Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво е хапчето Простин и за какво се използва?
Какви са симптомите на коликите при бебетата и как могат да се справят с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какво е хапчето Простин и за какво се използва?
-
Какви са симптомите на коликите при бебетата и как могат да се справят с тях?
Симптомите на колики при бебетата включват плач, раздразнителност и често изхождане. За справяне с тях родителите споделят своя опит с използването на чай за храносмилане Hipp Baby и Colic drops, които са се оказали ефективни. Коликите при бебетата могат да се проявят чрез непрекъснато плач, раздразнителност, извиване на тялото и трудности с уригването. За справяне с коликите може да се опитат капчици като EspumiSan или Sab Simplex, докато най-добрият вариант е консултация с педиатър.
-
Какви са препоръките за хранене по време на кърмене?
-
Какви са симптомите на следродилната депресия и как можем да се справим с тях?

И аз се чудих за това с буденето. Четох, че трябва да се буди, за да има режин, ама ако е ревал пет часа и таман е заспал, как да го будя за ядене?
И го оставям да поспи... Иначе раната почти не я усещам, даже от 2-3 дена изобщо. Пръскам я с Оксикорт от самото махане на конците /на 5-я ден/. Изобщо не си личи белега, не е твърд, не е надут, не е релефен - просто една резка.
за сега. Аз съм "пушка", не съм очаквала толкова лесно и бързо раждане и съответно бързо възстановяване. Коремче имам една идея. Ще кача една снимка на Тони, а по нататък още.
На едната ми гурда има леко зачервено и когато натиснах там имам топче.Някои ако знае какво и ка да се справя с това.Много ще съм ви благодарна.