Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 1

• 24 063
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
искам да ви попитам дали има връзка между това колко е активно бебето в корема и кога се ражда. В смисъл дали по-буйните бебета не оказват влияние на матката и не се раждат малко по-рано, а по-кротките - на термин или след него newsm78
Замислих се тази нощ след като отново не спах заради бебката, която се мяташе като луда, риташе, блъскаше и се замислих, че направо ще изкочи още малко през корема Laughing
Може да е глупаво питането, ама ... Embarassed

Според мен няма връзка.Моята бебка беше супер активна,а пък си я преносих с цяла седмица.

# 241
искам да ви попитам дали има връзка между това колко е активно бебето в корема и кога се ражда. В смисъл дали по-буйните бебета не оказват влияние на матката и не се раждат малко по-рано, а по-кротките - на термин или след него newsm78
Замислих се тази нощ след като отново не спах заради бебката, която се мяташе като луда, риташе, блъскаше и се замислих, че направо ще изкочи още малко през корема Laughing

Според мен няма връзка.Моята бебка беше супер активна,а пък си я преносих с цяла седмица.

Разбира се, че няма връзка.

# 242
Денис беше супер активен и родих близо месец преди термин,но не вярвам да има врьзка.

# 243
Моите пък бяха кротки и ги родих преди термин.

# 244
Мерси за бързите отговори Hug Явно няма никаква връзка това Peace

# 245
  • Mediterraneo
Абсурд е да има връзка. Преносих и двата пъти, все буйни и неспокойни бебета.

# 246
Мили,майчета,имам едно въпросче Simple Smile
Имам детенце на 1.7 месеца,което е родено в чужбина.Сега чакам второ и съм уплашена какво е да раждаш тук в България.Аз съм от Русе.Искам да попитам някоя майка,която е от Русе,при кой лекар да ходя на консултации.Чувам добри отзиви за Луиза Тончева,Дойчинова,Георгиев и Шишкова.Обаче Шишкова ми отказа преглед,защото съм с направление.
Та...исках да питам има ли някаква пакетна цена,която се предлага за всички прегледи до момента за раждането,както и за изследванията.
Надявам се да съм се изразила разбираемо Simple Smile
Благодаря!  bouquet

# 247
 Hug Здравейте и от мен Simple Smile

Другата седмица ми предстои секцио, въпроса ми е следния - с пълна упойка или със спинална е по добре?като се има на предвид че съм много страхлива  ooooh! и дали док. преценява каква упойка ще се сложи (то е  ясно че ще ми се направят тестове преди това за алергия или там за каквото и да е  )  Thinking

тенк ю предварително   bouquet

# 248
  • София

Другата седмица ми предстои секцио, въпроса ми е следния - с пълна упойка или със спинална е по добре?като се има на предвид че съм много страхлива  ooooh! и дали док. преценява каква упойка ще се сложи (то е  ясно че ще ми се направят тестове преди това за алергия или там за каквото и да е  )  Thinking

По-добре е със спинална-по-безвредна е за бебето,но всичко е по преценка на анестезиолога,все пак ще видиш и кога ще се роди бебето...
И да ти кажа,рядко има жена,която да не я страх от раждането,така,че страха е нормален,не би трябвало заради него да те оперират под пълна упойка!
Леко раждане!

# 249
  • София
Имам детенце на 1.7 месеца,което е родено в чужбина.Сега чакам второ и съм уплашена какво е да раждаш тук в България.

Е, хайде де. Всички сме раждали тук.
Избери си добър лекар просто.
Не смятам, че чуждите са много по-кадърни. Само по-богати.

# 250
Имам детенце на 1.7 месеца,което е родено в чужбина.Сега чакам второ и съм уплашена какво е да раждаш тук в България.

Те може да не са по кадърни,но знаят как да се отнесат с теб,а не като нашите-само с пренебрежение се отнасят(поне пове4ето)
Но...въпросът ми е друг все пак,ако беше прочела по-надолу,щеше да видиш!
Надявам се все пак някой да ми отговори Simple Smile

# 251
  • София

Те може да не са по кадърни,но знаят как да се отнесат с теб,а не като нашите-само с пренебрежение се отнасят(поне пове4ето)

Зависи от лекаря. Най-добре влез в русенската тема и попитай майките там.  Wink

# 252
Ей сегичка ще я потърся Simple Smile Благодаря ти Simple Smile

# 253

По-добре е със спинална-по-безвредна е за бебето,но всичко е по преценка на анестезиолога,все пак ще видиш и кога ще се роди бебето...
И да ти кажа,рядко има жена,която да не я страх от раждането,така,че страха е нормален,не би трябвало заради него да те оперират под пълна упойка!
Леко раждане!

оххх питам по друга причина , защото на мъжа ми сестра му ... се обаждала моля ти се на астроложка и казала че трябва да съм с пълна упойка че незнам си кво един тон простотии наръсила остави че сега ме накараха да променя датата ами сега искат и да съм с пълна упойка аз също знам че е вредна тази пълна упойка а й това да пропуснеш проплакването на бебчето си ...  Crossing Arms
та по тази причина питам. и толкова да съм се ядосала и да са ме психясали вече че неможе да бъде.

# 254
  • София
Упойката е работа на анестезиолога, а не на астроложка. Лекарят преценява според състоянието ти каква упойка да приложи.
Така че колкото по-малко вярваш на идиоти, толкова по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт