За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема

• 69 077
  • 781
  •   1
Отговори
# 75
Сетих се и аз да питам нещо Flutter
Слагате ли нещо между долният чаршаф и матрака? Има ли някъква специална калъфка или направо да си пльосна чаршафчето newsm78

Нищо не слагам. Какви са твоите съображения?

# 76
Слагате ли нещо между долният чаршаф и матрака? Има ли някъква специална калъфка или направо да си пльосна чаршафчето newsm78

Нищо не слагам. Какви са твоите съображения?
Може да й се плъзга чаршафа... Thinking
Ако е така, можеш да сложиш памучна калъвка под чаршафа....или хавлиена Simple Smile

# 77
  • Варна
Нашия матрак е от някаква хлъзгава сатенирана материя и за това си купихме над матрачна стелка.

# 78
  • Русе
Нашия матрак е от някаква хлъзгава сатенирана материя и за това си купихме над матрачна стелка.

Нашият е на Тед, вече не си спомням какъв точно модел, купих му надматрачна стелка, сложих я два пъти и после я махнах. Само спарваше допълнително и се събираше, въпреки че си беше закрепена както трябва. Чаршафите обаче са от трико и съм много доволна.

# 79
А може ли да ми препоръчате българска фирма или друга която мога да купя от тука. Кой е максималния размер на чаршафите които мога да си купя?

# 80
А може ли да ми препоръчате българска фирма или друга която мога да купя от тука. Кой е максималния размер на чаршафите които мога да си купя?
А къде е "тука"? В сърцето на любимия трудно ще стане доставката  Wink Grinning

# 81
И аз тук да ви питам. Имаме една къщурка в Сопот и ни се ще да я пуснем из чуждестранни сайтове за продажба на някой заблуден англичанин. Имате ли опит в подобни сайтове да ми предложите,че чичо Гошо все платени ми показва за по 400-500 паунда на обява  Rolling Eyes  ?!

# 82
Ей, Руске, преби ма от смех пак Joy.
Между другото в Метро гледах едни като хавлиени чаршафи и имаше и като за нашата спалня.

# 83
Ей, Руске, преби ма от смех пак Joy.
Между другото в Метро гледах едни като хавлиени чаршафи и имаше и като за нашата спалня.
Що? Ти да не би да разбра къде е "тука"?  Grinning

А иначе и аз имам такъв голям хавлиен чаршав за спалнята. Много хубаво се спи на него Crazy

И аз тук да ви питам. Имаме една къщурка в Сопот и ни се ще да я пуснем из чуждестранни сайтове за продажба на някой заблуден англичанин. Имате ли опит в подобни сайтове да ми предложите,че чичо Гошо все платени ми показва за по 400-500 паунда на обява  Rolling Eyes  ?!
Дайте я на нашенски агенции на недвижими имоти.
Те знаят къде и как да я пласират.
Е, ще ви одрусат с комисионна, ама поне ще ви е чиста работата Peace

# 84
Руске, разбрах. Тука Laughing. Демек у нашенско.
Пък за тез хавлиените все съм си мислила, че ще топлят Thinking.

# 85
  • Русе
Руске, разбрах. Тука Laughing. Демек у нашенско.
Пък за тез хавлиените все съм си мислила, че ще топлят Thinking.

И аз имам на тези от Метро, не се сеща, фирмата, но трико, такива са ми и калъфките, вече няколко години сме с тях и съм много доволна. Трикото е много мекичко и не топли като хавлията. Ние държим да ни е доста хладно.

# 86
  • Толбухин
Има чаршаф с ластик от трико и стреч.Размерите са 220х200,160х200,100х200.
Хавлиените чаршафи са стреч.

# 87
  • Пловдив
И аз тук да ви питам. Имаме една къщурка в Сопот и ни се ще да я пуснем из чуждестранни сайтове за продажба на някой заблуден англичанин. Имате ли опит в подобни сайтове да ми предложите,че чичо Гошо все платени ми показва за по 400-500 паунда на обява  Rolling Eyes  ?!
Ти обяви ли я в българските сайтове? Защото има разни от Сопот, които си търсят нещо тук Simple Smile Не съм аз, но над нас има един празен етаж и все ме питат знам ли дали се продава Simple Smile

# 88
Много хубави трико чаршафи с ластик си купихме в Комо. Аз ги използвам за под-чаршаф. Слагам ги над матрака и под чаршафите, сменям ги не всяка седмица, както сменям горните, върху които спим. Имаше много размери и за единично, и да двойно легло.

# 89
Ти обяви ли я в българските сайтове? Защото има разни от Сопот, които си търсят нещо тук Simple Smile Не съм аз, но над нас има един празен етаж и все ме питат знам ли дали се продава Simple Smile

Да,пуснах я в българските сайтове! На ул.Лейвица се намира,сега видях,че си от Сопот,сигурно ще се сетиш!  Laughing
Не ни се занимава с агенции засега,но май ще се наложи!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт