Боя за коса blond 9

• 75 668
  • 536
  •   1
Отговори
# 135
  • Lost in a fairytale ...
Аз се боясисах. Няма разлика корени-дължини, което ме учудва Simple Smile Перлата май не хвана добре, тези дни пак ще сложа от нея. Леко жълтее, но се получи хубав цвят. И пак не се изсветли както исках  Laughing Ама е добре Simple Smile Май се отказах от бяло-русото, мина ми мерака  Laughing Утре ще  снимам и ще пусна снимки  Hug

# 136

Неясно защо, но Интенз рипеър е по-добра отколкото Абсолюта, въпреки че втората уж за по-изтощена коса...
От години позлвам Интенза и може да се види с каква коса разполагам  Wink

Само че за съжаление поръчах Абсолют рипеър преди да прочета поста ти .. дано и тя да ми се отрази добре на косата, пък следващия път ще пробвам с Интенз  Rolling Eyes И друго да питам.. има ли някоя от вас, която е била с много изтощена коса и точно някакъв продукт да я е оправил или единственото решение е ножицата, че хич не ми се разделя с косата ми .. почти до кръста е  Cry Hug

# 137
# 138
И друго да питам.. има ли някоя от вас, която е била с много изтощена коса и точно някакъв продукт да я е оправил или единственото решение е ножицата, че хич не ми се разделя с косата ми .. почти до кръста е  Cry Hug

Да, преди 6-7 години имах много изтощена коса, късаше се сама.
Оправи се като спрях да се обезцветявам с блондор, а се боядисвам само с боя  Peace
И естествено - професионални маски и шампоани.

# 139

Да, преди 6-7 години имах много изтощена коса, късаше се сама.
Оправи се като спрях да се обезцветявам с блондор, а се боядисвам само с боя  Peace
И естествено - професионални маски и шампоани.

Моля, те кажи с какви марки бои се изрусяваш ,съжалявам ако си писала и съм пропуснала !!! Praynig Praynig Praynig Моля,моля те !

# 140
Вела Колестон перфект.

# 141
Много ти благодаря !  bouquet Hug

# 142
Вела Колестон перфект.

Може ли да ми кажеш като си се обезцветявала с блондор, и след това като сложи от тази боя имаше ли голямо разминаване? И откъде мога да намеря  боята, предполагам че не е масовата която я продавата навсякъде? Благодаря предварително!  Hug

# 143
На мен косата ми толкова се беше скапала от блондора, че се наложи да стана брюнетка за известно време.
Близо 5 години се обезцветявах - бях бяло руса, само в корените ме боядисваха, но накрая косата ми на нищо не приличаше.

След около година почивка от тъмното постепенно станах отново блонди - този път топъл рус цвят, който съм в момента и се вижда на снимката.
Предпочитам да съм тъмно руса, но със здрава и дълга коса.

Боята не можеш да я намериш по магазините, виж в салон в който работят с Вела, но надали така ще я продават.

Между другото с Лореал професионалните бои не мога да постигна този цвят, искаха да ми слагат отново блондор.
Единствено на Вела са хем достатъчно силни за да стане цвета, хем не прекалено, за да не се скапе косата.

# 144
  • Бургас
Nadia79 Вела Колестон перфект знаеш ли кой номер я боята-разбрах че в салон се боядисваш? и какъв оксидант използваш за да постигнеш този хубав цвят?

# 145
Не знам нито колко е оксиданта, нито номера - фризьорката ми смесва няколко, за да стане цвят който ми харесва.
В началото експериментирахме, докато се получи точно това, което искам  Peace

# 146

Неясно защо, но Интенз рипеър е по-добра отколкото Абсолюта, въпреки че втората уж за по-изтощена коса...
От години позлвам Интенза и може да се види с каква коса разполагам  Wink

Само че за съжаление поръчах Абсолют рипеър преди да прочета поста ти .. дано и тя да ми се отрази добре на косата, пък следващия път ще пробвам с Интенз  Rolling Eyes И друго да питам.. има ли някоя от вас, която е била с много изтощена коса и точно някакъв продукт да я е оправил или единственото решение е ножицата, че хич не ми се разделя с косата ми .. почти до кръста е  Cry Hug
Недей да съжаляваш за избора си. Пробвала съм и двете маски, и интенза и абсолюта. Лично на мен повече ми хареса абсолюта и съм по-доволна от нея. Зависи и от косата ти. Не мисля, че ще съжаляваш.
Колкото до боята на Вела колестон, продава се в сайта www.hair2007.bg
И нея съм ползвала в търсенето на перфектния цвят, но не останах доволна - бързо ми падна цвета, а и не се получи точно този, който гледах на каталога.
Като цяло мисля, че ти стана ясно, че няма универсални продукти, пробвай и ще видиш дали при теб ще има ефект.

# 147
Ооо да  Crazy днес ми пристигна маската утре ще се намацамм  Rolling Eyes Hug

# 148
Ооо да  Crazy днес ми пристигна маската утре ще се намацамм  Rolling Eyes Hug
Здравейте и от мен,
аз ползвам маската на Лореал Абсолют рипеър и съм много доволна.Направи косата ми с повече блясък и  е повече жизнена.
Понеже сме на море и  реших да си взема от серията на Солар Сюблим.Мога да похваля и нея,косата ми има страхотен блясък и слънцето и морето не ми повлияха.Препоръчвам ги Peace
П.С.вчера се боядисах с Палете 100 и останах още по доволна,получи се това което искам,а именно бяло русо.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт