Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 23 947
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
Ами аз нямах признаци на бременност до 6м,а след това вече се виждаше с просто око,така че незнам за какви други начини питаш.Признаците не са задължителни.
За мен начините за потвръждаване на бременност са тест за бременност,кръвен тест,преглед от АГ. Peace

# 121
Можеш да си направиш кръвен тест.

# 122
  • след Околовръстното
Е, как реши че си бременна при отрицателен тест newsm78

# 123
  • Някъде там на юг...
Това чакане май влудява хората Rolling Eyes

# 124
  • Mediterraneo
.....но е факт ,че при всяка бременност(дори за една и съща жена) е различно.

Факт е, да. Трета бременност и съвсем различна от първите две. Те от своя страна също се различаваха тотално. Първата ми бременност протече най- спокойно, най- радостно и без особени болежки и оплаквания. Но явно и ЕГН- то си казва думата  Grinning

# 125
  • софия
Как "май си бременна"? Ако ти закъснява и теста е отрицателен, може да е заради жегите. По принцип редовен ли ти е цикъла?
Дано е това, което искаш, но не съм чувала за бременна с отрицателен тест!

# 126
Цитат
Хайде, поредната тема.  Tired
   ooooh!  ooooh!  ooooh!

Направи си кръвен тест  Rolling Eyes

# 127
Ами дано да си, макар че аз бих изчакала положително тестче преди да се радвам  newsm78 Кръвният тест е най-бърз и достоверен в твоя случай  Wink

# 128
Цитат
Може ли да се прави секс с паднала тапа,с презерватив?
 Joy
Ама можеш разбира се ,но нека багажа да стои до леглото ,че току виж си родила  Mr. Green

# 129
Цитат
Може ли да се прави секс с паднала тапа,с презерватив?
  Joy
Ама можеш разбира се ,но нека багажа да стои до леглото ,че току виж си родила  Mr. Green

То бива зор ама пък чак толкова.....

# 130
  • Пловдив
тихичко ще кажа,че засега се чувствам прекрасно и дано така да продължи до края Simple Smile
Никак не ми се иска да те разочаровам и от сърци ти пожелава всичко да е ок  bouquet, но аз се почувствах зле в началото (даже около 2-рата седм) на 9 месец.....но е факт ,че при всяка бременност(дори за една и съща жена) е различно.
Gundie,мооооля те не ме разочаровай Hug.Като знам предния път колко зле ми беше накрая(добре че родих 2 седмици по-рано) хич не ми се иска и сега да е така Rolling Eyes.

Здравейте!
След дълго чакане и молене и кво ли още не май съм бременна. Но пък теста показа отрицателен резултат. А на преглед при лекарката ще ходя чак след 5 дни. Направо ще се побъркам. Защо теста показва отрицателен резултат. по какво друго да разбера дали съм бременна. Вече нямам търпение.
Може би още е прекалено рано.Изчакай няколко дни и повтори теста или направи кръвен тест-с него най-бързо ще разбереш.Дори и да отидеш на лекар  сигурно ще е прекалено рано да се види плоден сак. Confused
Ама наистина хич не си дала подробности.Ако обясниш и ние ще можем да ти дадем по-адекватни отговори и съвети. Peace

# 131
Това чакане май влудява хората Rolling Eyes

Ааа, не бе, майтап е #Crazy. Като помня аз как бях почекняла миналата година ooooh!. Хем знаех какви съм ги свършила Laughing, хем тест си направих и излезе +, хем докато ми стане време за преглед при доктор вече бях на ръба на нервна криза Rolling Eyes. Тъй че напълно разбирам всички, които се чудят дали са, и кога са, и възможно ли е да са, и т.н. Страшно е изнервящо, докато не разбереш със сигурност.

# 132
Здравейте! Видях тема 'Бързи въпроси и отговори' и бих искала да ви попитам нещо: в 23 г.с. съм и като кихна усещам, сякаш ми се пишка много, че имам леко изпускане (или течение), няма цвят, нито миризма, правила съм си и микробиология - ок е. Нормално ли е? Вчера бяхме и на лекар - на видеозона бебокът си беше добре. Предварително благодаря!

# 133
Казват , че по време на бременноста е нормално да ти се засили течението , стига да е без мириз и да не ти е дискомфортно .Сигурно е от това , щом и изследванията ти са добре ,  не се притеснявай . . Peace
Желая ти лека бременност .

# 134
Благодаря, pisi81!

Общи условия

Активация на акаунт