МАРТенски мами 2010 - тема 3

• 12 808
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
е записвам се и аз, не че ще имам много време, но и малкото ще ми бъде приятно да споделям с вас- моето второ дете очаквам на 03 03 , а каката е почти на 18- е аз не съм много , много стара Laughing само 37

# 181
Има ли момичета,които се и ще се боядисват повреме на бременост и мислите ли,че боята може да навреди на бебето?  Thinking

# 182
ВЕСИ, точно днес четох една статия свързана с нещата , които трябва да избягваме.Желателно е да не посещаваме често фризьорски салони, тъй като има много вредни изпарения.
Вариант е да използваш безамонячна боя или къна.
feniks10 , добре дошла и много лека и изпълнена с хубави моменти бременност Hug

# 183
така като започнахме темета за това което ще правиме по време на бременността искам да попитам дали има някоя която да взема утрогестан  newsm78 на мен още не ми го спират и не знам добре  ли е

# 184
ВЕСИ, точно днес четох една статия свързана с нещата , които трябва да избягваме.Желателно е да не посещаваме често фризьорски салони, тъй като има много вредни изпарения.
Ох,така си и помислих,но ще изглеждам ужасно.С доста тъмна коса съм,а се боядисвам руса.Сега така ми е избило черното и е много грозно.На какво ще заприличам девет месеца. ooooh!

# 185
Здравейте, след направен тест-резултат положителен Simple Smile,
на лекар смятам да отида след месец-така процедирах с второто си детенце-при първото бях скорострелен суперсоник Laughing,
Имам две дечица-Васко на 5г. и София на 1г.,
надявам се ,че  и тази напълно планирана бременност ще протече нормално,
По  стандартните изчисления термина ми би трябвало да е на 31.03.2010 г. Wink
Косата си боядисвам ежемесечно с лореал-безамонячен,
Лека бременност момичета  bouquet

# 186
Здравейте, след направен тест-резултат положителен Simple Smile,
на лекар смятам да отида след месец-така процедирах с второто си детенце-при първото бях скорострелен суперсоник Laughing,
Имам две дечица-Васко на 5г. и София на 1г.,
надявам се ,че  и тази напълно планирана бременност ще протече нормално,
По  стандартните изчисления термина ми би трябвало да е на 31.03.2010 г. Wink
Косата си боядисвам ежемесечно с лореал-безамонячен,
Лека бременност момичета  bouquet

Колежке,здравей.Няма да съм самичка на 31.3.Много се радвам. Wink

# 187
 bowuu Веси ,
аз не ,че си дочаквам термина Laughing,
моите отрочета все бързат да вдишат морския въздух Flutter,
София хайде избърза с девет дена, но пък Васко с месец и нещо ooooh!,
аз не вярвах ,че този месец опитите са били ползотворни,но УВИ молитвите ми са били чути Grinning,
по мои изчисления изпуснахме фертилните дати, но пък сега като се замисля старанията ни са били в дните непосредствено преди овулацията ми И ха дано да е бил Х сперматозоида герой и да си имаме още едно момиченце, че мъжката ми част е "огнена" , а така както се оформят нещата пак "огънче" чакаме............. Flutter

# 188
Има ли момичета,които се и ще се боядисват повреме на бременост и мислите ли,че боята може да навреди на бебето?  Thinking

Не не може. Най-много да ти стане лошо от боята. Аз ще си се боядисвам.

# 189
Вариант е да използваш безамонячна боя или къна.
feniks10 , добре дошла и много лека и изпълнена с хубави моменти бременност Hug

Стига сте се шашкали. момичета! Повечето добри бои днесшно време нямат амоняк въобще или е в малки количчества. Боядисвай се в добре проветряващо се помещение, за да не дишаш гадости и толкова. Една раъходка в центъра на София на гнусния въздугх пълен с отрови от автомобили е 10 пъти по вредна от едно боядисване!

# 190

Не не може. Най-много да ти стане лошо от боята. Аз ще си се боядисвам.
Успокоих се,че няма да съм единствената.

Дами,имате ли предчувствие какво ще е бебето ви?И какво искате да е?

Аз мисля,че този път ще е момченце.За пола на мен не ми пречи вече.При първото исках много да е момиче и го имам.При второто таткото се надява на момченце.  Party

# 191
Аз да ви споделя в какви дни научавам,че съм бременна Heart Eyes,
С Васко направих теста на рождения си ден-положителен,
Със  София- бях на работа и идват да ме черпят-питам някой рожден ден ли има-НЕ -отговарят ми -ИМЕН ден, а то било димитровден,правя теста в обедната почивка-положителен
Днес правя теста -излиза положителен и аз си казвам-странна работа , все в някакъв емблематичен ден се раждаше новината, пък на................ Thinking,
След около половин час се обажда майката на съпруга ми и ми казва-Честито, днес имате годишнина от годежа.................. ooooh!,Вярно, отговарям аз-съвсем бях забравила Rolling Eyes
Е кажете сега , как да вярва човек в случайности Wink

Последна редакция: нд, 19 юли 2009, 22:47 от maimp

# 192
  • там където мога да си закача хамака
papolino ти в койа седмица си заштото и аз сам в 5 и вчера имах саштото розово зацапване но от тогава само лежа и си вземам лекарствата и  да се надяваме че няма да се повтори.   bouquet стискам палци всичко да е наред и с двете ни  newsm17
Имаш някакво объркване - още не съм в 5 седмица и нямам зацапване - едно друго момиче lapiovra преди мен обясняваше за нейното - каза че утре е на преглед - ще стискам палци всичко да е наред с нея и бебето. Надявам се и при теб нещата да са наред. Ще стискам палци и за двете ви.

# 193
Момичета , бройте ме и мен.

Термин -03.03.10

Не съм от най-редовните потребители вече, но ще ви чета:) С първото изчетох всичко във форума и бях супер активна с писането. Благородно завиждам на мамите , на които им е първа бременност- вълнението е неповторимо, всичко ти е ново и трепетно:)

На 30г. съм и както се вижда от лентичките- живот и здраве ще имам трето човече Simple Smile И при мен е планирано:) Искаше ми се да са близнаци, но уви...Simple Smile

# 194
Добро утро и от мен,айде и аз да се впиша при вас

Това ми е втора бременност-на 30год. съм

Термина ми е определен за 15.03.10

ще ви следя с интерес

Л Laughingек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт