Истината за Запряна или какво следва?

• 49 106
  • 1 206
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Stuck in a moment
  За мен истината е една.
Един отговорен лекар,който твърди,че е опитен,че е добър специалист,няма да остави така пациента си в тежко състояние.
В никакъв случай не би го върнал на близките му те да го водят по болници,би се погрижил сам,отговорно и съвестно. Да изпишеш жена след секцио в тежко състояние само с една препоръка за по-нататъшни консултации и да ги отпратиш е престъпно.

Подкрепям това мнение!

# 1 036
Коментарите ни тук, както и хипотезите по които разсъждаваме се следят от защитниците на Мазнейкова. Има промяна в защитната и стратегия - това си пролича. Променен и е сайта на болницата. Болднато е тук-там в изявленията. Чудя се дали по-скоро не и помагаме да си създава приемлив медиен образ. Трябваше да я оставим да блести с цялата си великолепна наглост и високомерие.

И след толкова четене установих следното - започнаха да лъсват страхотни разминавания в твърденията от април месец и сега. Дали не се подменят документи? Кой нормален би твърдил, че има документ визиращ ***, а след това се оказва, че такъв документ не съществува?! Твърди се, че някой на някого е затварял телефона с обидни думи, а сега гледам страхотно състрадание... Къде е истината?

Да,така е, има промяна съобразена с писанията тук. Аз например няколко пъти горещо препоръчах да си наеме професионални и скъпоплатени ПР-и, може да си го позволи, а и очевидно разбира от бизнес и маркетинг. Та да престане да дразни с неадекватното си поведение хората най-накрая. 

Между другото поне да поддържаше една версия, всеки път слушаме различни..

Иначе и аз се интересувам от историята още от петричкото джи-пи, та до ВМА.

Минзухар, тя си нае скъпата ПР-ска агенция на Максим Бехар. Казва се M3 Communications. На протеста на 23 юли излъскани девойки в стилни черни роклета стояха пред смешния плакат и си раздаваха визитките заедно с изявлението на Мазнейкова. Госпожата си подходи съвсем професионално  #2gunfire

# 1 037
Това, че Мазнейкова променя версията си, доказва, че няма версия за случая със Запряна. Просто се нагажда с надеждата да спаси каквото е останало от репутацията си.

Много би ми било интерсно, ако в темата се включат хора от Петрич с преки впечатления от гинекологът на Запряна. Освен това, си струва да разкажат, какви са настроенията и отношението към сем. Мазнейкови след смъртта на съгражданката им Запряна.

# 1 038
  • out of space
Кой е извършил секциото? Знае ли се име?

# 1 039
  • София
Да. Д-р Димитров. Мазнейкова само била присъствала, без да оперира.

# 1 040
Коментарите ни тук, както и хипотезите по които разсъждаваме се следят от защитниците на Мазнейкова. Има промяна в защитната и стратегия - това си пролича. Променен и е сайта на болницата. Болднато е тук-там в изявленията. Чудя се дали по-скоро не и помагаме да си създава приемлив медиен образ. Трябваше да я оставим да блести с цялата си великолепна наглост и високомерие.

И след толкова четене установих следното - започнаха да лъсват страхотни разминавания в твърденията от април месец и сега. Дали не се подменят документи? Кой нормален би твърдил, че има документ визиращ ***, а след това се оказва, че такъв документ не съществува?! Твърди се, че някой на някого е затварял телефона с обидни думи, а сега гледам страхотно състрадание... Къде е истината?

Да,така е, има промяна съобразена с писанията тук. Аз например няколко пъти горещо препоръчах да си наеме професионални и скъпоплатени ПР-и, може да си го позволи, а и очевидно разбира от бизнес и маркетинг. Та да престане да дразни с неадекватното си поведение хората най-накрая.  

Между другото поне да поддържаше една версия, всеки път слушаме различни..

Иначе и аз се интересувам от историята още от петричкото джи-пи, та до ВМА.

Минзухар, тя си нае скъпата ПР-ска агенция на Максим Бехар. Казва се M3 Communications. На протеста на 23 юли излъскани девойки в стилни черни роклета стояха пред смешния плакат и си раздаваха визитките заедно с изявлението на Мазнейкова. Госпожата си подходи съвсем професионално  #2gunfire
дааа нали?!!! камък ми падна от сърцето, че и вие сте забелязали за какво става въпрос... все си казвам че аз нещо съм луда и не разбирам... но се плаша направо какви хора има... едната нощ се наревах, но на следващия ден бях още по-силна, така че...

# 1 041
Няма грешка Даикатана, аз имам визитка в мен на едната госпожица

# 1 042
всички са се оплели много яко и си противоречат и измислат какво ли не... не искам повече да си губя времето да ги слушам подяволите... не може да няма вариант да се отнесат нещата извън страната... пречи ле ако поне питицията я изпратим?
първото което ми попада - ще разровя за още
http://ec.europa.eu/justice_home/news/contacts/news_contacts_en.htm

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 00:24 от Daikatana

# 1 043
  • Sofia
Честно казано не виждам какво толкова ще се постигне с петиция.
Според мен съпругът трябва да заведе дело и да посочи всички противоречия и проблеми там. И като частен обвинител да наеме лекар от чужбина, някой авторитет, който да даде мнение, медицински обосновано.

# 1 044

Когато аз раждах, сметката показваше, че е по-добре да не се лиша от спорната лекарка (все пак е безспорен специалист в гилдията) в приятна обстановка, отколкото да плащам на болница, в която по-късно умряха две бебета от вътреболнична инфекция, а в коридора чакахме... всякакви...

Да не говорим, че на връх Коледа надали някой щеше да забележи дори банкнотите...

За това става дума. Една почернена майка каза някъде, че следващия път ще си плати.... Какво ли е имала предвид, как мислите?!
Защо всичко опира до пари.Защо тези, които имат пари си мислят, че частните клиники са най-доброто решение.
Защо хора, които нямат хабер от медицина, изписват стотици страници, за да защитят или оплюят някого.Без да са наясно със системата.
Нямам нерви да изчета всичко, но ще се опитам да ви обясня някои неща.Дано не ви досадя.
Първо за системата.Частните болници влагат средства за да осигурят прекрасни условия на пациентите, респективно , клиентите си.От това печелят.Те нямат за цел да проявяват героизъм в лечението на тежки и заплетени случаи-това е много скъпо, бърка им в джоба.А и нямат нужните условия и специалисти за това.Те са предназначени да поемат леките и чисти случаи.Така е навсякъде по света.Обикновено сключват някакви договорчета с някоя държавна болница, която да поема тежките случаи или усложнения, като за това заплаща или не заплаща на съответната болница.
В частност, Мазнейкова никога не се е славела в гилдията като добър клиницист или оператор.Тя е просто ехографист.И който и се е доверил за друго, според мен е сбъркал.
За момичато Запряна много съжалявам и също като вас искам да чуя причината за смъртта и.
Макар че, като се постарая да свържа събитията, донякъде мога да си отговоря.Донякъде.
Едно от най-опасните усложнения при раждане е ДИК-синдромът.Получава се вследствие от някои състояния на бременната и родилката-високо кръвно-еклампсия.Тежка инфекция-сепсис.При бременност е нормално да има хемоконцентрация-сгъстяване на кръвта, както и намалени тромбоцити.
Всичко това, в крайна сметка може да отключи ДИК, състояние, което е крайно критично за една родилка и ако няма спешна и адекватна намеса, води до животозастрашаващи вътрешни кръвоизливи и в крайна сметка до смърт.
Предполагам, затова е преместена в друга болница, защото при тях е нямало начин да се влеят големи количества кръв, плазма Ново Севън и други жизненоважни за организма вещества, в големи количества.Когато това не се стори своевременно, се стига до нова операция -за отстраняване на матката-която всъщност е причината за голямото кървене.
Но ако ДИК-ът вече е отключил каскадата си-нарушено кръвосъсирване-обилно кървене отвсякъде-често и Господ не може да помогне....
Много малко жени са излизали от ДИК живи и здрави, за съжаление.

А защо подобни случаи има повече в големите  болници, можете да си отговорите сами.Просто защото всички малки ,общински и частни болници изпращат тези жени в големите болници, където има условия да ги спасят.Ако вече не е станало късно, разбира се...
Не знам дали го обясних достатъчно разбираемо.Така аз си обяснявам нещата,без да оправдавам или обвинявам някого.
Ако е допусната грешка, немърливост или некомпетентност, тя трябва да излезе наяве и да бъде наказана.
Дано!

# 1 045
NBM съгласна съм и знам че ще го направи...
ние обаче ако ще борим системата и даржавата трябва да започнем вече от някъде... този случай да е само... малкия камък, който преобръща колата. незнам дали се изразявам ясно, не съм по приказките по принцип. дано някой ме разбира правилно...
между другото направих тема за здравеопазването.

Последна редакция: ср, 29 юли 2009, 00:44 от Daikatana

# 1 046
  • out of space
Благодаря на мами за изчерпателното обяснение

А това е абсолютно така: "Обикновено сключват някакви договорчета с някоя държавна болница, която да поема тежките случаи или усложнения, като за това заплаща или не заплаща на съответната болница."
Раждала съм със секцио два пъти при една и съща докторка в държавна болница, след това правих аборт при същата в клиниката на Мазнейкова. Операциите бяха извършени добре, дори перфектно, но после внимането клонеше към нула.....има и други неща- караха ме да лъжа час преди операцията, че цяла седмица съм пила противоалергично, защото имам алергия към определен антибиотик и мога да се гътна барабр с бебето- анастезиолога явно се отказа, защото спиналната ми би жена. За това питах кой е бил опериращия.

Мазнейкова никога не съм я виждала, нито чувала (или не съм я отчела). Нищо не мога да кажа за нея, писах за част от нейния екип.
ОООО, а администрацията е под всякаква критика- само дето не ме набиха, че абортирам  ooooh!

# 1 047
  • София

Когато аз раждах, сметката показваше, че е по-добре да не се лиша от спорната лекарка (все пак е безспорен специалист в гилдията) в приятна обстановка, отколкото да плащам на болница, в която по-късно умряха две бебета от вътреболнична инфекция, а в коридора чакахме... всякакви...

Да не говорим, че на връх Коледа надали някой щеше да забележи дори банкнотите...

За това става дума. Една почернена майка каза някъде, че следващия път ще си плати.... Какво ли е имала предвид, как мислите?!
Защо всичко опира до пари.Защо тези, които имат пари си мислят, че частните клиники са най-доброто решение.
Защо хора, които нямат хабер от медицина, изписват стотици страници, за да защитят или оплюят някого.Без да са наясно със системата.
Нямам нерви да изчета всичко, но ще се опитам да ви обясня някои неща.Дано не ви досадя.
....

Жалко е, че имаш проблем с нервите, защото всичко беше написано вече, но за теб ще повторим:

- Понеже нямат хабер от медицина, е редно много хора в тази тема да се изказват по-умерено;

- Явно няма как да знаеш какво си мислят хората с пари, но мога да ти кажа нормалните жени какво си мислят: даряването на живот в мизерия и персонал, който от санитарката те гледа в ръцете дали няма да изпадне нещо; лежането с болки в коридор, стискайки торбата с личен багаж; родилна зала, в която сте повече от една родилка, незаинтересовано и грубо отношение от не-получилите някой лев - това не е европейско и цивилизовано отношение! Това е гадна мизерия и не ви вярвам, че вие го предпочитате!

- За твое сведение, дори от Шейново спешните случаи и непредвидените усложнения се превеждат в Университетска болница Майчин дом. Тоест, нищо необичайно не би се случило, ако това беше казуса! Или ние тук ще анализираме само частните клиники?!

- Продължавам да пиша в темата, защото аз знам с кожата си какво говоря! За разлика от мнозинството противници! Защото простата логика показва, че се нахвърляте кръвожадно като глутница лешояди, но съм сигурна, че когато се докаже какво е положението, ще подвиете опашки като плъхове! Защото не вашата съдба е наръфана без категорично доказателство за вина, нали?!

А това, че сте уплашили Мазнейкова с тази тема е просто.... смешно! Много смешно! Максим Бехар и аз бих го наела. Това е частна клиника, вие какво мислите??? - че на вашата милост и здрав разум ще се остави??? Глупости!

# 1 048
до Ивонска......напротив Мазнейкова показа страха си именно в предаването на Гала...незнаеше какво говори и как си противоречи,а като си толкова голяма нейна защитничка си представи ако твоето семейство го сполети подобна трагедия...как ли би реагирала Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil тогава пак с кожата си ли щеше да говориш Peace

# 1 049
  • София
до Ивонска......напротив Мазнейкова показа страха си именно в предаването на Гала...незнаеше какво говори и как си противоречи,а като си толкова голяма нейна защитничка си представи ако твоето семейство го сполети подобна трагедия...как ли би реагирала Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil тогава пак с кожата си ли щеше да говориш Peace

Нека вложим мисъл... трагедията не се знае по чия вина е... стига спекулации, противно е вече!

Общи условия

Активация на акаунт