Споделете 114

• 21 542
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Самият телефон не е романтичен, нито той е казвал, че е романтичен.
Мил беше начинът, по който го направи и ни остави и трите шматки изненадани.
Щото аз подарък не очаквах, освен нещата, които ми донесе от пътуването Simple Smile
И колкото и да е банално, аз се радвам, защото другият ми телефон е доста почупен вече Blush
А от червени прашки неам нужда, мерси, прозаична съм в бельото Laughing

# 331
Мен имаше кой да ме снима като бременна, но хората щяха да си мислят, че гледат кит. Сега съжалявам, трябваше ей така за спомен поне.

А мислиш, че аз не съм ли  Mr. Green

# 332
Аз съм сигурна,че съм била най-грозната бременна.
100%.Освен,че от 56 отидох да раждам 94кг,
лицето ми беше някак деформирано.Това е
причината за цялата си бременност да имам
само 2 снимки.Благородно завиждам на всички
хубави бременни.

# 333
Франзел, да порасте голяма и умна племенничката ти! Hug
Обичам да поздравявам. Никога не го правя проформа. Подаръци също ми е особено приятно да избирам. Самата аз се вълнувам най-вече от изненадите. От един момент насам формата на материализирането им не е от такова значение.
Бубка да ни задоволи интереса, много я моля.
Моите бременни снимки са смешни. Стърчат един брой островърх корем, два броя клечави крака и един брой тънък нос. Това в профил. Иначе ми стърчат само ушите.
Днес ми е тихо и кротко, бяло и добро, мирно и любовно. Предчувствам, че това няма да трае вечно.

# 334
Ай, Селинджъре, за самия жест по подаряването става въпрос, не за телефона. Ама ти не можеш да мислиш нематериално и ти е простено  Grinning

# 335
  • Варна
azsa, и аз стартирах и финиширах с посочените от теб кила, но много се харесвах бременна, нищо че мъжът ми отскочи назад като се върна седмица преди раждането  Mr. Green.
Бубка, страхотна снимка!
Ядосаха ме за добро утро, ама ми мина вече.

# 336
  • о`майна лунна нощ е
Преди две седмици милото ми донесе слънчоглед - истински, все още малък. Цял месец ми разправя за слънчогледовите полета покрай пътя за един от обектите им. С риск за живота и здравето си ми откъснал. Много мило от негова страна. Не ми трябват цветя, този слънчоглед ме топлеше много време.

# 337
Ай, Селинджъре, за самия жест по подаряването става въпрос, не за телефона. Ама ти не можеш да мислиш нематериално и ти е простено  Grinning

Щом казваш, така да бъде  Hug

# 338
Кой се е заблудил, че мъжете са романтици  newsm78
Моят е, но само няколко пъти годишно...Или ме изненадва с цвете отвреме-навреме...Туйто...

че за какво ти е повече?

# 339
Споделям любимият м … 77;рт, който специално снимах за вас вчера в италианския на Витоша 150, защото знам, че обичате сладки неща. Това е т.нар. шоколадов кейк с течен център, приготвя се на място и тва кафявото е топло и пълно с разтопен шоколад, а бялото е сладолед Simple Smile Просто перфектно.

# 340
Ммммм, облизвам се.
Подобен ядох тук в ресторант "Сезони"  Grinning

# 341
Добре,де не ти ли е неудобно да
ходиш по заведенията и да снимаш,
като същински турист?

# 342
Добре,де не ти ли е неудобно да
ходиш по заведенията и да снимаш,
като същински турист?

Не. Особено пък там. Тва ми е един от любимите ресторанти, много добра италианска кухня, ходил съм 100 пъти и ме познават.

# 343
Всички бременни жени са красиви. Първата ми асоциация е есен.
Като дойде есен пък - с бременна. Като наедрее, като натежее, дюли, домати на кичури, дини, всичка едро, тежко и увиснало, лениво и бавно.

# 344
Вълк, много красиво описание.
Към определението бих допълнил, че всички жени са красиви, бременните - още повече, майките - хептен, бабите-върха...да спрем до тук Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт