Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 23 942
  • 295
  •   1
Отговори
# 90
според мен изчакай поне първите 3 месеца да минат мен така ме посъветваха за боядисването и задължително с безамонячна боя и като се боядисваш да е на много проветрено място за да не се надишаш с миризми ако може на тераса или на открито най добре

# 91
  • София
Момичета,кога може да се получи такова кървене? Аз съм вече 6-та седмица. Нали не е опасно вече за такова кървене? Имам един въпрос Simple Smile Мога ли да си боядисвам косата?
Laughing

Можеш.
Можеш също така да си лакираш ноктите, да ползваш грим и да се обезкосмяваш.

# 92
Момичета,кога може да се получи такова кървене? Аз съм вече 6-та седмица. Нали не е опасно вече за такова кървене? Имам един въпрос Simple Smile Мога ли да си боядисвам косата?
Laughing

Можеш.
Можеш също така да си лакираш ноктите, да ползваш грим и да се обезкосмяваш.

Само да вметна линк от една друга тема, в която става въпрос за лаковете и т.н. за вредните съставки в козметиката. Погледни четвъртия пост. Там CI e цитирал и коментирал поста на rissse.

# 93
Момичета, от 2 дни на бебчо му хареса да седи ниско долу и по някой път ми причинява болка. Гледам да лежа, но като стана от леглото да отида до тоалетната и после пак легна, той отново си е заел любимата позиция. 2 пъти усетих много силна болка. Това нормално ли е?
Другото което ме притеснява е, че снощи и преди малко усетих нещо странно, което ми е трудно да обясня. Не съм сигурна дали е пулсиране на шийката или бебчо ме побутва по пикочния мехур. Много странно, като пропукване. Веднага след това ми се допишква. Случвало ли ви се е?
Звънях на доки, но не можах да се свържа.
Моля ви, ако някой е изпитвал нещо подобно да ми пише. Много съм притеснена.  Tired

# 94
Най- вероятно те притиска по мехура , но нали болката е КРАТКА И НЯКАК ПРЕРЯЗВАЩА , а не постоянна . Аз я чувствам , но когато съм стискала повечко .
П.П: сега виждам че ти си в малки седмици . Я по-добре бъди настоятелна и се свържи с доки да те погледне  .При мен се случва , но аз съм почти на финала .........и му липсва и място вече  .

# 95
Justice, мисля че е нормално и аз съм така. Моето бебе си е обърнато вече с главата надолу и доста ми тежи, усещам и болка в пикочния мехур. Пулсиране също усещам. Ставането от леглото ми е голяма трудност, още повече, че и коремът вече ми е огромен и тежи страшно. Консултирай се с доктора ти, но мисля, че това си е нормално с напредването на бременността. Видях. че си 18 г.с, на мен тежестта и тези болешки ми започнаха към 26 г.с, ама то си е строго индивидуално.

# 96
Другото което ме притеснява е, че снощи и преди малко усетих нещо странно, което ми е трудно да обясня. Не съм сигурна дали е пулсиране на шийката или бебчо ме побутва по пикочния мехур. Много странно, като пропукване. Веднага след това ми се допишква. Случвало ли ви се е?
.  Tired

Да те успокоя Grinning-описваш усещането много правилно-за първи път усетих подобно нещо сигурно също в 18-та седмица, не ми се случва често, но може би през ден, понякога по няколко пъти на ден. На мен обаче не ми се пишка след това. Незнам дали е от бебчовците и да си призная...забравих да питам вчера доктора Embarassed Бях притеснена покрай зацапването, заради което отидох, но все едно-и той не можа да ми каже откъде е. Бебенцата бяха добре, шийката също, така че сигурно не е проблем.../не че ти помогнах, но поне те успокоих, че не си единствената и при мен засега няма усложнения/. Пиши все пак, ако се свържеш с твоя лекар, аз как забравих да питам....сега ме е срам да му звъня ooooh!Пожелавам ти безпроблемна бременност!

# 97
аз имах това усещане и все още го имам.мисля че е защото са ми слезнали течности в пикочния мехур и няма място и бебо като мръдне тогава се получава,не съм питала доктор ама до сега всички изследвания и всичко е наред,ако това ще те успокой питай

# 98
Снощи беше около 30сек. и освен корема ме болеше и кръста, но със сигурност беше от лошата позиция на бебчо, защото като легнах на една страна и се премести веднага ми мина. Не е от стискане, защото тъкмо се връщах от wc-то, а и съм като пожарна постоянно ходя.
Иначе пия Манерот и но-шпа.
Момичета, благодаря ви за бързите отговори.  Hug

# 99
интересното е че е на мен само ми се гади без да повръщам.имам чувството че ако повърна ще ми стане по добре,но не мога.ще пробвам с лимони и краставичките и с дъвките и бонбоните и джинджифила,дано нещо помогне
аз имамсъщия проблем. в 12 седмица съм и се надявам скоро да ми мине. сок от зелена ябълка ми помага малко.

# 100
mushmulka пожелавам ти да ти мине аз поне имам няколко дена който ми остават и ще го преживея  Laughing пък и съм чувала че в началото е нормално а аз съм в края и се бях притеснила ама доки ми изписа ранитидин и помага малко

# 101
Май ранитидина хич не е полезен , аз пиех преди да разбера че съм пременна първият път , но доки каза че няма нищо да стане за краткото време дето съм пила . Изписа ми Талцид , дъвче се , но аз не мога , за това си го стривам с малко вода и го гълтам. Но хапчетата - в краен случай .................. и никаква сода . За сега пробвай дали от нещо за ядене ще ти олеква , и храна най -късно 2 часа преди лягане .И спане на по-високо , ако можеш де .  Wink

# 102
  • Mediterraneo
интересното е че е на мен само ми се гади без да повръщам.имам чувството че ако повърна ще ми стане по добре,но не мога.ще пробвам с лимони и краставичките и с дъвките и бонбоните и джинджифила,дано нещо помогне
аз имамсъщия проблем. в 12 седмица съм и се надявам скоро да ми мине. сок от зелена ябълка ми помага малко.

И аз бях така- ужасно ми беше лошо, гадеше ми се, но един път не повърнах. Няколко пъти ми идваше да си бръкна в гърлото, да повърна, та ми олекне  ooooh! Солети и солени бисквитки спасяваха положението. Освен това трябваше на всеки час да хапвам по нещо, иначе ставаше ужасно положението  Tired

# 103
за ранитидина мен ми го изписаха след 7мия месец не е полезен първите месеци,въобще сякакви хапчета през първите месеци знам че не трябва да се пият.

# 104
като влезеш в 4-я ще отминат тези неразположения

Мит е това за мен....Влязох и започнаха неразположенията ми.......До обяд съм неадекватна, пък ако взема,че имам неблагоразумието да закусам - отиде целия ден!

Общи условия

Активация на акаунт