Любители на кучета-9

• 60 747
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Бихте ли ми казали търсим си мини пинчер мъжки и да не е черен,В какъв сайт или къде във Варна да потърсим,Благодаря ви предварително

# 46
Бихте ли ми казали търсим си мини пинчер мъжки и да не е черен,В какъв сайт или къде във Варна да потърсим,Благодаря ви предварително

http://www.topobiavi.com/index.php?action=show_adv&id=108942

виж тука ... или директно виж чичко гуугъл.ком Simple Smile

# 47
Имам две момиченца за продаване но не са черни . Hug

# 48
  • София /Абсурдистан
Като каза пиле дали мога да им дам малко сварено пилешко  newsm78

Може, стига да имат с какво да го сдъвчат  Simple Smile Месото от пилешките бутчета ще им хареса  Simple Smile Кучето все пак е хищник, независимо на каква вързраст е Simple Smile

# 49
 Unknown_lady имат си зъбки и то доста добре гризкат на няколко пъти успяха да опитат да си хапнат човешко месце  JoyУтре ще отида да им купя пилешко и ще им сваря .

# 50
  • Варна
galia69 благодаря но тук държат на мъжко,Ако зависеше от мене веднага го вземам,Вече не знам къде да търся още,Прегледах всичко а искаме да е за подарак на децата,Чао засега

# 51
 tutune ако беше се обадила по рано щяхте да имате мъжко в събота го дадох беше копие на майка си с бяло петно на челцето и гърдичките .Дано да си намерите бебе Peace

# 52
Привет, момичета.  Peace

elndim , колко много са порастнали бебоците на Льова, браво! Грант кой цвят беше? Така като го гледам, май на тате се е метнал  Hug Жив и здрав за расте, хубавецът!

# 53
  • София
Здравейте и от мен, аз се завърнах от морето. Такава радост беше, като си отключвах вратата, дори не можах да затворя - Бела ми се нахвърли да ме целува и да ме гушка. Много съм й липсвала, ми казаха, лежала постоянно под моя стол пред бюрото, мъкнела си дрехите ми насам-натам, даже ми беше нагризала и една чехла Crazy Сега не се отлепя от мен, дойде да ме ближе сутринта, нещо, което не беше правила от много време, а като отидох до магазина, такъв вой му удари Heart Eyes
Това е от нас засега, ще я наснимам тая седмица и ще ви я пусна красавицата, да я видите колко е пораснала Simple Smile

# 54
Момичета преди малко се прибрахме от вета нашата маминка е започнала да прави мастит на най задните цицки които двете бебки не искаха да сучат .Сложиха и три инжекции ще правим компрес с вода оцет и йод и утре пак отиваме сутринта .Малко се дърпа като и правя компреса но по начестичко ще и го слагам пък колкото търпи .
elndim голям красавец е Грант той ли беше със сините очички . newsm78
Малко Сладко Коте сега докато свикне че вече ще си в къщи ще е така и нашата Сарка така правеше .Мойта майка я гледаше на село като ходим на море  и тя нали и е мъка за нас не искала да яде и майка и правила принцески филийка с пастет само и само да яде .

# 55
galia69, трябваше да ме послушаш, можеше да си го спестиш това ... да го спестиш на кучето тоест ...

# 56
arcana няма как да я държа 48 часа гладна и жадна .Днес съм и прибрала гранулите и водата но тя дебне като храня бебетата и отива да яде от тяхната храна днес докато се обърна да видя къде отиде едното бебе и тя смота другото и започна да им яде храната .Дано по бързо да се оправи че само дертове покрай нея сърцето ми се къса като я гледам .

# 57
Привет, момичета.  Peace

elndim , колко много са порастнали бебоците на Льова, браво! Грант кой цвят беше? Така като го гледам, май на тате се е метнал  Hug Жив и здрав за расте, хубавецът!

Грант е тъмно синия. и по скоро е на мама:)
А тукашния Маскот е доста по близък до Князик.

# 58
Здравейте, момичета, моля за вашите съвети и опит! Обмислям идеята да си вземем куче - конкретно куче, не сме го виждали още, но имам описание + снимки. Кучето ми харесва, женско е, без порода, красиво, средно на големина (50 см високо), на една година вече и досега е гледано много добре, ваксинирано, има чип и прочие - всички тези неща на мен ми харесват. Обмислям всички + и - обаче, защото знам какъв ангажимент е (вече съм гледала 5 кучета по различно време), и ме притеснява малко периода, в който сме.
Двамата с мъжа ми живеем в апартамент и работим на пълно работно време, това означава, че през седмицата на "косматката" мога в най-добрия случай да й предложа - активна разходка сутрин - 30 - 45 минути, има подходящ район близо до блока за това, както и вечерна разходка - 1 час зимата, лятото и 3 часа не са проблем - с колело в квартала или Борисовата градина. Уикендите е по-лесно - ходим на вилата ни, където ще играе на воля, пътуваме много, но на места, където може да се ходи с куче, почиваме също на такива места. Притеснявам се, че така кучето ще е затворено вкъщи цял ден и няма да й е добре, от друга страна нея и без това искат  да я дават и май няма много желаещи.
Вторият ми проблем - правим опити за бебе и се надявам да имаме такова в близките година - две. Ако си взема сега куче, твърдо кучето остава с нас и няма да се разделяме с него, ще съжителства с дете/децата. Това означава евентуални трудности по време на бременността и разхождането й от мен, после съвместяване с бебето, съобразяване с места, където са само деца и не може да се вземе кучето и прочие. С хигиена и други неща, то е ясно, няма да е лесно, но това не ме притеснява. Аз съм твърдо за децата ми да живеят с куче. Мъжът ми обаче е по-настроен да вземем куче едва когато имаме деца и те станат на 2 - 3 години, като смята, че така ще е по-лесно.
Моля споделете какъв е вашият опит по въпроса, предполагам при вас съжителстват куче и деца. На какъв етап взехте кучето, как се справяте и можете ли да ме посъветвате нещо? За мен това е сериозно решение, все пак ако дойде при нас става почти "равноправен" член на семейството и се надявам да е с нас поне около 15 години. Когато първо харесах кучето, решението ми беше много емоционално и на секундата "за", но като поотлежи идеята, почвам да премислям  Confused
П.С. Много сладки кучовци имате! Simple Smile
Мила, "косматката", за която говоря прилича на кучето от твоя аватар.

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 14:33 от Alexiana

# 59
Alexiana,при мен варианта беше бебе и куче на 6 години.От моя гледна точка това е по-приемливия вариант-голямо куче и малко бебе.Децата на 2-3 годинки са такива фурии,че не мисля че може да се отделу нужното внимание на кученцето ако се вземе тогава.Но пак казвам това е мое мнение като гледам положението вкъщи.В момента дъщеря ми е на 1год.9мес. и заема цялото ми ежедневие,кучето е малко пренебрегнато,но гледам да го гушкам и глезя когато тя спи.Пускам ти линк към една тема в която съм писала по този въпрос:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322534.msg8351106#msg8351106

Ето ти и още теми,може би ще ти бъдат полезни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=342470.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374040.msg10437871#msg10437871
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401375.msg11395979#msg11395979

Пиши ако имаш още въпроси.
Много е хубаво детето да расте с дом.любимец.Имам и снимки за доказателство  Laughing
Поздравления за това,че се информираш предварително и осъзнаваш,че кучето е като член на семейството.
Носи много радост,но си има и грижи и отговорности.

Общи условия

Активация на акаунт