Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 23 952
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
И аз така усещах все едно ще се изпусна,при кихане и при кашляне ми се е случвало.При мен обаче започна при по кьсна бременност.

# 136
Моля ви дайте ми съвет за главоболие.По принцип кръвното ми е 110/70.Днес на ЖК ми беше 100/60.Но сега вечерта чак ми се гади,главата ме боли отзад към врата.Пих парацетамол-не минава.Имам чувството,че имам температура,но не -мерих я 36,3.Направо ми иде да си ускубя косите от болка.Забравих да кажа,че съм в 11 г.с.

# 137
  • Пловдив
Харемче,чувала съм,че пиенето на много вода би помогнало.
А другото е ,да легнеш и да спинкаш Flutter

Много ти съчувствам,защото и аз понякога имам страшно главоболие,но не смея нищо да пия и си страдам Confused

# 138
  • София
в 23 г.с. съм и като кихна усещам, сякаш ми се пишка много, че имам леко изпускане (или течение), няма цвят, нито миризма, правила съм си и микробиология - ок е.
При мен беше почти през цялата бременност. Кихам и съм се подмокрила. Ревях на мъж ми, че съм пикла Simple Smile

# 139
Харем,аз пие Парацетамол при главоболие,но ми помагаше.Защо не се консултираш с гинеколога си?Кафе,кола,шоколад не памагат ли?Би трабвало да ти вдигат малки крьвното и да намалят главоболието.

# 140
  • Пловдив
Харем мила за съжаление това е - парацетамол и но шпа, даже в тия седмици мойта лична нищо не ми даваше още. После даже и антибиотик пик, че бях доста болна, а и вирус не е хубаво да циркулира в тялото.

Момичета може ли да ми отговорите може би на един тъп въпрос,но аз не знам отговора му и се осмелявам да ви питам - какво представлява прегледа за разкритие?

# 141
С втората бременност ми беше лошо до към 4-ия месец,но не съм повръщала.Помагаше ми смукането на лимони/кисело./

# 142
На някой случвало ли му се е да го боли пъпчето? Мен започва да ме боли все по-често, особено през ноща. Много трудно ми става да се обръщам.

# 143
  • София
Моля ви дайте ми съвет за главоболие.По принцип кръвното ми е 110/70.Днес на ЖК ми беше 100/60.Но сега вечерта чак ми се гади,главата ме боли отзад към врата.Пих парацетамол-не минава.Имам чувството,че имам температура,но не -мерих я 36,3.Направо ми иде да си ускубя косите от болка.Забравих да кажа,че съм в 11 г.с.

Айрян със сол. Вдига кръвното веднага.

# 144
  • Бургас
На някой случвало ли му се е да го боли пъпчето? Мен започва да ме боли все по-често, особено през ноща. Много трудно ми става да се обръщам.
Да на мен постоянно,не се притеснявай  Peace

# 145
...Момичета може ли да ми отговорите може би на един тъп въпрос,но аз не знам отговора му исе осмелявам да ви питам - какво представлява прегледа за разкритие?

Лягаш на тъй нареченото "магаре". Прегледа се извършва с ръка от лекар. С пръсти мери разкритието, най-просто казано. Не е приятно, но не можеш му избяга Laughing.

В какъв смисъл те боли пъпа? Мен ме болеше, защото бебето искаше да излиза оттам Laughing, яко опъваше кожицата, в резултат на което се сдобих с две /слава богу едва забележими/ стрии в областта. Иначе не виждам причина да боли.

# 146
За главоболието , най- вероятно ти е от кръвното и жегите , пиивай си нещо сладко и газирано , направи си една несколичка или тоник с лимонче . Хапчета не е препоръчително да пиеш , но давай повече течности , шоколад и дано мине . Аааааааааааа и не стой и ходи много по жегите . Аз държа 130 /90 кръвно , но от ония дни беше падноло на 110 /70 и бях като ударен самолет .

# 147
  • Пловдив
Е това с прътите ми убягваше. Просто не знаех как става точно замерването   Blush

Мерси за отговора   bouquet

# 148
Е това с прътите ми убягваше. Просто не знаех как става точно замерването   Blush

На мен ми правиха такув преглед чак когато постъпих да раждам . Честно да ти кажа , даже почувствах облекчение , не ми е било неприятно . Дано и на теб не ти се налага да го търпиш преди това . Иначе като че ли си на обикновен гинекологичен преглед само дето е само с пръсти , а с онова нещо ( незнам как се нарича , но е доста по неприятно ).

# 149
В какъв смисъл те боли пъпа? Мен ме болеше, защото бебето искаше да излиза оттам Laughing, яко опъваше кожицата, в резултат на което се сдобих с две /слава богу едва забележими/ стрии в областта. Иначе не виждам причина да боли.

Усещам една леко пареща и придръпваща болка.

Общи условия

Активация на акаунт