Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 23 950
  • 295
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте..Имам и аз едно питане...
Моя приятелка е с 10дневно закъснение и 2 положителни теста...Бременност потвърдена от лекар все още няма.Днес обаче е получила розово течение...Аз разбира се я пратих на лекар,но ми се искаше да чуя и вашето мнение...Дали е възможно да има 2 грешни теста,или пък да е от имплантирането...
Благодаря ви..

# 76
  • София
Euphoria22, спокойно, аз мисля, че ти пада тапата и съвсем скоро ще се радваш на бебче  Heart Eyes Тичай при доктора си следобяд, за да се успокоиш. Леко раждане и здраво бебче  Hug  bouquet

adi_v4, много често при имплантирането се получава леко течение, но консултацията с доктор е задължителна. 10 дни от закъснението са достатъчни, за да се види плодно сакче, така че правилно си пратила дружката си на лекар  Hug

# 77
Ади,правилно си постъпила като си я пратила на лекар.При два положителни теста,вероятността да грешат е нищожна WinkВъзможно е това розово течение да е от имплантирането,но задължително лекар трябва да го каже.
Понякога в началото на бременноста е нужна известна помощ така да се каже.Аз когато ми закъсня отидох при гинеколога,който си посещавам от години и той реши че има нужда от някаква инжекция-обясни ми че  подпомагала прихващането или нещо подобно.

Euphoria22,спокойно дошло е време да раждаш Simple SmileС дъщеря ми започна така розово и след няколко часа и контракциите дойдоха.Следобяд при доктора като отиваш си вземи и нещата за болницата,че може и да останеш Wink

# 78
Zdraveite mili bade6ti maiki!Az sam v 7 mesec i polovina i sega se svarzvam s vas!Imam vapros.
Cial den use6tam beb4o,no ve4er kato zaspia ne go 4ustvam do sutrinta.Pove4eto mi priatelki sa se sabujdali ot dvijeniata
na beb4o,no az ne!!!!!

Анетка и аз съм в 7 месец и половина почти, усещам постоянно бебето, когато лягам много рита, но после се успокоява. Докато спя не усещам, само като се събудя да ходя до тоалетна което ми се случва почти през час. Laughing Не ме будят ритници, може би спим по-дълбоко и за това. Важното е, че когато сме будни усещаме бебоците. Успокой се и се радвай, че имаш толкова здрав сън Hug

# 79
Така..дружката е бременна в 4г.с. Док е казал че не е хубаво кървене и болки в началото...Изписал е Утрогестан и Но-шпа,да лежи и да почива...Да обаче доколкото разбрах от дружката ми е кървенето е доста обилно и има болки...Ще търси второ мнение
На мен обаче...ми се струва,че това никак не е хубаво...Дали има надежда...???

# 80
И на мен ми се струва че не е добре това обилно кървене,но ти не и казвай това Thinking
А система в болницата дали няма да свърши работа,или май е още много рано Thinking.
Да лежи,да пие лекарствата и дано се размине и кървенето да спре.

# 81
На мен ми се струва,че точно защото е рано доктора не прави нищо.... Sad И за да не й го каже директно просто е изписал някакви хапчета...Знам ли дано греша...

# 82
polin_a
При Витанова съм, само че не ми дига телефона и направо  smile3511

# 83
Моля, какво означават тези съкращения от УЗ: OFD и HC.....И има ли някъде таблица където могат да се видят средните размери на плода по седмици? Благодаря.

# 84
Моля, какво означават тези съкращения от УЗ: OFD и HC.....И има ли някъде таблица където могат да се видят средните размери на плода по седмици? Благодаря.

http://www.ladypill.com/calendar.php

# 85

Гледах тук....но точно тези съкращения ги няма.....Както и таблица със средни размери.....

# 86

Гледах тук....но точно тези съкращения ги няма.....Както и таблица със средни размери.....

И в предишната има размери на всички показатели, които се мерят при бебето, ето ти още една таблица :

http://www.azibebe.com/index.php/bremennost/bremennost/-razmeri- … /menu-id-164.html

# 87
Момичета,кога може да се получи такова кървене? Аз съм вече 6-та седмица. Нали не е опасно вече за такова кървене? Имам един въпрос Simple Smile Мога ли да си боядисвам косата?

# 88
Момичета,кога може да се получи такова кървене? Аз съм вече 6-та седмица. Нали не е опасно вече за такова кървене? Имам един въпрос Simple Smile Мога ли да си боядисвам косата?

По принцип такова кървене може да се получи по време на цялата бременност Peace За това по-спокойничко, защото винаги е опасно. А за косата използвай задължително безамонячна боя, защото това все пак си е химия и вреди. Но вече има много хубави бои, които бременните ползват Hug

# 89
супер Simple Smile Тук в Кипър по принцип боите са много хубави,всички са от сорта на лореал и другите им там марки. Но знам че има и без амоняк. Аз лично съм исползвала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт