Юли 2009 - Тема 69 :)

• 12 926
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Браво Коте Дани  ,точно така си представяхме и моето раждане,но уви.Важен е резултата.
Емили,аз имах най-гадното главоболие на света след секциото.Продължи 10 дена  Shocked,та мога да ти кажа,че точно течен аналгин ме спасяваше първите дни в болницата.После и той не ми действаше.Питах 100 човека дали е съвместим с кърменето,че се изцеждах да и нося кърма в интензивното на София.Всички ме убедиха,че може.Казваха,че са много малко лекарствата,които не можем да взимаме при кърмене.По-силно главоболие не съм имала никога,и след най-пиянската нощ даже.Само ако легнех по гръб не ме болеше,но така не можех нищо да свърша,камо ли с бебето.Носеха ми табли с ядене в леглото,даже ревах от безпомощност един път,та изкарах акъла на майка ми.Ако това може да те успокои.
п.п.  А не може ли това да е нещо остатъчно от упойката и при теб?

За който се интересува,днес купих Инфакол от аптека Ремедиум на Шишман.Струва 23 лева,явно вече има внос и у нас,но защо е на тази висока цена в сравнение с чужбина,не знам.

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 21:57 от Mime-to

# 91
Дам ... далече отиваме , но пък поне ще сме заедно. Peace Ще пиша от там и вие ще сте ми май моралната опора... като гледам накъде вървят нещата. Grinning Такава лудница ме чака по стягането на нещата , полети , ваксини на малката пък и баткото му се очертава да е първи клас или предучилищна тази година. Там нямало предучилищна и направо първи клас. Ще проговорим руски инякоя друга думча на казахски.... Crazy няма начин  3 години са това все пак. Laughing
За акането на Йоана, направо не доумявам , защо така това дете ту ака ту не... иначе давам Саб симплекс за коликите , но пък не вярвам те да я запичат , защото пише , че не се усвояват от организма, а само успокяват газовете , които причиняват колики. Thinking

# 92
A, Джилиан, не е ясно дали ще разберат, че съм бременна, някои хора не го забелязват, явно мислят, че корема, който върви 5 мин. преди мен е на някой друг, поне на това ме навежда поведението на някои невъзпитани граждани. Мен също ме тормозят такива планове за морето, много се забави тази госпожица, аз се надявах до тогава да е на 2 месеца.Честита девойка на Миата, не беше ли с планирано секцио за друг ден newsm78, не че ще върнем момата Laughing, да й е жива и здрава newsm51. А, ето, че има бебе на 18- ти, честито на мама Лориа newsm51
Солей, честит то момък smile3525. Дано всичко лошо е зад гърба ти и само да се радвате с таткото. Ето и чаканата вест, честито на Ехо smile3525
Лени, по ехограф няма как да се сметне кога ще се роди, там е ориентировачно, ако гледахме него, трябваше да съм родила преди точно 10 дни. За секса ме уби Joy. Аз се заканвам от маса време е тази вечер няма да му простя, щом е помогнал да влезе, ще помогне да излезе, но като си помисля колко усилия ми коства да мърдам и се отказвам Joy. Тук съм разкри ме Joy, ще разправям като хапна, че до сега четох.
Ани и аз чакам вести от мен си Joy, ама не би. Днеска бях на лекар, даже не ми се е скъсила шийката, контракции нъцки.
ЕлиГ, дано да е на термина, пак ще е раче, ма като гледам се инати май за лъвче. А за съревнование съм готова и аз мога да участвам Joy.
Радост 78 и аз незнам какво е контракция, но ми казаха, че няма как да я сбъркам, а втърдяването са подготвителни.
Мале, Фортунче, чак там ли? Ако не е тайна какво работи мъжа ти?
Гале , стискам ти палци за секса Laughing.
Сиси, за яденето, да се оплача, незнам какви апетити те гонят, но аз нещо много огладнявам, като видя храна, най- накрая разбрах какво е това бременна пощаливост.
Кейт, стиснати палци за утре Hug

# 93
  • Canada
Честити бебенца на мами Ехо и Лориа!!! Да са живи и здрави!  bouquet
Аз както си мислех че няма колики нашето човече, се оказа че нощните му ревове, които вече станаха и следобедно-вечерни са от колики. ДНес дойде педито да го види и точно тогава нашия явно имаше и  тя ми каза. Пък аз бях решила че си е ревлив по принцип. Сега му дадохме Саб симплекс, но май не стига че няма ефект ами и малкия реве от1 час нон-стоп... Sad Много ми е гадно как се мъчи и мисля утре да купя Еспумизан.
Коте Дани, наистина звучи много добър вариант за раждане.
Стеф, дано по-скоро те отмине следродилната депресия... Но мисля че е нормално когато имаш такива проблеми за първи път, да не си в най-добрата си форма.
А пък това за главоболието след секцио за сефте го чувам... newsm78

