За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 189
  • 781
  •   1
Отговори
# 45
  • Countryside
Ако е по поръчка няма страшно, те си знаят какво да смятат и какви плоскости да поръчат. Ако си я правите сами трябва да прочетете инструкциите на уредите за вграждане. Там са дадени габаритите и необходимата ниша, за да се вгради.

# 46
  • София
Понеже явно целите кухни никой не е виждал, да попитам такова шкафче или подобно някой да е виждал, в някой магазин?Търся само с чекмеджета.

# 47
  • Countryside
Тайна, това е кухненски модул. Всички готови модулни кухни имат такъв елемент, само си избираш цвят.

# 48
  • София
Тайна, това е кухненски модул. Всички готови модулни кухни имат такъв елемент, само си избираш цвят.
Сиренце, тези са полско производство.Аз не искам цяла кухня, само такива шкафчета ми трябват - две, но нямам възможност да обикалям и търся.Та за това питам има ли ги някъде , направо там да отивам.Тези,които намерих в нета, повечето са за хол.

# 49
Няма ли ги в Явор?

# 50
Или в Арон?
И двата магазина имат сайтове, също какво и Айко и ЛАбиринт ( и там има полски мебели). Все един от четирите ще го има.

# 51
  • София
Продължавам да търся по сайтовете с мебели.

# 52
  • Countryside
Айко, Комо, Явор, Лабиринт трябва да има. Явор и Комо са един до друг поне Wink

# 53
Във Варна мебели на BODZIO, от чийто католог е модула, продава фирма ГАРОНИ, а те доколкото видях имат магазин и в София. Можеш да провериш дали предлагат доставка на отделни модули.

# 54
# 55
  • София
Много благодаря, отворих сайтовете на всички, сега ровя. Ще питам и в Гарони, намерих им сайта и магазина в София!

justice, много ти благодаря, явно не търся на правилното място, защото и в явор рових и не го видях. Hug Heart Eyes

# 56
  • Морска приказка
ar4ibar4i    както ти е казала сиренце, стандартните шкафове се правят 51-53 см дълбоки, а работния плот е 60 см. Имай предвид, че зад шкафовете се оставя работно пространство4-5 см,  т.е.  по-навътре са  от плота. Отпред случая е същия заедно с вратичките шкафа не излиза пред   плота, така че се съобразявате с тези 60 см на плота и това е. друг е въпроса,ако кухнята ще е по-нестандартна и плота ще е по-широк от стандартния.

# 57
  • Countryside
друг е въпроса,ако кухнята ще е по-нестандартна и плота ще е по-широк от стандартния.
Няма такъв филм, това е стандарт  Tired Аз исках 70см ширина на плота, ама не можах да намеря.

# 58
  • Русе
друг е въпроса,ако кухнята ще е по-нестандартна и плота ще е по-широк от стандартния.
Няма такъв филм, това е стандарт  Tired Аз исках 70см ширина на плота, ама не можах да намеря.

Има по-широки, мисля че 70 или 90 см, но само по поръчка и много рядко се намират.

# 59
  • Countryside
Свърши вече, кухнята ми е готова. Ама изрушках половин София навсякъде ми казваха, че има само 60см, можело да се снажда, ама аз се отказах от този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт