Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какво е хапчето Простин и за какво се използва?
Какви са симптомите на коликите при бебетата и как могат да се справят с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
-
Какво е хапчето Простин и за какво се използва?
-
Какви са симптомите на коликите при бебетата и как могат да се справят с тях?
Симптомите на колики при бебетата включват плач, раздразнителност и често изхождане. За справяне с тях родителите споделят своя опит с използването на чай за храносмилане Hipp Baby и Colic drops, които са се оказали ефективни. Коликите при бебетата могат да се проявят чрез непрекъснато плач, раздразнителност, извиване на тялото и трудности с уригването. За справяне с коликите може да се опитат капчици като EspumiSan или Sab Simplex, докато най-добрият вариант е консултация с педиатър.
-
Какви са препоръките за хранене по време на кърмене?
-
Какви са симптомите на следродилната депресия и как можем да се справим с тях?
Ще пиша от там и вие ще сте ми май моралната опора... като гледам накъде вървят нещата.
Такава лудница ме чака по стягането на нещата , полети , ваксини на малката пък и баткото му се очертава да е първи клас или предучилищна тази година. Там нямало предучилищна и направо първи клас. Ще проговорим руски инякоя друга думча на казахски....
няма начин 3 години са това все пак.
, не че ще върнем момата
. А, ето, че има бебе на 18- ти, честито на мама Лориа
. Дано всичко лошо е зад гърба ти и само да се радвате с таткото. Ето и чаканата вест, честито на Ехо
. Аз се заканвам от маса време е тази вечер няма да му простя, щом е помогнал да влезе, ще помогне да излезе, но като си помисля колко усилия ми коства да мърдам и се отказвам 

Много ми е гадно как се мъчи и мисля утре да купя Еспумизан.
,ама те и така му го дали.После пък ходих да си взема удостоверение за семейно положение за помощта от 250 лв.Четох,че ако я подам този месец ще ми я преведат през август,а ако изпусна до края на месеца чак през септември.
Ама нещо не ме огря тази вечер, трябвше да настоявам повече.
. Ходих до НОИ и пуснах една жена преди мен, дадоха и кода, а системата блокира на моите документи
. Лелката ми каза да дойда друг път, аз я попитах, така като ме гледа още колко пъти мога да отида до там и знаете ли какво ми отговори, че и нейния корем се бил подул, като на бременна, пиела лекарства, а сега бързала да ходи да яде, е на да съм й видела корема и си вдигна блузата и почна да се тупа по плоското си образование. Направо ми идеше да й кажа, че честно казано, боли ме гъза за нейния корем, ебаси нахалството на мен да ми обяснява. В крайна сметка каза, че ако е днеска може и друг да ги вземе, но тъй като ме разкарваха до Торкас пак, минах и си взех ПИНа, ПУКа или каквото е там. Като влязох ми каза, а вие се върнахте, Дрога ли бяхте и ме уби на място, едвам казах, че съм Драга, тази се спука да се хили как й хрумнало, че се казвам Дрога, то си пишело с А, ама тя къде видяла това О, абсолютно слънчасала беше. Преди тези емоции спрях (както би се изразила една приятелка) на Мачо Пикчу у царевичака и отидох да подавам документи за винетка за синята зона, хванах почивката разбира се и почаках. Една жена се опита да мине преди мен, но се направих на чукната. Почна да ми философства, че била спряла много кофти на служебния абонамент,аз пък се направих на чукната, че не я разбирам и й казах, че съм спряла на синята зона. За бога, ми да си спре като хората, аз какво да направя. След цялата хамалогия изпуснах лекарката в Майчин дом и отидох до Герман, псоле обиколих Дружба 1 и 2, малко на пазар, понеже малко обикалях и отидох на козметик, ОТНОВО
. Изходда пак е почисетен и лъснат, както се смяхме с козметичката и госпожицата дано да излезе.
Бясна съм, защото дори и да ни я заменят, това едва ли ще стане по-бързо от 2-3 седмици, а аз искам да излизаме...
. И аз съм още в стендбай групичката на чакащите и вече взе мноооого да ми писва от това чакане, особено като почнат лекарите да ме плашат все с нови и нови изследвания и неприятните им резултати.
.Така, че ако някой нещо не ви разбира му кажете, че има и по-луди от вас