми за момче Grinning
Веси, ето статията

http://www.amber-bg.com/index.php?option=com_content&task=vi … 102&Itemid=27

# 198
Добро утро и от мен момичета,
надявам се добре сте прекарали почивни дни... виждам много се е изписало вече.

Ние бяхме на 7-те рилски езера, разбихме се...ако знаех никога нямаше да отида, не е за бременни там Simple Smile
Надявам се само след тия катереници по чукарите всичко да е наред с бебочето, въпреки че засега не се е появил проблем.
Тези дни трябва да отидем на лекар, така исма да чуем сърчице....

Хубав ден на всички!!!

# 199
Да се запиша и аз при вас. Леко бременеене на всички. На мен днес ми е 5-ти ден закъснение. Още не съм ходила на лекар, но мисля да го направя в края на седмицата. Първа бременност ми е и ме притеснява, че от време на време имам болки ниско долу.  Дано да няма проблеми  Hug

# 200
Здравейте и от мен момичета!
Ето че и на мен започна леко да ми се гади... Дано не стане по-лошо. За сега е поносимо.
mari_rus , според това , което казваш шансовете ти за момиче са по-големи. Момченцата се получават, ако сте действали в деня на овулацията.
Но това са само теории. Всичко е Божа работа.
Добре дошли на всички нови момичета!Лека бременност!
Желая ви слънчев ден на всички Simple Smile

# 201
Мила Лила, аз съм на дуфастон, което е същото като утрогестан -  прогестерон  Peace

Добре дошли, на новите мами, специални поздрави на мамите, които чакат трето детенце   bouquet

С Никола исках момче - многооо. Бях му измислила името, говорих за него в мъжки род. В 16-та седмица докторът ми каза "най-вероятно е момиче", а моят отговор беше "ама аз чакам момче". Един месец живяхме със заблудата, че ще е момиче, но на мен все нещо не ми се вярваше. После докторите се поправиха и сега си имам мечтаното момченце  Heart Eyes Второто също искам да е момче, и име си имам за момче, но ако е момиче няма да изпитвам грам разочарование (само където ще имаме трудности с името), само да е здраво  Heart Eyes ние действахме в деня на овулация  Wink

# 202
Един въпрос- поради не голямата ми компетентност: В коя седмица може вече да се чуе сърчице? Благодаря предварително за отговора

# 203
Здравейте и от мен Hug
Вчера не можах да ви навестя и то гледай какво става newsm09 newsm44-редицата набъбнала и то доста добре
Честито и добре дошли на новите мами-лека и безпроблемна и накрая едни пухкави и здрави бебоци!  ylinfant
Аз да ви почерпя с по една   party023-нашият татко днес остарява newsm47.
Честно да ви кажа от това гадене ми писна!Има дни,когато не мога да стана от леглото,а гърдите са ми камък и цяла нощ ги намествам. smile3511 smile3515
За боядисването- с предишната бременност си ходих на фризьор без проблеми(ама тогава не ми прилошаваше).Никога не съм използвала без амонячна и не смятам сега да го правя newsm78.

Лек ден от нас!

# 204
Здравейте и от мен!
Добре дошли на новите попълнения!   bouquet
lapiovra май същата работа като при мен се е получила. И аз съм на дуфастон и нош-па. Няма как. Само дето не мога да се похваля с кой знае какъв положителен резултат. Зацапването се появява по-рядко и е по-малко, но все пак го има. Ти ходи ли на лекар по този повод? На мен дори не ми каза каква може да е причината, просто да отида след две седмици. Може и да я сменя ако продължават така нещата newsm78

# 205
Дени, след малко отивам на преглед, зацапването спря, дано всичко е ок, но ми е доста притеснено, като се върна от преглед ще пиша какво ми е казал

# 206
Дени, след малко отивам на преглед, зацапването спря, дано всичко е ок, но ми е доста притеснено, като се върна от преглед ще пиша какво ми е казал
Не се притеснявай, стискам палци,пиши после какво е казал док. Успех!

# 207
Аз също съм на утрогестан(три по едно) и на папаверин.

shosho,благодаря за отговора.Аз и без това тайничко се надявам и второто да е момиченце, ама таткото иска мъж.Да е живо и здраво , какъвто и да е пола Hug

# 208
ние действахме в деня на овулация  Wink

И ние.  Mr. Green

Дами,кога започна да ви се гади и повръща?  Party

Днес си направих сутринта тест и отново е положителен.Няма лъжа,няма измама ще ставам мартенска мама.  Grinning Wink

# 209
МОМИЧЕТА МИЛИ,
НА МЕН МИ ИЗПИСАХА САМО ФОЛИЕВА И НЯКАКВА ХР. ДОБАВКА ЗАБРАВИХ И ИМЕТО/ПРИЛИЧА МИ НА РИБЕНО МАСЛО,НО ЖЪЛТО/,НИЩО ДРУГО
АЗ СЪМ ОТ ПЛОВДИВ И ХОДЯ ПРИ Д-Р АНТОН МИХНЕВ ОТ ТОРАКАС
МЕЖДУ ДРУГОТО ЖИВОТ И ЗДРАВЕ В ПЕТЪК ТРЪГВАМЕ ЗА МОРЕТО,ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ НЯМА ДА ИМА ПРОБЛЕМИ,С ПЪРВАТА МИ БРЕМЕННОСТ НЯМАХ НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ,ДАНО И СЕГА Е ТАКА,НО СЯКАШ ПОВЕЧЕ МИ СЕ ГАДИ СЕГА И СЕ ЧУВСТВАМ ПО УМОРЕНА
АЙДЕ ВСИЧКО НАЙ-НАЙ НА ВСИЧКИ МАМИ

Общи условия

Активация на акаунт