Пъзели 10

• 46 246
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Den Haag
Зори, на мен Едука ми изпратиха липсващото парченце  на един друг пъзел, би трябвало и другите фирми да почнат да процедират като тях  Peace

# 661
  • Русе
Значи има надежда да си довърша рамката Praynig ,остана ми само фон да редя  Simple Smile супер забавно всички парченца ми изглеждат еднакви. Laughing

# 662
  • UK
Никого не защитавам. Само че, замисли се, 1000 евро на 20-30 човека са точно толкова незащитени с договор, точно толкова невъзможни за връщане, ако някой реши, колкото 100 на двама-трима. Би била глупачка ако открадне 100, след като е имала 1000. Не са малко пари, все пак. Можете да пишете на Тати, не знам дали би могъл да помогне, не би трябвало, но той със сигурност може да й пише съобщение.

# 663
Имам този http://www.jigsawgallery.com/details.php?refnum=C31451 пъзел на Клементони, нямам обаче време да го редя  Embarassed Не е отварян. Ако някой има интерес да ми пише на лични  Hug

# 664
Никого не защитавам. Само че, замисли се, 1000 евро на 20-30 човека са точно толкова незащитени с договор, точно толкова невъзможни за връщане, ако някой реши, колкото 100 на двама-трима. Би била глупачка ако открадне 100, след като е имала 1000. Не са малко пари, все пак. Можете да пишете на Тати, не знам дали би могъл да помогне, не би трябвало, но той със сигурност може да й пише съобщение.

Замислям се,обаче както вече писах,от тези 30 човека имаше много от София,и те със сигурност щяха да намерят начин да я потърсят.А Таня от Стара Загора,майка на 2 малки деца,дали ще се грабне да пътува....Хайде стига,аз не съм психолог,ама то не е далече от ума.

МГМ,какво според теб възпира,възпрепядства Шехина да не намери време да напише 2 реда,ако има намерение да върне парите.Какво би могло да е,една основателна причина измисли!?Как на едни си е направила труда да ги върне,отивайки в банката,а на други -не!

Няма да пиша по проблема повече!

# 665
  • UK
Шехина не живее в София, не знам какво би могло да помогне това, че някои са били от София. И как точно си представяш тя е нагласила нещата точно така, че Таня от Стара Загора, майка на две деца, да й прати парите, та да й ги вземе? Не знам какъв е проблема на Шехина, и изобщо не ме интересува, както казах - не съм засегната. Но ми се струва нелепо да откраднеш 100 евро, които са нищо като сума, вместо 1000, което си е доста повече.

# 666
Моля да не дискутираме тази тема тук повече Peace

# 667
  • София

Ако имаш възможност чуй се с нея защото е много неприятно. Аз също и писах в скайп, но не ми е отговорила. Дано и засегнатите да се включат за да кажат дали има развитие, може да е възстановила своевременно сумите. Аз участвах 2 или 3 пъти в поръчка и нямаше проблеми.  Peace

# 668
  • София
При нас кризата не се усеща още осезаемо, въпреки че аз не работя вече 4-ти месец. Добре, че годеникът ми е по-спестовен от мен и се е погрижил да имаме бели пари за черни дни. И че не спира да работи като вол, за да ни издържа, докато сме в това положение... Това относително спокойствие ми дава възможност аз да си търся по-спокойно работа и да си позволявам статута на "гладен аристократ", като не приемам работа далеч под ценза, опита и качествата ми Wink

Между другото, Люлякови нощи, тази забележка, която правиш за "гладните аристократи" ми се стори малко, хм, странна. В крайна сметка, ако твоят приоритет е да работиш на всяка цена, за да печелиш пари, има и хора, за които кариерата е важна и е ясно, че неустоимото предложение да са хигиенисти няма да ги устройва, ако са млади, с образование, опит и пр., и пр. Т.е. работата при тях не е крайна ценност, а инструмент, който те използват, за да се движат нагоре в кариерната си пътека. Просто ми се стори, че съдиш прибързано, но може би имаш предвид друг тип хора.

# 669
Ще ходя в софия за 3-4 часа
от къде да си  купя пъзели на Касторланд
 Praynig

# 670
  • Някъде там на юг...
Здравейте момичета!

Интересна темичка сте заформили  Simple Smile Съвсем случайно попаднах тук. Дъщеря ми отскоро реди и обожава пъзели. Малка е , но изключително добре се справя с тези от по 100 части. Аз пък да се похваля, че имам три ретро пъзела  Simple Smile По-късно или утре сутрин мога да ви пусна снимки да им се порадвате  Wink

Лека вечер!

# 671
Denifire, пъзели на Касторланд в Илиянци.

# 672
  • София
Това е най-умното по темата.
МГМ и blekuta, също мисля е казала достатъчно.
Хайде, да не мятаме лайна из темата относно ценностната система на този и онзи.

п.п. и да съм по темата- Някой да ми каже от къде мога да си взема килимче за редене до 1500 части?

# 673
  • София
Някой да ми каже от къде мога да си взема килимче за редене до 1500 части?

Видях в Bokktrading ,Sky City да се продава килимче,но не обърнах внимание до колко части е.
Аз пък да питам има ли място в София,където има голямо разнообразие на пъзели Ravensburger?

# 674
Поне в плевенския Кауфланд имаше разнообразие на Равенсбургер, от тези 2х1000 и други разни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт