Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Моля да не дискутираме тази тема тук повече Peace
Това е най-умното по темата.
МГМ и blekuta, също мисля е казала достатъчно.
Хайде, да не мятаме лайна из темата относно ценностната система на този и онзи.

п.п. и да съм по темата- Някой да ми каже от къде мога да си взема килимче за редене до 1500 части?

Виж ТУК
  Party

# 676
  • София
Поне в плевенския Кауфланд имаше разнообразие на Равенсбургер, от тези 2х1000 и други разни Simple Smile

В Софийския ,Дружба,няма изобщо от тази марка.

# 677
  • Враца
здравейте

и аз съм фен на пъзелите, но чак сега се записвам при вас, защото имам  въпрос.
айта на НИНЕВИЯ ми излиза с някакви знаци странни- не е език, а приличат на кодове newsm78

по тази причина не мога да видя колко е цената на доставката /друг е въпроса, че с тия йероглифи едва ли ще мога да се ориенти рам и да поръчам/
та колко е доставката, и ако поръчам повече от 1 наведнъж двойна ли е доставката или не?

мерси предварително

# 678
В сайта пише, че доставката за София е безплатна. За страната е 4лв с Български пощи и 5лв с БулПост.
Ако бъдат закупени няколко продукта в една поръчка се плаща една доставка.

А да попитам - тези пъзели качествени ли са? Не съм редила от тази марка newsm78

# 679
  • Враца
В сайта пише, че доставката за София е безплатна. За страната е 4лв с Български пощи и 5лв с БулПост.
Ако бъдат закупени няколко продукта в една поръчка се плаща една доставка.

А да попитам - тези пъзели качествени ли са? Не съм редила от тази марка newsm78

благодаря  bouquet
и аз се чудя дали са качествени Simple Smile

# 680
  • Някъде там на юг...
Момичета, обещах да ви дам снимки да им се насладите:

http://desikr.multiply.com/photos/album/17/17

Grinning

# 681
Dragon's Bride,Аз си поръчах и даже снощи пристигна от mytoys.de   http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.gp.ca03.05/1437273
Всъщност,има един правоъг.плат/наподобява перящите салфетки от миналото,но по-плътен и дебел,малко като колосан стои/,има две черни ластичета/широк ластик/ и един надуваем/това ме учуди,очаквах да е пластмаса//цилиндър,около който се навива платът и после се нанизват ластиците в 2-та края.Изглежда простичко,а показаното от Vitaminka ми иглежда по-добре-има оразмеряване.

Ще снимам и ще сложа снимки до края на деня.
------------------------------------------------------------------
Eto:   http://nelielina.snimka.bg/hobby/p-zeli.343611.15928185

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 15:26 от ФЕЯТА

# 682
  • София
И аз имам това килимче - купувах го от френския сайт. Удобно е, само че според мен е малко мъничко - когато се реди пъзел от 1000 части и се сглоби рамката, почти не остава място за парченца отстрани. Така че трябват поне две според мен Mr. Green
Иначе сега съм си харесала такова нещо и смятам другата седмица да си го поръчам като личен коледен подарък Party

# 683
И Добрич в кауфланд са пуснали пъзели на Равенсбургер. Днес с каката избирахме половин час. Определено има супер детски пъзели. Купихме един от 200 части и го наредихме с каката за половин час. Супер добро качество за детски пъзел /имаме доста от различни марки/. Големите не ги гледах, че имам 5 за редене. Детските бяха много видове. Определено ние вече минаваме на 200 парчета. Цената им обаче не е малка никак. Тя искаше поне 3 да купя, ама не.  Grinning

# 684
  • Стара Загора
Във Fancy има намалени пъзели Клементони панорамни 1000ч. 13-15лв.Имаше с пингвини, с бебета, с Мечо Пух и др. Детски с Winx,Kaмбанка, колите, Мечо Пух по 8,50 -60,104 части,на тези от 250ч. не им запомних цените.
Равенсбургер има и в Метро, обаче малко бяха останали,миналия път като ходих имаше повече.

# 685
  • Враца
аз си харесах пъзели от май тойс, дали ще има желаещи от вас да направим обща поръчка?
поне 4-5 човека, за да ни излезе по-евтина доставката?
аз съм от сф.

# 686
  • София
аз си харесах пъзели от май тойс, дали ще има желаещи от вас да направим обща поръчка?
поне 4-5 човека, за да ни излезе по-евтина доставката?
аз съм от сф.
Аз съм съгласна.

# 687
Най-после си намерих пъзел-Москва,но от тази марка никога не съм нареждала.Хубави ли са като качество елементите.   http://www.knijarnica-ninevia.com/catalog/index.php?cPath=145&am … fdece81c667a3d05b

# 688
Най-после си намерих пъзел-Москва,но от тази марка никога не съм нареждала.Хубави ли са като качество елементите.   http://www.knijarnica-ninevia.com/catalog/index.php?cPath=145&am … fdece81c667a3d05b

Сега разгледах сайта и се сетих, че имам един пъзел на Spezet, който изоставих заради качеството Confused Довечера ще го проверя и ще пиша пак Peace

# 689
  • Пловдив
Аз имам два и единия от тях не наредих заради качеството. Обаче са сравнително старички, може сега да са се подобрили.

Общи условия

Активация на акаунт