Споделете 114

• 21 548
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
Аз пак опозиция. Като бременна се чувствах всичко друго, само не красива. И много мразех да ми казват, че съм хубава. Защото си имах огледало, което беше безпощадно.

# 346
И сега изглеждам бременна. Следователно се чувствам красива  Laughing

Марадона все повече заприличва на Борис.

Марадона пропусна да назовеш цената на кекса със сладолед. И аз обичам, но кекса го прави баба. Ние носим сладоледа.

# 347

Марадона все повече заприличва на Борис.

Марадона пропусна да назовеш цената на кекса със сладолед. И аз обичам, но кекса го прави баба. Ние носим сладоледа.

Знаток става все по-дребнава.

Заклевам се, нямам представа колко струва кексчето. КАто цяло, ресторанта не е сред най-скъпите в София. Като цени - мааалко над средните. Като кухня - перфектен. На удобно място ми е и често го посещавам с жена ми.

# 348
Жегата ме удари в кръвното. Остарявам явно.  Tired

# 349
  • България-Швейцария
...всичка едро, тежко и увиснало...
На мен това ми звучи ужасяващо, ще ме прощавате Stop

# 350
  • Бу-у-урга-а-ас
Съжалявам, но най-грозната бременна бях аз. Още през първите седмици и без това големият ми бюст се утрои, а това на моите 1,58 седеше отвратително. Някъде към четвъртия месец вече изглеждах като една дебела жена с огромен бюст и обилно окосмяване, плюс гнойно, нескриваемо ни от пудра ни от фон дьо тен акне (пустите му хормони). В петия вече бях и с петна по лицето (точно като маска, както го описват по книгите). На фона на непрестанното повръщане и тревогите по патологичната ми бременност, някак си успявах да преглътна факта от не естетичния си вид. И без това бях на легло почти непрекъснато. От болницата излязох на килограмите, на които забременях. Акнето изчезна след първия месец.

# 351
Мързи ме. Петък е, трябва да се забрани в този ден да се работи.
Някой варненец няма ли да сподели на ЛС хубави плажове около Варна, не много населени?  Grinning Плийс!
Ако съществуват още такива де  Simple Smile

# 352
  • Варна
Там де гърмяха бомбите - гледа ли по тв-то?

# 353
За немските мини ли говориш. Ами то има още.

# 354
Черноморец, Марче, ако все още има плаж там- преди 3г имаше. Аз пък трябва да мисля подарък за неродено бебе/не живеят в България, което усложнява нещата/, иначе нямало да си получа самолетния билет. Работата се сериозна, с други думи.

# 355
В един р-рт ядох козуначена торта, за сега това ми е фаворита за десерт. Обаче и този на Марадона не изглежда никак зле.

Флор, не знам какво ти е кръвното, моето в момента е ниско и ми е замаяно, на детето не му се спи, а му се играе, не знам как ще се разберем.

# 356
  • Кацнала на едно дърво.
Аз пак опозиция. Като бременна се чувствах всичко друго, само не красива. И много мразех да ми казват, че съм хубава. Защото си имах огледало, което беше безпощадно.
А така. Аз нямам НИТО една снимка като бременна. (Мразя да ме снимат от бебе, едно на ръка.) Сега ме е яд. Пък и бях хубава бременна, не бях дебела, само коремче имах. (И нямах нищо тежко и увиснало!  Crossing Arms)
Обаче пуста суета - нямам ли талия, не се смятам за хубава и това е.  Blush

# 357
Може ли някой да качи тортата на Марадона в някой нормален сайт, като снимка.бг, защото това ми го филтрира?

Споделям, че девер ми се прибра от Германия, много му се израдвах снощи. Той е моята "мъжка приятелка", винаги много сме си имали приказката.
А на времето ме питаха, след като видеха него и малкия на снимка, дали той е баща на детето. Mr. Green
Отговарях, че това е САМО чичо му.

# 358

Снощи на панаира на киселото мляко видях собственика на виенския салон,
царят на тортите, да яде ... казанлъшки понички.

# 359
Черноморец, Марче, ако все още има плаж там- преди 3г имаше. Аз пък трябва да мисля подарък за неродено бебе/не живеят в България, което усложнява нещата/, иначе нямало да си получа самолетния билет. Работата се сериозна, с други думи.

ти все пак добре, че към Турция не ме прати за по-близо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт