Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 23 941
  • 295
  •   1
Отговори
# 105
на мен ми започнах след 7мия някъде а преди това всеедно не съм бременна няма да ми се гади хапвам си само дето бях станала по мързелива и лежах много и само ядях Laughing

# 106
 newsm53 Жестока работа ............... при мен са си от началото киселиничките , та до края .И първият път и сега вторият , са си все налице ........и след 4-тия и преди него , та до 9-тия .

# 107
Може ли да се прави секс с паднала тапа,с презерватив? newsm78

# 108

#Crazy Ама ти всеки момент можеш да родиш, какъв секс newsm78 По-добре се готви за болницата, а не за леглото Peace

# 109
  • София

#Crazy Ама ти всеки момент можеш да родиш, какъв секс newsm78 По-добре се готви за болницата, а не за леглото Peace
Joy  Joy  Joy
По-добре стягай багажа за болницата  Peace

# 110
  JoyАз съм го стегнала ама все пак да питам,че ми настояват да стопля леглото за последно в следващите месец,два Joy

# 111
като влезеш в 4-я ще отминат тези неразположения

Мит е това за мен....Влязох и започнаха неразположенията ми.......До обяд съм неадекватна, пък ако взема,че имам неблагоразумието да закусам - отиде целия ден!

На едни тогава започва на други свършва, поне след 4-я може да се приемат разни хапчета, преди това е ад. не е мит а въпрос на организъм Peace

Както си написала сама - всичко е до организъм...А и какво да кажат момичетата, които по една или друга причина за да запазят бременността си и хапчета пият, и на системи ги слагат до 4 месец......А е мит, защото е много разпространено това схващане, вкл. и по разните книги така пише - добре дошли в триместъра на спокойствието и успокоението. Не искам да споря, написах предния пост без да целя заяждане. И с този това не целя.

# 112
по добре недей да правиш нищо защото при паднала тапа не трябва да се прави секс и да се взима вана или да се къпеш в басейн или море,защото тапата е била един вид защита за микроби и инфекции,мен така ми пише на упътването което ми дадоха от болницата така че по добре недей за да не заразиш бебо защото точно сега са най чувствителни към тези неща

# 113
  • София
Не че и аз искам да се заяждам,но не само,че е мит,ама е и страхотно клише...
При някой лошото не минава до края,при други минава бързо,трети въобще пък нямат,все пак да не обясняваме на мама Цоцоланка-тя за мен е майка героиня-за 4-ти път й е,и,Ади,точно тя няма да седне да се заяжда с когото и да било...

# 114
Ок, изтрих си постовете, мир да има Peace Щом сте майки героини, няма смисъл да се спори с вас. И аз не си падам по клишетата, така че няма да се обаждам, където не ми е мястото Hug

# 115
Може би е мит, но аз от 4 до 7 месец имах суууупер бременност.Преди това не ядях мнооооооооооого неща, от 4 започнах да хапвам някои и докрая вече почти всичко пак хапвах.За мен тоя мит беше реалност-освен това има голямо значение,че тогава се успокояваш,че може би всичко е ок и свикваш с бременността Grinning
Много късмет на бременните   bouquet  bouquet

# 116
  • Пловдив
И с двете бременности се чувствах чудесно през втория триместър.Може би неслучайно го наричат ''златната среда''.При първата бременност най-зле ми беше накрая-киселини,болезнени контракции,пудуване,безсъние.Сега при втората бременност ми беше зле в началото(за разлика от първата),но пък тихичко ще кажа,че засега се чувствам прекрасно и дано така да продължи до края Simple Smile

Въпреки че всичко е индивидуално.

# 117
И с двете бременности се чувствах чудесно през втория триместър.Може би неслучайно го наричат ''златната среда''.При първата бременност най-зле ми беше накрая-киселини,болезнени контракции,пудуване,безсъние.Сега при втората бременност ми беше зле в началото(за разлика от първата),но пък тихичко ще кажа,че засега се чувствам прекрасно и дано така да продължи до края Simple Smile

Въпреки че всичко е индивидуално.

Никак не ми се иска да те разочаровам и от сърци ти пожелава всичко да е ок  bouquet, но аз се почувствах зле в началото (даже около 2-рата седм) на 9 месец.....но е факт ,че при всяка бременност(дори за една и съща жена) е различно.

# 118
Здравейте!
След дълго чакане и молене и кво ли още не май съм бременна. Но пък теста показа отрицателен резултат. А на преглед при лекарката ще ходя чак след 5 дни. Направо ще се побъркам. Защо теста показва отрицателен резултат. по какво друго да разбера дали съм бременна. Вече нямам търпение.

# 119
4акай малко....,симптоми имаш ли?Закъснява ли ти М?Никаква информация не си дала.

Общи условия

Активация на акаунт