За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 023
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Сиренце, пускай нова тема Laughing.

# 766
Има ли тема за домашните   любимци   и къде   да я търся?

# 767
# 768
Благодаря ти много ,zayak3 .   bouquet

# 769
Много искам да знам някой дали има новия кухненски робот който рекламират по телевизията Kenwood Multi Pro и къде да го намеря на каквяа цена е ?  newsm78 Много ми харесва, дайте идеи къде мога да го намеря или поне цената да му видя?

# 770
  • Плевен
За цена сигурно е 300-400лв. Виж в големите магазини за техника.
http://www.technomarket.bg/products.php?page=1&klasaswe=007&grupaswe=024

# 771
# 772
Не знам дали въпроса ми е за тук но не си заслужава да пускам тема така че .....
Използвам чата в АБВ, след като ми преинсталираха компютъра чата стана мнооого бавен, защо е така и как може да се поправи? Ще ви бъда благодарна   bouquet

# 773
Не знам дали въпроса ми е за тук но не си заслужава да пускам тема така че .....
Използвам чата в АБВ, след като ми преинсталираха компютъра чата стана мнооого бавен, защо е така и как може да се поправи? Ще ви бъда благодарна   bouquet

Питай ТУК Peace.

# 774
не съм чела предишните мнения в темата, но ще го направя...Така че не се сърдете ако въпросът е задаван, но все пак да питам
- как почиствате алуминиевите щори от праха и насъбралата се мръсотия по тях - тези, в кухнята ми, коитоса в близост до печката са не само прашни, но и с полепнали частици явно от мазнина по тях Embarassed  Пробвах да бърша, обаче всичкосе замазва и нищо не става

# 775
tuly , с яко бърсане лента по лента (внимателно - че режат! Sad)

# 776
Моя позната ги сваля и в банята ги напръсква с обезмаслител,оставяш така  за известно време и след това  изплакваш.
Аз така си чистя  мрежите на аспиратора.

# 777
  • Варна
Точно така правя и аз - с обезмаслител.   Peace

# 778
аууу, е от това се опасявах....

то и варианта със свалянето не ме устройва много, ама а после ,като се изплакнат с водата - не остват ли петна от засъхналите капки вода по тях....

а дали това чудо, едно като парострука, което рекламират по ТВ-то би свършило работа newsm78

# 779
  • На брега на реката
Няма да имаш проблем - сваляй , разстилай на пода в банята и става много лесно и бързо  Peace

Общи условия

Активация на акаунт