Юли 2009 - Тема 69 :)

• 12 911
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Здравейт и честито на всички нови мами!
Галето123-това с течението,което усеща само таткото ми е до "пот" познато-аз се изприщвам от жега, а той иска печка да пусне,докато къпем малката #Crazy
НелиР-и ние сложихме климатик и аз като го пусна я държа в другата стая-после го спирам и я внасям-така каза педито
Мама Диди-двата вида капки имат различен принцип-Еспумизана е за погълнатия газ, а Колийф е за добавяне на нужния ензим лактаза,които бебоците нямат до към 4 месец и за това получават колики-така че Колийф задължително преди всяко хранене,за да помогнеш на детето да храносмила-не виждам смисъл от Еспумизан при положение,че с Колийф атакуваш първопричината за коликите,която според мен не е погълнатия газ,защото те бебетата и след 4 месец гълтат въздух,но нямат колики.А Колийф няма предозиране-дава се при всяко хранене-аз така правя,така пише и в листовката и нямаме колики.
Фелисити81-свекитата са напаст явно-не се предавай
На моите хора вкъщи съм им спретнала "литературно четене",че ми писна от съвети-ами възглавничка да сложим,прозорците да затваряме,тук я прихвани,там я закрепи-сега като ми изтресат някоя глупост и отварям дебелите книги и им чета какво казват компетентните хора-все пак по тяхно време бебетата са били мазани с жълтък и са им давали мед!
Юлско бебе-ти защо не кажеш на твоя хубостник,че и ти няма да си вземеш майчинството  #2gunfire,а свеки,колкото и да се обичате,като се появи принцесата и започне да ти се меси направо не те виждам-за мен таткото си е задължителен в първите дни-дали защото да ми помага или за да се справя с майка си Joy

# 106
Чета на пресекулки и за това редя пост след пост-съжалявам за което
Подаръци-не знам дали писах,но аз реших,нали съм си до умопобъркване практична,да напиша на поканите на хората за питката,че искаме подаръците да са под формата на памперси-пиша им марката и номера-просто имам подарени дрешки за 3 деца, а и искам и аз да купя поне едно боди на това дете!-всичко ми е дадено;имам и играчки-всичките ми приятелки мами си изчистиха играчките от децата и сега сме заринати-така че имам нужда,за сега от пари-нещо,което хората в БГ не се научиха да подаряват и от памперси-така че питкака ще ми бъде памперсова-ако искат истински да ми помогнат-а нали това е целта. newsm30
Мис Ния-ние вече сме си по къс ръкав,само ако духа навън слагам лек дълъг-все пак е 30 градуса-претоплянето за мен е по-опасно и по-вероятно от настинката
Айла-просто нямам думи да ти благодаря за помощта и съветите-наистина си енциклопедия за кърмене

# 107
Карелия79-да не се прецакаш да купуваш друго-виж в страницата на изпълнителната агенцията по лекарства-И трите лекарства са Симетикон като състав,просто са с различни имена- 41.2 мг. в Лефакса и 40 мг. в Инфакола, 40 мг. в Еспумизана/в СабСимплекс е същото
Ако едното не помага,няма как другото да се справи според мен,защото е същото

# 108
nellyr  - нормално е да се притесняваш първия път как ще се държи бебето навън. Аз го извеждам винаги след хранене, за да имаме време до другото. Така едно притеснение по-малко.
Emily - какво ти казва лекаря? Не се измъчвай така.
Коте Дани - много хубаво си го описала
Fortune - ти направо ме разби с тея 3 години. Браво на теб, толкова си спокойна
karelia79 - има главоболие, причинено от изчистването на опойката. Но и аз нямах никакво след моето секцио. Това с количката е много неприятно, дано все пак да я сменят. Не се ядосвай, има време за излизане.
Драга - ти си невероятен човек. Вечно влизаш в някакви филми и винаги гледаш от комичната страна на нещата. Никакво секцио, кой ще те чака 5-6 дена да се прибереш и да пишеш. Отпускаме максимум 4  Heart Eyes
Много майчета ми се губят в последно време.

Искам да ви попитам. Когато се хранят вашите бебета издават ли звуци, като от задъхване и нещо все хърка. Уж било нормално, ама взех да се притеснявам. Муца-муца и после спира и започва да си поема въздух, и така отново.

# 109
TANI80,да това е нормално.Бебките правят няколко дълбоки всмуквания,гълтат и после почиват!И пак така.
Карелия доста неприятно!
Аз вчера за 1 час го изведох.От 6 до 7 ч.Беше много кротък,но после малеее.....Не знам с тези колики.Побърквам се.Пръцка,къркат червата не може да се изходи.Цяла нощ се напъва милото и на сутринта напълни памперса.Беше омазан до ушите.
Мами,да ви питам:Какви трябва да са акитата на кърмачета изцяло на кърма?Днес сутринта му бяха не кашави,а воднисти?Ако е разтройство често ли ще се изхожда?Нека по-опитните мами кажат,че се притесних доста.Вчера бях на доки за пъпките.Каза,че било от жегата да ги мажа с лайка!Хич не ме удовлетвори този отговор и в неделя ако не му минат сме на кожен!
Хубав ден   bouquet