# 94
Ние сега се прибираме със свекито и Катенцето от морската градина .Пихме по една биричка ,нахапаха ни едно хубаво комарите и вече сме си в къщи. Утре си чакам каката да ми я доведат да я видя за няколко часа ,че в петък заминават на почивка и след това вече си я прибирам в Бургас  Laughing

Момичета имам едно въпросче - знаете ли дали нашите умни политици приеха това за дванадесет годишните деца дане остават през деня без възрастен при тях. newsm78

# 95
  • София
Забравих да споделя,че днес бяхме на преглед при Драганов.Много симпатичен доктор.Прегледа е 20 лв,не питах дали работи със ЗК.Каза,че София е добре и следващ преглед като проходи.Гледа и ставите  с ехограф.
Преди това пратих Филип да вземе акта за раждане и забравих да му дам  моята лична карта  Whistling,ама те и така му го дали.После пък ходих да си взема удостоверение за семейно положение за помощта от 250 лв.Четох,че ако я подам този месец ще ми я преведат през август,а ако изпусна до края на месеца чак през септември.

А пък това за главоболието след секцио за сефте го чувам... newsm78
Има има,даже тези които не ги боли боли по-малко.

# 96
Здравейте  юлски  мами ! Днес ми определиха датата на секциото - 24.07.  Ще раждам в окръжна в Пловдив. Приемат ме в четвъртък . Има ли и други  Пловдивски мами с които да се засечем там? Оказа се ,че бебо е 3570 в 38 г.с и няма да се ражда нормално ?

# 97
  • София
Mime-to, нали пак от общината се взима това удостоверение за семейно положение. Аз утре ще ходя за акта, та исках да свърша всичко наведнъж

# 98
Кейт, имаш и моите стиснати палци за утре  Hug

# 99
Eй, момичета прочетох най-накрая със сто прекъсвания..

Честити бебчета на Ехо и Лория! Да са ви живи и здрави!

Солей, добре дошла..
Мама Диди, и аз бих дръннала една биричка с  някой навън.  cheers Ама нещо не ме огря тази вечер, трябвше да настоявам повече.
Карелия, дано бързо минават коликите.
Юлско бебе, ще се справиш. Ти си умно момиче..
Лени, ти си истинско съкровище.. Тука всички ми се мръщят като заговоря за море с бебата. Не знам кой ще си го отнесе най-накрая, че аз съм много търпелива и рядко се ядосвам, ама пък качествено..
Сафо, последните години не съм пропускала септемврийско море и сега нямам намерение да развалям традицията..  Joy Обикновено сме на Сл.Бряг, че все още има хора и работещи заведения, а и плажа ми харесва. Та като нищо можем да организираме някакво групово мероприятие.

Кейт, стиснати палци за утре.

Моята лекарка ме вика утре на преглед преди меренето на тоновете, за да мислим кога е най-добре да влизам в болница, ако бебата продължава да упорства с неизлизането. Тя нещо взе да говори за сряда, ама на мен ми се иска да отложа колкото е възможно този момент. Апарата днес засече отново три контракции за 20 мин, ама съвсем безболезнени. Имах някаква тип менструална болка след вечерната разходка днес, ама ми мина веднага след както поседнах. Та не го броя за истинска контракция. И всички около мен са се изнервили и само ме тормозят. Не разбирам защо след като те са притеснени трябва аз да се съобразявам с това.

И аз си бях заплюла един секс за тази вечер, ама ми развалиха настроението разните майки и нещо не мога пак да се навия да си вдигна шкембето.  hahaha

# 100
  • София
За който се интересува,днес купих Инфакол от аптека Ремедиум на Шишман.Струва 23 лева,явно вече има внос и у нас,но защо е на тази висока цена в сравнение с чужбина,не знам.
Миме, сигурна ли си, че този Инфокол е англйския вариант т.е оргиналния?

# 101
Емили, много неприятно, а на лекар ходи ли?
Коте Дани, сигурно е било невероятно чувството да родиш във вода.
кали61, ние в по- ранна седмица бяхме 3 500, защо да не може да се ражда нормално?
И така да се отчета, малката госпожица е вече малко над 4 кила, не ще да излиза, явно наистина чака да излезе първолаче.
Днеска ме разкарваха два пъти до Торакс, защото ми таксуваха два пъти прегледа Close. Ходих до НОИ и пуснах една жена преди мен, дадоха и кода, а системата блокира на моите документи #Cussing out. Лелката ми каза да дойда друг път, аз я попитах, така като ме гледа още колко пъти мога да отида до там и знаете ли какво ми отговори, че и нейния корем се бил подул, като на бременна, пиела лекарства, а сега бързала да ходи да яде, е на да съм й видела корема и си вдигна блузата и почна да се тупа по плоското си образование. Направо ми идеше да й кажа, че честно казано, боли ме гъза за нейния корем, ебаси нахалството на мен да ми обяснява. В крайна сметка каза, че ако е днеска може и друг да ги вземе, но тъй като ме разкарваха до Торкас пак, минах и си взех ПИНа, ПУКа или каквото е там. Като влязох ми каза, а вие се върнахте, Дрога ли бяхте и ме уби на място, едвам казах, че съм Драга, тази се спука да се хили как й хрумнало, че се казвам Дрога, то си пишело с А, ама тя къде видяла това О, абсолютно слънчасала беше. Преди тези емоции спрях (както би се изразила една приятелка) на Мачо Пикчу у царевичака и отидох да подавам документи за винетка за синята зона, хванах почивката разбира се и почаках. Една жена се опита да мине преди мен, но се направих на чукната. Почна да ми философства, че била спряла много кофти на служебния абонамент,аз пък се направих на чукната, че не я разбирам и й казах, че съм спряла на синята зона. За бога, ми да си спре като хората, аз какво да направя. След цялата хамалогия изпуснах лекарката в Майчин дом и отидох до Герман, псоле обиколих Дружба 1 и 2, малко на пазар, понеже малко обикалях и отидох на козметик, ОТНОВО Crossing Arms. Изходда пак е почисетен и лъснат, както се смяхме с козметичката и госпожицата дано да излезе.
Утре ще ходя рано, рано, да кажа на докторката, че не искам да ме приема в болница, при положение, че няма проблем с бебето, да чукам на дърво, а и все още не преносвам и не искам да раждам секцио.
Джиллиан, моля, моля и аз съм определена като луда, че искам да ходим на море и много ме дразнят, като се роди, ние ще си преценим дали да ходим, не ми трябва някой да казва къде да ходя със собственото си дете. Така че бройте ни и нас живот и здраве за една срещичка на морето Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:55 от Julsko bebe/ Драга

# 102
  • Canada
Стиснати палци и от мен за Кейт утре!!! Peace
Днес мислех да изкарам малчо за сефте за половин час в късния следобед и започнахме да се приготвяме да излизаме. Тати тръгна да сглобява количката ни и се оказа че има фабричен дефекти въобще не може да се сглоби! #2gunfire Бясна съм, защото дори и да ни я заменят, това едва ли ще стане по-бързо от 2-3 седмици, а аз искам да излизаме... #Cussing out Бяхме я поръчали от Касида, Хаук и си седеше в кашона... Не могат да й се монтират задните гуми, защото оста им е по-къса от необходимото с2-3 мм. ooooh! #2gunfire

# 103
  • София
Mime-to, нали пак от общината се взима това удостоверение за семейно положение. Аз утре ще ходя за акта, та исках да свърша всичко наведнъж
Да,на едно и също място.

# 104
Здрасти момичета!Аз от много отдавна не съм се включвала,че имах няколко посещения на болницата, както и през последния уикенд.Опитвам се обаче да ви чета, но и тук виждам доста зор  Wink. И аз съм още в стендбай групичката на чакащите и вече взе мноооого да ми писва от това чакане, особено като почнат лекарите да ме плашат все с нови и нови изследвания и неприятните им резултати.
Гледам,че обсъждате ходенето на моренце.Ние също замисляме едно посещение на българското черноморие,а за да стигнем до там има само един начин и той е да долетим  Sunglasses .Така, че ако някой нещо не ви разбира му кажете, че има и по-луди от вас  Whistling
Искам и да честитя на всички мамчета, които вече гушкат малките си душички!Да са ви здравички, да хапват много и да растат щастливи!   bouquet
На чакащите стискам палци за бързо и безпроблемно раждане!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт