Кой в България, кой във Виена ето тук 38та австрийска тема

• 17 452
  • 295
  •   1
Отговори
# 240
Честита радост и от мен, Свити   ylinfant Да е жива, здрава и послушна малката госпожица Heart Eyes

# 241
 ylinfant  Честита дъщеря мила Свити Flowers Rose , да ви носи много радост и поводи за гордост! 

# 242
Честита дъщеричка на Свити  bouquet

Да е расте здрава и щастлива!

Много, много ме радва тази новина от" наборката" и посъбирам смелост да я следвам...

Съобщението от Свити ме накара да влеза във форума и да се извиня за дългото ми отсъствие Embarassed
Не ми остава време, от разправии с македонската рода, ровене из интернета/ търсим имобилие / и пр. неща.

Ще се опитам да съм по-редовна с присъствие тук занапред.

Честито и на всички отанали родили майки / като попрочета ще разбера кои са ! / и честит рожден ден на всички, които съм пропуснала! Heart Eyes

# 243
4estito na vsi4ki rodili mami i ot men,nie sme vse o6te v Bg i se 4uvstvame gore dolu ok.kato se priberem kraia na drugia mesec hte sme po aktivni

# 244
  • Vienna
Габи, Макси инхалира, за6тото мн 4есто има бронхитис. слиза му надолу веднага,голям проблем ни е. инхалира с електр. инхалатор и след 2 инхалации има резултат, но не се прекъсва ле4ението. стискам ви палци

# 245
Честито на Свити!   bouquet

Мами с момчета, как се почиства пишлето , когато не е забелено newsm78 Гледам го днес, че под кожата се е събрала смегма и се чудя дали да го водя на лекар или да чакам да се възпали.
Гледам Даниел започна усилено да си играе с козю ( пишката), дърпа кожата нагоре-надолу ,  но мисля, че докато сам свърши работата ще мине доста време.

# 246
Уомби не раз4итаи на Дани да се справи сам. Според мен тате да се нагарби сас зада4ата. Не е задалжително да е оголена цялата .Не отлагаи във времето да не стане по зле.

# 247
Свити, честита дъщеричка и от нас. Да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!!!

А сега мили мами да ви съобщя тъжната новина. Skyeurope фалираха, т.е. прекратиха всякакви полети  Cry
Ехххх какво ще правим сега, толкоз си беше хубаво като можеше човек всеки месец да си ходи до БГ и обратното  Cry  Cry  Cry

# 248
Кафето тази сутрин е от мен!  food010  food010  food010  food010

Даааа, 1ви септ 2009 дапочна мноого лошо- още в 24ч по новините казаха за фалита на Скай Юръп и послането беше да се спасява всеки както може #Cussing out
Много тъжно, тази фирма ни правеше живота по-лесен, спестяваше ни пари и ни правеше родината по-близо. АМИН!

# 249
Амин! Удоволствието тази сутрин ми коства 250 евро в едната посока. bishop newsm45 smile3549

# 250
Ама нали великата АУА, ооопс пардон Луфтханза великодушно заяви, че на закъсалите предоставя билети по 150 евро?
Инфото ми е от сраницата на Куриер.. newsm78 даже некав телефон дали...

Торбесто, по въроса за пишката прехвърли отговорността на таткото, ти какво разбираш от това??

# 251
да, ние по случай фалита на скай, купихме вчера билети за коледа по 180 евро 2те посоки, на ауа...

за пишките купих днес кремче с кортизон, за отлепяне на кожата. ще докладвам резултата след седмица.

# 252
Свити, честита дъщеричка и от мен! Да расте здрава и много, много щастлива  

Сюзън, и теб щях да те пускам за издирване, я разкажи какво иммобилие си търсите?

Уомбат, прибрахте ли се?

Аз докладвам, че при нас няма нищо ново, нищо интересно, бяхме за да завършим подобаващо лятото за три дена до Кернтен и от там три дена на море в Италия. Ядене, пиене... лоша работа, ама голям кеф  Grinning

И понеже все още е лято, сипвам по един Gespritzt  

# 253
Не сме бе Долче. Заседнахме Grinning На 14.9. летим от София

# 254
Не сме бе Долче. Заседнахме Grinning На 14.9. летим от София

А ясно. Нали сте си платили с кредитна карта билетите? Тогава поне ще ти върнат парите. Стискам палци.

Общи условия

Активация на акаунт