# 110
Карелиа, аз направо бих полудяла, не може ли да вземете от някой или от Кари да е останала нейната, колкото да изкарате докато дойде новата количка.
Групичката на неродилите се увеличава, ето Pazza се появи Simple Smile.
А4, аз вчера го дъвках по въпроса, каза, че щял да си вземе 5 дена, после другите. Много ми се развали тогава настроението и аз мислех, че си е време за нас тримата, да се опознаваме, да откриваме родителството, не го бях планирала за време със свеки. Много е готина, но няма да се чуствам спокойно, все ще чуствам, че има чужд човек в нас. Предупрдих го, че ще му се стъжни живота, ако септември по негова вина се провали морето, дупе да му е яко. Баща ми ми се смя и каза, че слава богу не се занимавам с дипломация, защото с моята дипломатичност, 3 световна война ще избухне за нула време Joy.
Тани Hug. Днес бях сутринта при лекарката и й казах, че искам да се пробвам нормално да си родя, тоест няма да постъпя днеска в болница, така че ще ви досаждам тука Laughing.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 09:57 от Julsko bebe/ Драга

# 111
  • София
Драга , повиши ми насторението като ти прочетох поста(предния) Grinning
Пък ако е лъвче, то е ясно че ще е инатче още от малко, това им е една много характерна черта  Laughing И са все прави и светът се върти около тях  Laughing Ама са сладки, Milasara може да подвърди, а тя къде изчезна?И добре , че не са те приели в болницата, в МД ли ще раждаш?

# 112
Добро утро Юлски мами Laughing

Да попитам, разбрах, че се изписва бебето с дълъг ръкав. Но после колко време седи в къщи с дълги ръкави в тези жеги.ден, седмица, месец. Вие какви дрехи сте приготвили за бебето в къщи?

# 113
Нямам време да ви чета, но все ви мисля. Честито на всички който са родили и съм ги пропуснала.  bouquet
Деянова за акитата, щом е на кърма може би се отразява това което ти ядеш. И  Здравко онзи ден имаше няколко изхождания през деня който бяха воднисти, бях яла доста плодове и зеленчуци и го отдавам на това. Като ги ограничих се оправиха. Пъпки и ние имахме, откакто го държа само по боди се оправи.
Днес го теглих, точно 4 кг. качил е 640гр. за 14 дни. Shocked Само на кърма е. Laughing

# 114
Ох,Юлско бебе-толкова те разказвам вкъщи,че днес моят приятел ме попита какво стана с раждането ти-много ти стискам палци и тайно ти се възхищавам-аз не знам как бих изтрещяла в твоята ситуация.Все пак ако не дай Боже се прецака морето си измисли отсега компенсация-подпишете се върху един документ какво ще ти подари ако не се случат така нещата

# 115
Честити бебчета на Ехо и Лория!Живи,здрави и добрички да растат!

Дейзи,честит рожден ден!Бъди много желана,обичана и уважавана от важните за теб хора!

Деянова,
нормално е да бъдат и като водичка!Не е нормално ако са с променен цвят и мирис!

Ех Драга страшна си!Определено никой тук няма да издържи повече от ден липсата ти!Така че никакво секцио! Naughty

Мале Fortune
, много далече и за доста време!Дано бързо се адаптирате.И да не ни забравиш!

Карелия,много тъпо това с количката!Нямаш ли някоя от малката,която да ползваш временно!

Стиснати палци за Кеит!
Айде ние отиваме на разходка!

# 116
EliG, Дзимби Hug, да в Майчин дом ще съм, вече на късмет ще ходя.
А4, да видим дали изобщо ще получа нещо за раждането, а и незнам дали ще се зарадвам, като си е изпросено.
Вчера след целия ден се видях с една приятелка и се смя, защото на моя приятел един негов приятел чакаше дете. Жена му не само, че трябваше да ражда след мен (август месец) роди вече и на всичкото отгоре на моята дата, която аз си бях избрала, защото ми харесва, а и мислех, че чак до тогава нямаше да изтрае бебето в корема smile3516.

# 117
Да драсна и аз няколко реда тази сутрин.

Дейзи, честит рожден ден! Много късмет, любов и прекрасни преживявания!

А4, добре си го измислила с памперсите. На бас, че поне 5 човека няма да се съобразят ..  Joy
Юлско бебе, досаждай ни колкото си искаш.  Hug Аз следобед ще ви кажа колко още ще досаждам.

# 118
bon_toni, има вече син с хубавото българско име - Георги - 3450 гр. и 51 см. Родил се е в 5.55 ч. за 1 ч. и 30 мин. праща ви поздрави и целувки!
Да им е жив и здрав!!  bouquet Аз тъкмо гледам, че е родила точно на термин!

Честит рожден ден на Дейзи! bouquet Все по-щастлива и обичана жена и майка да бъде! Хубав празник

По-късно ще ви чета..

# 119
  • София
EliG, Дзимби Hug, да в Майчин дом ще съм, вече на късмет ще ходя.

Току виж сме се засекли там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт